Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη ΑΠΑΤΗ οι συσκευές για οικονομία στο ρευμα !!!

-->
Πρωτοεμφανίστηκαν περίπου πριν κάνα 2-3 χρόνια τοτε έκαναν οικονομία 10-15 %
Με τον καιρό και την πλεονεξία ορισμένων έχουν φτάσει στο 75% διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ορισμένα και τεκμηριωμένα πάνω σε αυτές τις συσκευές
γκρινιαρογατος .
εμαιλ αναγνώστη .

-->(Έχω σβήσει τα στοιχεία του ...προϊόντος και την διεύθυνση του)

Θα ήθελα να καταγγείλω κάποιες συσκευές που κυκλοφορούνε στην αγορά και υπόσχονται οικονομία στο λογαριασμό της ΔΕΗ έως και 40%. Πρόκειται για απάτη διότι οι συσκευές αυτές δεν πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Συγκεκριμένα χθες που επισκέφτηκατο εμπορικό κέντρο M******* στη Θεσσαλονίκη είδα ένα stand στο οποίο προωθούσανε και πουλούσανε το συγκεκριμένο προϊόν **** BOX (πιο αναλυτικά μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site www.*******.gr). Οι τεχνικές γνώσεις που έχω λόγω... του ότι είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ μου επιτρέπουνε να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δηλαδή η ηλεκτρική ενέργεια σε KWh που καταναλώνεται) σε ένα σπίτι δεν είναι δυνατόν να μειωθεί με οποιαδήποτε τέτοιου είδους συσκευή. Επομένως η υπόσχεση ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ μπορεί να μειωθεί με τη βοήθεια της συσκευής έως και 40% αποτελεί ένα απόλυτο ψέμα που στόχο έχει προφανώς να παραπλανήσει τον υποψήφιο πελάτη ο οποίος θα ήθελε να μειώσει το λογαριασμό του ρεύματος προκειμένου να τον οδηγήσει στην αγορά της συσκευής αυτής. Αυτό που κάνει η συσκευή αυτή είναι να διορθώνει το συντελεστή ισχύος (συνημίτονο φ) της ηλεκτρικής μας εγκατάστασης (στο σπίτι ή στο γραφείο) με αποτέλεσμα τη μείωση της ενεργούς τιμής της έντασης του ρεύματος που διαρρέει το μετρητή μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα γενικότερα να μειώνονται οι απώλειες στο δίκτυο μεταφοράς της ΔΕΗ (δηλαδή η ΔΕΗ κάνει οικονομία λόγω μειωμένων απωλειών στο δίκτυό της) αλλά δεν μειώνεται ΚΑΘΟΛΟΥ η ενέργεια που καταναλώνουν οι οικιακές μας συσκευές και άρα δεν μειώνεται καθόλου ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Εκεί ακριβώς έγκειται και η προωθητική μπλόφα της εταιρίας που πουλάει τη συγκεκριμένη συσκευή. Δείχνοντας δηλαδή ότι μειώνεται η ενεργός τιμή της έντασης του ρεύματος που διαρρέει το μετρητή της ΔΕΗ μας οδηγεί στο να βγάλουμε το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι μειώνεται και ο λογαριασμός της ΔΕΗ, κάτι που είναι απόλυτο ψέμα. Έτσι, ο ανυποψίαστος καταναλωτής που δεν έχει τις γνώσεις να αξιολογήσει το παραπάνω αυθαίρετο συμπέρασμα προχωράει στην αγορά μιας συσκευής χωρίς κανένα όφελος.
αναγνωστης



69 σχόλια:

  1. einai apath opos kai ta magnitakia eikonomias benzinis prosoxi min psarosete PROASOXI apath

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίζονται στην ασχετοσύνη των φουκαράδων σε ένα σπίτι που πήγα είχε βάλει 2 ηταν μεζονέτα !!!και περίμενε να μειωθεί …ακόμα περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα είναι ότι αυτοί που εμπορεύονται τα μαγνιτακια για την βενζίνη έχουν και αυτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

    Η ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ(ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ) ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΥΚΝΩΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ).
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ‘ΚΑΛΑ‘ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ .
    ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ 8% - 16% ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό που λες για πυκνωτές δεν ισχύει 100% αν δεις τι πυκνωτές έχουν μέσα θα γελάς για μια εβδομάδα οι πυκνωτές αυτοι δεν έχουν ρεύμα ούτε για ένα ρολόι απλός η συσκευή διορθώνει το συνημίτονο του εναλλασσόμενου ρεύματος κει είναι και η απάτη με τα πολυμετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ , ΔΗΛΑΔΗ ,ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΓΟΝΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΤΟΥ .
    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ Μ.Ε.Κ.ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ G.MOTORS ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 15% .
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΕ ΜΙΑ Μ.Ε.Κ. ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 15% .
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Km ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ .
    ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ Μ.Ε.Κ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ .

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ .

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απατεωνάκο ο εισαγγελέας έρχεται. Το ξέρεις, έτσι; Όπως και ξέρεις ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έρευνα της GM για μαγνήτες και άλλα τέτοια παλαβά (άλλωστε αν υπήρχε ήδη η GM θα εφάρμοζε την "τεχνολογία" και δεν θα περίμενε τον κάθε τελειωμένο). Όπως και ξέρεις ότι υπάρχει σειρά ερευνών της EPA που κάνει λόγο για "μη μετρήσιμες διαφορές" (μηδενική μείωση, για τους ηλίθιους). Και αφού τα πράγματα είναι απλά, για πες μας τη διεύθυνση, ή το τηλέφωνο του αντιπροσώπου στην Ελλάδα. Αλλά τι λέω... Δεν υπήρχε ποτέ έδρα επιχείρησης. Και τώρα θα έχεις γίνει μπουχός. Κρίμα στα θύματα που δε βάζουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει. Γκρινιαρόγατε μπράβο.

      Διαγραφή
  7. ΦΙΛΕ Γκρινι@ρογατε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ .ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ‘ΚΑΛΑ‘ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ .

    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ,

    ΕΝΩ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ .

    ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ .

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ .
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ??? ΥΠΑΡΧΕΙ SITE ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει συσκευή που να κάνει εξοικονόμηση ρεύματος την μόνη εξοικονόμηση την κανείς εσύ με σωστή διαχείριση όλα τα άλλα είναι πατάτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧEI ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ. ΟΚ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαλε αεριο στο λεω επειδη το εχω ολα τα αλλα ειναι παπαρια

      Διαγραφή
  11. καλησπερα και παλι και καλο χειμωνα .

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ .

    http://video.yahoo.com/watch/7406323/19375659

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ VIDEO ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΗΧΟ

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ 100% .

    ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την διαφορά να την δεις στο ρολόι της ΔΕΗ και όχι στο πολυμετρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει κάτι μαγνήτακια μουφα και εκεί η πλακα είναι ότι τα πουλάν οι ίδιοι
    Πάρε και δοκίμασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάρε και δοκίμασε ………εκεί βασίζονται (τι είναι 30-40 ευρώ να πάρω να δοκιμάσω λέει ο κόσμος ) αν το πάρεις και μπορείς να το ανοίξεις …θα γελάς για ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλε griniarogate καλησπερα και παλι .

    εαν δεν δοκιμασεις ενα προιόν δεν μπορεις να το κατηγορεις ,ακι οσο για τους μαγνητες σε πληροφορω ανοιξε και κανενα βιβλιο φυσικής απο τα παλιά τα παιδικα μας χρονια το αναφερουν.

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή τα μαγνητακια κάνουν δουλειά… θα μας τρελάνεις ρε μπας και έγινες αντιπρόσωπος και τα πουλάς άσε τα παλιά βιβλία της φυσικής και δες στο ιντερνέτ και σε εκπομπες του discovery ειδα μια εκπομπη με τους mythbusters που έβαλαν μια μηχανή στο εργαστήριο και δοκίμαζαν όλες τις πατάτες που λένε ότι κάνουν εξοικονόμηση στην βενζίνη διαφορά 0% το ψαχτην μπες και στις σελίδες του εθνικού Μετσόβιου πανεπιστημίου ρώτα διάβασε και θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή με τα μαγνητάκια που έχω βάλει στο ψυγείο μπορώ να κάνω και οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και να δω το λογαριασμό της ΔΕΗ μέχρι και 50% μειωμένο. Ωραία πράγματα.

      Διαγραφή
  17. δεν εχω καμια αντιπροσωπια ουτε ενδιαφερομαι Ηλεκτρολογος ειμαι και αυτα που σου γραφω τα εχω διαπιστωσει οχι μονο εγω σαν αγοραστης των προιοντων αυτων αλλα και σε συζητησεις με αλλους συναδελφους σχετικα με την οικονομια και την χρησιμοτητα αυτων των συσκευων .
    τεσπα ο καθενας απο εμας ειναι ελευθερος να αποφασισει τι θα κανει και δεν ειναι υποχρεωμενος να ακουει διαφορα παπαγαλακια για το ατι δουλευεουν η οχι τα προιοντα αυτα ειναι χρηστικα η οχι .

    Οι γνωμες ολων ειναι σεβαστες ανεξαρτητωσ περιεχομενου.

    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν θες να βγαλεις 10.000 ευρω πανε στο http://adena.gr
    Σε όποιον εισαγωγέα- έμπορο αποδείξει ΔΗΜΟΣΙΑ , ότι η συσκευή Εξοικονόμησης Ηλεκτρικής Ενέργειας, λειτουργεί. Δεν περιμένουμε μείωση στην κατανάλωση, ούτε 30 ούτε 45% που διαφημίζουν επίσημα και εγγυημένα. Όποιος αποδείξει μέσω ηλεκτρονικού αναγνωρισμένου οργάνου μέτρησης (αντίστοιχου του τρόπου που καταγράφει το ρολόι της ΔΕΗ), ότι επιτυγχάνεται μείωση έστω και 3% , επί τόπου παραλαμβάνει 10.000 ευρω μετρητά.κατι παραπανω θα ξερουν

    http://adena.gr/index.php/el/component/k2/item/353-to-adenagr-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-10000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα παρω μια συσκευη και θα παω δεν εχω να χασω τιποτα αντιθετα μπορει να παρω και 10000 €
    ευχαριστω για την πληροφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΤΕ .

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ http://adena.gr/index.php/el/component/k2/item/353-to-adenagr-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-10000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AC

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ .

    ΚΡΙΜΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 10.000€

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δες και εδω

    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html

    πατατα και απο τη γραμματείας Καταναλωτή
    ρε μπας και σου αρεσουν οι πατατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εαν θες πατατες να σε κερασω μια μεριδα επειδη το αναφερεις .

    Εγω τρωω παιδακια

    Και σε αυτο το http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html

    οι αποψεις ειναι πολλες.

    Δεν προσπαθω να πεισω ουτε να αλλαξω καποια γνωμη απο τους blogers .

    Aυτο που σου ξαναειπα και ποιο πριν ειναι οτι ειναι απατη η διαφημιση του προιοντος οτι κανει οικονομια 45%-30% κ.τ.λ.

    Η οικονομια που γινετε απο την συσκευη δεν ξεπερνα το 8% (μεσος ορος)

    Αυτα καλημερα gkriniari
    Δεν διαφωνω με την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρόσεχε την χοληστερίνη σου
    Βαλε ένα 1-3% να το κλείσουμε εκεί….
    και κάνα 15 ευρώ τιμή πωλήσεως του μηχανήματος και πολλά είναι
    και είμαστε ένταξη …
    Να σε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. με τα μαγνητακια 6 εως 8 % μειωση σιγουρα.... οχι ομως 25 και 30 % αυτο δεν ευσταθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχω ενα Matiz 800 κυβ. πριν με ενα φουλαρισμα εβγαζα το πολυ 340 χιλιομ.
    τωρα με τα μαγνητακια βγαζω 430 χιλιομετρα,μου δεν ειναι καλυ αποδωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εσύ τα πουλάς ;
    αν όχι πάνε σήμερα και παίξε κάνα λότο είσαι πολύ πολύ τυχερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οχι δεν τα πουλαω εγω.Αλλα θα ηθελα να ρωτησω ειναι ζητημα τυχης που εχω πιο λιγη καταναλωση εδω και 4 μηνες,ας γραψει και καποιος αλλος που εχει τοποθετησει μαγνητακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για τα μαγνητάκια έχοντας διαβάσει κατα καιρούς ανητήση επίσημες δοκιμές (όχι μόνο ενός αλλά διάφορων παρόμοιων προιόντων) , βρήκα ότι δεν μετρήθηκε διαφορά στα σύγχρονα αυτοκίνητα με Injection.

    Νομίζω ότι στα καρμπυρατερ είχε μία μικρή διαφορά 1-3%

    Πάντως το δοκίμασα για μήνες (παρόλο που ήξερα πως δεν δουλεύει), δεν μπόρεσα να μετρήσω διαφορά ούτε τις πρώτες μέρες ούτε μετά από μήνες (μιλάω με Cruise control σε συγκεκριμένο δρόμο, με την ιδια πίεση ελαστικών, χωρίς νερό στο δρόμο, με την ίδια θερμοκρασία περιβάλλοντος(έχει σημασία για την πυκνότητα του αέρα που εισέρχεται στον κινητήρα) και με ελάχιστο ανεμο).

    Σχετικά με τις συσκευές εξοικονόμησης ρεύματος, η διώρθωση του ΣΥΝΦ δεν προσφέρει καμία οφέλεια στον καναταναλωτή αφού οι μετρητές της ΔΕΗ μετράνε την ενεργο Ισχύ, άρα τυχόν βελτιώση του ΣΥΝΦ που πράγματει γίνεται, οφελεί μόνο το περιβάλλον και την ΔΕΗ. (ετσι και αλλιώς οι περισσότερες συσκευές έχουν διατάξεις για να βελτιώνουν το συνφ και είναι συνήθως πάνω από 0,9 και κοντά στο 1)

    Κατι άλλα που ακούω περι αποθήκευσης ενέργειας από την συσκευή μετά από ώρες ακούγονται τουλάχιστον ανέκδοτο. Πάντως επείδη αυτές οι συσκευές εξομαλύνουν μερικώς αιχμές και βυθίσεις κερδίζουμε σε προστασία των συσκευών μας. Αλλά την προστασία αυτήν μπορούμε να την έχουμε και προστασία στον πίνακα ή στις πρίζες με μικρότερο κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πατάνε ολα αυτά στο νομικό καθεστώς της χώρας ( μπουρδέλο ) μας που αφήνει κάποιους επιτήδειους να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ . ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε γκρινιαρόγατε... αγόρασε, δοκίμασε και μετά κρίνε και βγάζε συμπεράσματα, γιατί από ό,τι βλέπω δεν έχεις ιδέα ούτε από φυσική ούτε από τεχνολογία, ούτε έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω. Ο άνθρωπος πιο πάνω (Ε.Ε) σου τα εξηγεί αλλά δεν καταλαβαίνεις. Καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε, εκτός αν το κάνεις για να έχεις αντιδράσεις υπέρ ή κατά, για να κερδίζεις hits...

      Διαγραφή
    3. είναι η δουλειά φίλε έχω σπουδάσει 6 χρόνια πάνω στα ηλεκτρολογικά
      και τα έχω δοκιμάσει τα έχω μετρήσει τα έχω ανοίξει τα έχω ξεφτιλίσει εδώ και πάνω απο 3-4 χρόνια όταν τα πουλούσαν 100-150 ευρώ
      εσύ τι λες έτσι μου σηκώθηκε και τους κράζω
      πάνε αγόρασε και αν θες ακόμη πιο φτηνή βρες μια στο ίντερνετ με 3-4 ευρώ είναι ίδιες μην σου πιάσουν και τον κώλο
      εκτός αν τις πουλάς ο ίδιος οπότε σου κάνω χαλάστρα δέχομαι μήνυση αν έχεις κότσια

      Διαγραφή
  30. Επειδή είμαι ειδικός στο θέμα (ηλεκτρονικός,)θα σας πω ποιά είναι η πραγματικότητα:
    Οι συσκευές αυτές το μόνο που περιέχουν είναι ένας πυκνωτής, και λειτουργούν υπό προυποθέσεις. Δεν κάνουν τίποτα (μάλιστα ίσως και να μεγαλώνουν τη κατανάλωση) στα ομικά φορτία όπως: λάμπες πυρακτώσεως, φούρνοι, συμβατικά μάτια, φρυγανιέρες, τοστιέρες σίδερα.
    Κάνουν δουλειά σε επαγωγικά φορτία όπως στους κινητήρες, και στις λάμπες φθορισμού (με την προϋπόθεση ότι δεν προυπάρχει πυκνωτής μέσα σ'αυτές τις συσκευές, και ότι ο εξοικονομητής έχει πυκνωτή κατάλληλης χωρητικότητας).
    Οι "εξοικονομητές" υπάρχουν εδώ και χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας με το όνομα "διορθωτές συνημιτόνου", αλλά είναι πολύ δαπανηρότεροι, αφού έχουν μεταβαλλόμενη χωρητικότητα αντίστοιχη με τις ανάγκες των φορτίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ότι και να πεις εσύ και εγώ
    ορισμένοι τα ακούνε βερεσέ
    το έχει στο αίμα τους να τους πιάνουν κορόιδα ...τα θέλει ο κώλος τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδιά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση "ηλεκτρονικού"τύπου για οικονονία.......άμα βρει κανείς κάτι για το σπίτι ή το όχημα να το πει και σε εμάς...Εδώ είναι ένας παλικαρος που έχει λύσεις,θα τον έχετε δει ,αλλά αυτά είναι πολύ δύσκολα για εμάς που δεν είναι το επαγγελμα μας....
    http://www.youtube.com/watch?v=hu7eIJG_NSM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. re paidia ksero ena spiti pou o tipos exei metarepsei olo se 12volto k den leei pos boreis n to kaneis kserei kaneis tipota apo metaropeis reuvmatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είμαι μηχανολόγος και θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου άποψη.
    Σχετικά με τα μαγνητάκια... Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξοδεύουν τεράστια ποσά για να αναπτύξουν τεχνολογίες που εξοικονομούν καύσιμο και βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα, ακόμη και για ασήμαντα (για μας) ποσοστά της τάξης του 1-3%. Αν λειτουργούσε μια τόσο φθηνή λύση, θα είχε υιοθετηθεί από όλους τους κατασκευαστές!
    Και μην μου πείτε ότι δεν έχουν την πατέντα!!! Εδώ τόσες ασήμαντες εταιρείες την προωθούν στην αγορά. Αυτές πως την απέκτησαν;
    Σχετικά με την εξοικονόμηση ρεύματος... ας δούμε τα πράγματα λίγο ανάποδα ξεκινώντας από τις συσκευές μας!
    Σύμφωνα με την αρχή διατήρησης της ενέργειας (απαράβατος νόμος της φυσικής), η ενέργεια που αποδίδεται από μια ηλεκτρική συσκευή θα πρέπει προηγουμένως να φθάσει σ΄ αυτήν με την μορφή ηλεκτρικής ενέργειας. Έτσι για να αποδόσει ένας φούρνος ή ένα θερμαντικό σώμα ή ένα θερμοσίφωνο 2 KWh θερμότητας, θα πρέπει να δεχθεί 2 KWh ηλεκτρικής ενέργειας. Αν δεχθούν μικρότερα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας, θα αποδόσουν και μικρότερα ποσά θερμότητας. Δεν γίνεται αλλιώς, δεν παράγεται ενέργεια από το τίποτα.
    Λιγότερο ενεργοβόρες συσκευές, όπως λάμπες, τηλεόραση, ψυγείο, κτλ κατά την λειτουργία τους μετατρέπουν μέρος της ενέργειας που καταναλώνουν σε "άχρηστη" θερμότητα. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι εκεί ακριβώς γίνεται η εξοικονόμηση, όμως κανείς κατασκευαστής παρόμοιων συσκευών δεν ισχυρίστηκε οτι συμβαίνει κάτι τέτοιο και φυσικά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει, γιατί εξαρτάται από την συσκευή.
    Ακόμη κι αν είναι έτσι, τα ποσοστά αυτά είναι πολύ μικρά (αλλιώς θα είχαν ενσωματώθει παρόμοια κυκλωματα στις ηλεκτρικές συσκευές) και μικραίνουν ακόμη περισσότερο γιατί δεν αφορούν τις θερμικές ηλεκτρικές συκευές που κάνουν και την μεγαλύτερη κατανάλωση.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Αυτό ισχύει και για τα θερμαντικά σώματα που υπόσχονται ότι με ελάχιστη κατανάλωση θα ζεστάνουν το σπίτι σας!!! Απλά δεν γίνεται.
    (Εξαίρεση αποτελούν τα Air-contitions και οι αντλίες θερμότητας, που εξοικονομούν ενέργεια, καθώς αντλούν θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον και την διοχετεύουν στον χώρο μας. Γι΄ αυτό είναι απαραίτητη η εξωτερική μονάδα.)
    Και μια δική μου απορία... Η ανάρτηση έχει ημερομηνία 6.11.2013. Τα σχόλια ξεκινούν από τον Αύγουστο του 2010. Ποιά επεισόδια έχω χάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι παλιά ανάρτηση 3 χρονών
      την ξανάβαλα γιατί ξεχνάμε γρήγορα
      πριν από 3 χρόνια την πάτησε πολύ κόσμος και το κράτος άργησε να ξυπνήσει
      αυτές τις μέρες ξανά είδα διαφημίσεις και μάλιστα με μεγαλύτερα ψέματα φτάνουν για οικονομία έως 75 % !!! και λόγο κρίσης άρχισαν ξανά τα τσιμπάνε ορισμένοι

      Διαγραφή
  35. και με τα ματια μιας γυναικας...
    η ολη ιστορια μου θυμιζει τις διαιτες και τα προιοντα αδυνατισματος....
    αλλα η ουσια ειναι μια...τρως? παχαινεις!δεν τρως?αδυνατιζεις!
    ετσι και με το ρευμα...αναβεις την λαμπα?πληρωνε!ζεις στο σκοταδι?δεν πληρωνεις!(στοπ..λαθος εδω μιλαμε για την δεη)
    να σαι καλα γκρινιαρογατε
    ειρηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κανείς δε μπορεί να τα βάλει με τη βλακεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ευτυχως υπαρχουν δυο τρεις που κατεχουν το αντικειμενο και λενε ακριβως τι ισχυει .ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ .δυστυχως δεν ξερω που να τις καταγγειλω γιατι τα θυματα ειναι αποροι και ανημποροι μη γνωστες που ευκολα παρασυρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πριν λιγο με πηραν τηλεφωνο από το 2130231229 ισχυριζομενοι οτι παιρνουν απο τα κεντρικα της ΔΕΗ στην αριστειδου...! για να μου πουλήσουν μια συσκευη στα 150Ε η οποια μαλιστα θα δινει και αυτονομία 6 ωρες σε περιπτωση διακοπης και οικονομια 30%, παιρνω πισω τηλεφωνο αλλα δεν απαντουν. Από ότι φαινεται η απατη συνεχιζει.... δριμυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καμία απάτη δεν υπάρχει σε αυτά τα προϊόντα, κάνουν πάντα αυτό που διαφημίζουν, υπό προϋποθέσεις όμως, προϋποθέσεις που πλέον είναι (σχεδόν;) αδύνατον να υπάρξουν, εκτός και αν έχεις βιομηχανία με μηχανήματα που καταναλώνουν τρελά ποσά ενέργειας, αλλά εκεί πας σε επαγγελματικούς διορθωτές απόδοσης. Ο λόγος είναι πως πλέον όλες οι οικιακές συσκευές έχουν πυκνωτές που κάνουν αυτό που κάνουν και τα προϊόντα εξοικονόμησης τα οποία περιέχουν πυκνωτές. οπότε δεν έχεις οικονομία, αντιθέτως μάλιστα, αφού είσαι συνδεδεμένος μέσο τις δεη με όλους, τραβάς ρεύμα από τους γείτονες το οποίο διορθώνεται και επιστρέφει για χρήση, το οποίο περνάει μέσα από το ρολόι σου, με αποτέλεσμα να έχεις όχι μείωση στον λογαριασμό σου, αλλά αύξηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τα πραγματα ειναι πολυ απλα για τους δυσπιστους ! με 10 ευρω αγοραζεις πριζα που μετραει την καταναλωση
    βαζεις μια πλυση με ενα ενεργειακο πλυντηριο και στο τελος της πλυσης βλεπεις τι καταναλωσε βαζεις και με ενα συμβατικο και συγκρινεις την διαφορα προσθετεις ποσα πλυντηρια βαζεις το 2μηνο που ερχεται το ρευμα και βλεπεις την διαφορα
    2 -5 ευρω ανα συσκευη πιστευω ειναι κλαιν δεν θα σας σωσει το 20αρικο το 2μηνο στην καταναλωση αν σκεφτεις οτι σαν συνολο τετοιες συσκευες θα της πληρωσεις κανενα 1000αρικο παραπανω μεχρι να κανουν την αποσβεση θα εχουν χαλασει και θα χρειαστεις καινουργια
    ασε που μπορει να εχει φυγει και η κριση και ο Ελληνας ξεχναει και ευκολα οποτε θα αρχισει παλι τις σπαταλες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μα οσοι υποστηριζετε οτι παραγεται ενεργεια απο το τιποτε εχετε τελειωσει το Δημοτικό;

      Διαγραφή
  41. Πως αναβει το καντηλι χωρις λαδι και φυτηλι; απο ελληνικη ταινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να κατι τετοια ελεγε και ο lavouajie και του κοψανε το κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν ειναι αναγκη να εισαι ηλεκτρολογος για να καταλαβεις πως στη δεη δεν περισευει ενεργεια για να επωφελειται καποιος με το μαγικο λυχναρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πόσοι την πατάνε και κάνουνε πατάτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και γιατι ρε παιδια να πληρωσεις για να μην πληρωνεις,λεμε τωρα... Και να μην αποσυνδεσεις τον μετρητη τοτ ρολογιου και να εχεις μεχρι και επιστροφη χρηματων απο τη δεη;;; εγω το κανω χρονια τωρα... Υ. Γ. "Το συμπαν και η βλακεια ειναι απειρα, αν και για το πρωτο διατηρω τις επιφυλαξεις μου", ειπε καποτε ο Albert...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η περίπτωση της υποτιθέμενης συσκευής εξοικονόμησης της ενέργειας είναι η απόλυτη απάτη. Την έχω ανοίξει και περιέχει έναν πυκνωτή που αξίζει το πολύ ένα ευρώ. Πέρα από την κουβέντα της αντιστάθμισης του cosφ που πρέπει να συνεξεταστεί με το είδος του φορτίου για να δούμε αν πραγματικά κάνει ουσιαστική αντιστάθμιση ή μας εκτρέπει χωρητικά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι ο οικιακός μετρητής kWh μετράει την πραγματική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι είτε κάνουμε αντιστάθμιση είτε όχι καμία διαφορά δεν θα δούμε στην μετρούμενη ενέργεια. Το πολύ πολύ να υπάρξει μια ανεπαίσθητη μείωση στην ενεργή τιμή του ρεύματος, η οποία όμως δεν επηρεάζει καθόλου τον μετρητή της πραγματικής ενέργειας (ρολοι ΔΕΗ). Αθανασόπουλος Παναγιώτης Καθηγητής Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Διδάσκω το αντικείμενο στο Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής μετατροπής της ενέργειας και κατέχω καλά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι τεχνικές γνώσεις που έχω λόγω... του ότι είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ μου επιτρέπουνε να βγάλω το συμπέρασμα ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ (δηλαδή η ηλεκτρική ενέργεια σε KWh που καταναλώνεται) σε ένα σπίτι δεν είναι δυνατόν να μειωθεί με οποιαδήποτε τέτοιου είδους συσκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι γνωστο ότι διόρθωση του συντελεστή ισχύος σε επαγωγικό καταναλωτή επιβάλλεται να γίνεται σε εργοστάσια και μειώνουν πραγματικά την κατανάλωση. Η απορία μου είναι τι γίνεται σε μια κατοικία όπου το φορτίο δεν είναι κυρίως επαγωγικό (κινητήρες). Επίσης στης διαφημίσεις λένε να το τοποθετίσουμε σε οποιοδήποτε ρευματοδότη (πρίζα) της κατοικίας. Αν το ψηγείο μου βρίσκεται σε διαφορτικό κύκλωμα (mcb) απο το κύκλωμα της συγκεκριμένης πρίζας θα μου διορθώσει στον συντελεστή ισχύος;

      Διαγραφή
    2. ειναι γνωστο ότι διόρθωση του συντελεστή ισχύος σε επαγωγικό καταναλωτή επιβάλλεται να γίνεται σε εργοστάσια και μειώνουν πραγματικά την κατανάλωση. Η απορία μου είναι τι γίνεται σε μια κατοικία όπου το φορτίο δεν είναι κυρίως επαγωγικό (κινητήρες). Επίσης στης διαφημίσεις λένε να το τοποθετίσουμε σε οποιοδήποτε ρευματοδότη (πρίζα) της κατοικίας. Αν το ψηγείο μου βρίσκεται σε διαφορτικό κύκλωμα (mcb) απο το κύκλωμα της συγκεκριμένης πρίζας θα μου διορθώσει στον συντελεστή ισχύος;

      Διαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο μετρητής είναι ένας 2φασικός κινητήρας όπου στη μια φάση επάγει το ρεύμα που τραβάς και στην άλλη τη τάση του δικτύου μετατοπισμένα, δεν τον πολυενδιαφέρουν οι κιλοβατώρες στις δείχνει βέβαια αν cosφ=1. Κάποτε τον εφήυραν για να ξέρει που να πάει ο δρομέας, ε δε θέλει και πολύ για να σταματήσει, άλλο πράμα τα βιβλία κι άλλο η πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι απάτη από την αρχή είπα σε κάποιο φίλο να μη το πάρει αλλά δε με άκουσε κρίμα πάει χαμένο το 50€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είναι απάτη από την αρχή είπα σε κάποιο φίλο να μη το πάρει αλλά δε με άκουσε κρίμα πάει χαμένο το 50€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αφελής που είναι ο κόσμος τούτος !!!!!
    Ξυπνατε παντού απατεώνες !!!! Οσο για τον κυρίως Ε.Ε μόνος του τα πουλάει και τα διαφημίζει ,επιμένει μπας και πιασει κάνα θύμα !!!
    Η βλακεία δεν έχει όρια στους αμαθείς Ελληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Την εκανα την πα_α_ια! Κριμα και μου ηταν χρησιμο το 50ρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η λύση για οικονομία είναι μια....
    Μπαλαντέζα από δίπλα χωρίς να σε πάρει χαμπάρι....εκεί μα δεις οικονομία...δε θα σε δει η ΔΕΗ ποτέ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λοιπόν παιδιά, προχθές παρήγγειλα 2 σουβλάκια απο το γειτονικό σουβλατζίδικο. Όταν ήρθε το παιδί να μου τα φέρει μου άφησε επίσης ένα διαφημιστικό μαγνητάκι για το ψυγείο με τη φίρμα του μαγαζιού. Ε λοιπόν, τι ήταν να το κολλήσω στο ψυγείο μου;;; Απο την επόμενη κιόλας μέρα η ΔΕΗ άρχισε να με πληρώνει, το αυτοκίνητό μου σταμάτησε να καίει βενζίνη, άρχισαν να εμφανίζονται χρήματα στα συρτάρια μου ως δια μαγείας, οι γυναίκες με ερωτεύονταν χωρίς καν να τις κοιτάξω και ο Άγιος Πέτρος κατέβηκε να με ενημερώσει ότι μου έχει κρατημένη παραθαλάσσια βίλλα μόνο για πάρτη μου για όταν θα πάω κατα κεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή