Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ρεζίλι των σκυλιών για ένα laptop!


Δύο 25χρονα παιδιά, η Ελένη Καραθάνου και ο Βασίλης Γούλας , συντάκτες της εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", έκαναν ρόμπα μια ντουζίνα υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι, το 2007 είχαν προσφέρει Rolex στα λιγούρια της κυβέρνησης Καραμανλή, του Υποκλαπέντος.

Ο μόνος απο τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου που διασώθηκε είναι ο Γιάννης ο Ραγκούσης, που βγήκε και είπε "εγώ κύριοι επέστρεψα ενα iMac, στον χουβαρντά τον Φέσσα και ιδού η απαντητική κάρτα."

Πολλοί απο τους υπόλοιπους που "δέχθηκαν" όχι μόνο δεν είχαν ενημερώσει τις γραμματείς και τους ανθρώπους του πολιτικού τους γραφείου οτι απαγορεύονται τα δώρα αλλά έσπευσαν οι συνεργάτες τους να δώσουν οδηγίες για το πως θα φθάσουν σίγουρα τα laptop που τους προσέφεραν ο Γούλας και η Καραθάνου.............. Στο ρεπορτάζ αναφέρονται "ξαδέλφες που θα παραλάβουν σίγουρα τα δώρα", "πίσω πόρτες" και οδηγίες να γραφεί σωστά το όνομα υφυπουργού, για να μην το πάρει ο ετερος συστεγαζόμενος υφυπουργός.

Μιλάμε για ρεζίλι των σκυλιών.

Οι διαμαρτυρίες τους-εκτός απο κείνη του Ραγκούση-είναι αστείες.

Εύκολα μπορεί να σκεφθεί κανείς οτι αυτά τα λιγούρια μπορεί να έχουν ήδη πάρει αντίστοιχα δώρα απο τον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη, τον Λαυρεντιάδη, τον Ρέστη, τον Μπόμπολα και πάει λέγοντας.

Οι ηχογραφημένες αντιδράσεις των γραμματέων τους, έδειχναν οτι τα κορίτσια δεν παραλάμβαναν για πρώτη φορά δωράκια, για χάρη των υπουργών και υφυπουργών.
Και να σκεφθείτε οτι τα πράσινα λιγούρια δεν είναι ούτε δύο μήνες στα υπουργεία.

Το πόσο προκλητικοί, δίχως πραγματικό ενδιαφέρον για τους πολίτες, δίχως αισθητική, δίχως στυλ, το έδειξαν οι αστείοι εκπροσωποί μας οταν επέλεξαν να πετάξουν στη συμπρωτεύουσα, με ναυλωμένη απο τα χρήματα των φορολογούμενων πτήση.
Εγκατέλειπαν αρον-αρον τα βουλευτικά έδρανα για να προλάβουν την πτήση.

Αναρωτιέμαι αν αυτή είναι η εικόνα που θέλει ο Παπανδρέου για το Κοινοβούλιο.
Ο κάθε βουλευτής μας κοστίζει 45000 ευρώ το μήνα-μισθό που ούτε στον ύπνο τους δεν θα τον έβλεπαν εαν δούλευαν σε ιδιωτική εταιρία.

Παρόλα αυτά σπάνια πατάνε το πόδι τους στη Βουλή. Επιλέγουν τη πλατεία Κολωνακίου και τις βίλες των επιχειρηματιών.

Οταν μάλιστα παίρνουν μέρος σε Επιτροπές πληρώνονται εξτρά.

Αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες, δεν έχουν ιχνος ντροπής πάνω τους, ιχνος αυτογνωσίας.


Κι εφ οσον οι ίδιοι δεν διαθέτους αυτοσεβασμό, όπως αποδεικνύεται καλούμε τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά να τους μάθουν τα βασικά της αξιοπρεπούς συμπεριφοράς η να τους διαγράψουν http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=794 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου