Παρακάτω σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε φρέσκια σάλτσα ντομάτας, για να την χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες για
μακαρόνια, και πολλά άλλα.
Μαζέψτε όσες περισσότερες ντομάτες μπορείτε. Δεν μας πειράζει το είδος τους ή το πόσο ώριμες είναι. Χαράξτε τις κορυφές τους σε σχήμα Χ, και ρίξτε τις ντομάτες σε.. .....
έχω την εντύπωση οτι δεν με παρακολουθείτε και χαζεύετε αλλού ...
αν θέλετε μια καλή συνταγή για καλή σάλτσα πατήστε εδώ
περιμένατε τίποτε άλλο !!!
εγω για συνταγή σας είπα...πονηρουλιδες!!!
Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα από τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση και ζουλώντας αφαιρούμε τους σπόρους. Τις ψιλοκόβουμε. Τοποθετούμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε βαθιά κατσαρόλα και τ’ αφήνουμε να πάρουν βράση. Μόλις αρχίσουν να βράζουν τ’ ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα πιέζοντας να λιώσουν οι ντομάτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20΄, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση προς το τέλος του βρασμού. Χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και την υπόλοιπη τη διατηρούμε στο ψυγείο για 5 μέρες, αεροστεγώς κλεισμένη ή τη μοιράζουμε σε μερίδες και τη διατηρούμε στην κατάψυξη για τρεις μήνες.
Μαζέψτε όσες περισσότερες ντομάτες μπορείτε. Δεν μας πειράζει το είδος τους ή το πόσο ώριμες είναι. Χαράξτε τις κορυφές τους σε σχήμα Χ, και ρίξτε τις ντομάτες σε.. .....
έχω την εντύπωση οτι δεν με παρακολουθείτε και χαζεύετε αλλού ...
αν θέλετε μια καλή συνταγή για καλή σάλτσα πατήστε εδώ
περιμένατε τίποτε άλλο !!!
εγω για συνταγή σας είπα...πονηρουλιδες!!!
Αφού αφαιρέσουμε τη φλούδα από τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση και ζουλώντας αφαιρούμε τους σπόρους. Τις ψιλοκόβουμε. Τοποθετούμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε βαθιά κατσαρόλα και τ’ αφήνουμε να πάρουν βράση. Μόλις αρχίσουν να βράζουν τ’ ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα πιέζοντας να λιώσουν οι ντομάτες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 20΄, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση προς το τέλος του βρασμού. Χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και την υπόλοιπη τη διατηρούμε στο ψυγείο για 5 μέρες, αεροστεγώς κλεισμένη ή τη μοιράζουμε σε μερίδες και τη διατηρούμε στην κατάψυξη για τρεις μήνες.
.. Επειδή δεν βλέπω και τόσο καλά και για να μην μου χαλάσει η συνταγή, τι λέει ακριβώς?
ΑπάντησηΔιαγραφή.. Πρώτα την ζουλάμε και μετά την ξεφλουδίζουμε την..ντομάτα???
πρώτα την ζουλάμε και μετά ολα τα άλλα !
ΑπάντησηΔιαγραφήΦυσικά και κοιτάμε τον κ*λο της.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤις τομάτες θα κοιτάγαμε;
Για πεινασμένους μας πέρασες ή για λιγούρηδες;
Νάσος Ν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπορούμε να πα΄ρουμε την κοπελίτσα να μας φτιάξει τη σάλτσα;
Γκρινιαρόγατε είσαι μεγάλη μορφή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπου χάθηκες ρε Φλώρινα ;
ΑπάντησηΔιαγραφήωραίος κώλος
ΑπάντησηΔιαγραφή