Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Δυνατιμίζει το κλίμα ο Ολυμπιακός ...


Με απολύτως γελοίες γραφικότητες, προσπαθεί να μεταφέρει το "σύστημα Ολυμπιακού" τις ευθύνες του και την κουβέντα από τα αίσχη, που έγιναν στο Καραϊσκάκη, στη Θεσσαλονίκη.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Το αγωνιστικό ζήτημα ΔΕΝ μας ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη διαιτησία, ή με το ποιός έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλου. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, ποδοσφαιρικά. Όποιος το αμφισβητεί είναι ανόητος.
Η Θεσσαλονίκη βράζει, όχι λόγω της διαιτησίας, αλλά λόγω του "συστήματος Ολυμπιακού".Τι είναι το "συστημα Ολυμπιακού";Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στα ποδοσφαιρικά πράγματα, θωρακίστηκε, λόγω του ότι, ο δαιμόνιος Κόκκαλης, αντελήφθη από πολύ νωρίς, αυτό που δεν καταλαβαίνουν στον ΠΑΟ ας πούμε:
Ότι, δυνατός γίνεσαι, όχι με μεταγραφές, όχι με καλό προπονητή, όχι με "χρηματισμούς". Αυτά είναι παραμύθια.
Δυστυχώς η κρίσιμη λέξη, η πεμπτουσία της δύναμης, είναι απόρροια μια λέξης: ΦΟΒΟΣ.
Δυνατός είσαι όταν σε φοβούνται.
Και χρόνια τώρα, οι διαιτητές δεν δίνουν κάρτα σε παίκτη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, όχι γιατί θα πάρουν το καρτελάκι "FIBA", όχι επειδή "τα παίρνουν", αλλά επειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Οι Υπουργοί, οι πολιτικοί, οι αθλητικοί δικαστές, οι δημοσιογράφοι, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Και φοβούνται πολύ απλά το ξύλο. Την άσκηση σωματικής βίας.
Ας μη κρυβόμαστε. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα στρατό φουσκωτών, εκπαιδευμένο, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες τρομοκρατίας στο Καραϊσκάκη. Επαγγελματικά και μεθοδευμένα.
Τι έγινε 3 μέρες πριν:
Οι επαγγελματίες τρομοκράτες μπράβοι του Ολυμπιακού, υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελούνταν από 42 άτομα.
Τους έβαλαν 1,5 ώρα πριν, όλους μαζί στο γήπεδο και τους ανέβασαν επιδεικτικά, σε μια απροστάτευτη κερκίδα. Όταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ήταν στους 42 (ο Φιδάς) πήγε να διαμαρτυρηθεί, ο Τσουκαλάς (ο γνωστός) μαζί με άλλους τρεις τον έκαναν τόπι στο ξύλο, μπροστά στα μάτια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και τον απήγαγαν!
Τον πήγαν σηκωτό και τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο.
Όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν στους αστυνομικούς, τους είπαν: "εδώ είναι Καραϊσκάκη και κουμάντο κάνουμε εμείς".
Η αστυνομία στο Καραϊσκάκη κάνει πάντα τα "στραβά μάτια", επίσης από φόβο.
Για όλα αυτά, οι "επιστήμονες" του Ολυμπιακού, εκπαιδεύτηκαν. Μέσα από αυτά τα ευγενή τάγματα φουσκωτών άλλωστε, προήλθε ο δολοφόνος του Ζαμίτ Ντουζόν, οι δολοφόνοι του Μιχάλη Φιλόπουλου και πάει λέγοντας.
Ανώτερα κλιμάκια του Ολυμπιακού, αναλαμβάνουν να τρομοκρατούν και τους δικαστές και τους ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας σε προσωπικό επίπεδο.
Το παιχνίδι πάιζεται στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές αισθάνονται την "καυτή ανάσα" των μπράβων στο σβέρκο τους και οι πολιτικοί, τους οποίους τώρα επικαλείται ο Σάββας Θεοδωρίδης και ζητά την παρέμβασή τους καθιστώντας τους "υπεύθυνους", τρομοκρατημένοι, δεν τολμούν να ζητήσουν διακοπή του αγώνα, όταν οι "φίλαθλοι", βρίζουν επί μιάμιση ώρα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης, αποκαλώντας μας "Βούλγαρους".
Η σούπερ-κλίκα, τρομοκρατημένη επίσης, κάνει τουμπεκί, στο αίτημα να διακόπτεται το ματς όταν ακούγονται αντεθνικά συνθήματα.
Ο Ολυμπιακός που ζητά την επέμβαση της σούπερ-κλίκας, δεν ζήτησε συγνώμη για τα εμετικά συνθήματα. Τα ενθαρρύνει κιόλας.
Όμως η ....γνώση διαδίδεται.
Τις τεχνικές του Ολυμπιακού, μπορούν -και ξέρουν- να τις εφαρμόζουν κι άλλοι !
Έτσι, η Μακεδονία, απλά θα ανταποδώσει τη "φιλοξενία". Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.
Και επειδή τώρα, οι φίλαθλοι όλων των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας κατάλαβαν πώς παίζεται το παιγνίδι, θα κάνουν αυτό που πρέπει.
*Θα υποδεχθούν στο αεροδρόμιο την αποστολή του Ολυμπιακού, με ..τρίγωνα Πανοράματος.
*Θα συνοδεύσουν το λεωφορείο στο ξενοδοχείο, ώστε να ..μη χάσει το δρόμο.
*Θα ξενυχτήσουν μαζί με τους παίκτες στο ξενοδοχείο, ..τραγουδώντας τους, το "Μακεδονία ξακουστή"
*Θα υποδεχθούν το λεωφορείο στην Τούμπα, για να το βοηθήσουν να ....παρκάρει.
*Θα βάλουν την αποστολή του "θρύλου", στα δημοσιογραφικά, όπου η πόρτα ..χάλασε και δεν κλειδώνει.
*Θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τις χαλασμένες κλειδαριές στην 4Α, όπου οι θύρες δεν κλειδώνουν και έτσι ο κόσμος, που θα ασφυκτιά, θα περάσει στα επίσημα, για να ζητήσει εξηγήσεις, σε φιλικό κλίμα για τον ξυλοδαρμό του Φιδά
*και το κυριώτερο: μια ομάδα 60-70 γυμνασμένων παληκαριών, θα κατευθύνει παίκτες και διαιτητές, μέσα στα αποδυτήρια, τα οποία είναι λαβύρινθος.
Ειδικά, μέσα στις ντουζιέρες, όπου θα πάρουν το μπάνιο τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα υπάρχει κι ένας "φουσκωτός" από τα παληκάρια του Ποικιλίδη και του Ποζίδη, ώστε να δίνει το σαπούνι στον παίκτη του Ολυμπιακού, που θα λούζεται.
Κι όλα αυτά, επειδή εμείς οι Βούλγαροι, δεν θέλουμε πλέον να είμαστε αχάριστοι και επιθυμούμε να ανταποδίδουμε τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Και αν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, εμποδίσουν τους 40.000 αφρισμένους για "φιλοξενία" φιλάθλους, απλά θα έχουμε εμφύλιο.
Για αυτό καλούμε την αστυνομία, να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και να συμπεριφερθεί ακριβώς όπως αυτή του Πειραιά.
Και μην ξεχνάμε, ότι πρόκειται απλά για ένα παιγνίδι και τίποτε παραπάνω.
Απλά θα φάνε ξύλο, θα χάσουν, μετά θα φάνε ξύλο και στο τέλος θα φάνε ξύλο. Για επιδόρπιο υπάρχει ξύλο, ενώ στην τελετή αποχαιρετισμού, θα ξαναφάνε ξύλο.
Ακριβώς όπως στο Καραϊσκάκη. Ήρεμα, ψύχραιμα και πολιτισμένα. Κι όποιος εμποδίσει τη "φιλοξενία" θα είναι υπεύθυνος για πολλά δεινά! Προσέξτε λοιπόν.
Τα ψέμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Σας το λέμε πολύ υπεύθυνα γνωρίζοντας τι γίνεται και πόσο βράζει η Θεσσαλονίκη:
ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου