Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μία μικρή γεύση από το νέο τεύχος του IPanic...

Το κυρίως πιάτο σερβίρεται με ένα κλικ εδώ

Και για όλο τον μήνα στην δεξιά μπάρα του blog




Στις σελίδες 35 και 56 υπάρχουν θέματα από τον γκρινιαρογατο

ευχαριστώ Παναγιώτη...




Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

το νέο χάπι για την κούραση!!!

Είναι για φτύσιμο .... φτύστε τους .....μην τους ματιάξουν

Δυο Αστυνομικούς τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες έχει η κρατικοδίαιτη Άννα Παναγιωταρέα. Από ποιόν κινδυνεύει δηλαδή η Αννούλα; Τελικά είμαστε έθνος για πολλά γιαούρτια. Να δούμε τι θα πράξει ο Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την δημοσιεύση της λίστας από το Παρόν. Θ'αποσύρει τουλάχιστον τους μισούς;
Και ο Γιώργος Λιάγκας στους... επωνύμους που τον φυλάνε οι Αστυνομικοί! Θα τρελλαθούμε τελείως. Από ποιόν κινδυνεύει δηλαδή ο Λιάγκας; Ρε δεν πάμε να αυτοκτονήσουμε καλύτερα, γαμώ το φελέκι μας...pressmmeΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ .ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟ...ΦΡΑΓΚΑ. ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ;Εσύ Γιώργο Τράγκα, κακοπληρωτή των εργαζομένων που χρωστάς μισθούς ΕΤΩΝ, που σου κόβανε το ρεύμα στη ΧΩΡΑ γιατί δεν το πλήρωνες και φώναζες ότι είχε χαλάσει ο γειτονικός πυλώνας της ΔΕΗ, που υπάρχουν δημοσιογράφοι που δουλεύουν σε άλλες δουλειές και εξακολουθείς να τους οφείλεις δεδουλευμένα, που εισπράττεις κρατική διαφήμιση με 650 φύλλα, από τι κινδυνεύεις; adiakritos.blogspot

δείτε την λίστα με τους φτωχούς που έχουν προστασία….


Φοβερό το θέμα αποκαλύπτει η εφημερίδα "Παρόν". Δημοσιεύει τα ονόματα γνωστών και επώνυμων που διαθέτουν αστυνομικούς. Μέσα στα ονόματα συμπεριλμβάνεται ο Γιώργος Λιάγκας και του Ντέμης Νικολαίδης!
Aγγελόπουλος Θ. (2), Αγγελοπούλου Γ. (5), (ιδιωτική φύλαξη τώρα) Αγγελούσης Ευστάθιος, Αδαμόπουλος Γιώργος, Αθανασούλης Θανάσης, Αλεξανδρίδης Γιώργος, Αναγνωστόπουλος Θ.(2) Αναστασιάδης Θ., Ανδριωτέλης Δ., Αποστολόπουλος, Αράπογλου, Αρχιεπίσκοπος (5)Βαλυράκης, (3) Βαρδινογιάννης Γ., (6) Βαρδινογιάννης Β. (2) Βαρδινογιάννης Παύλος, Βερτέλης (2) Βλάσης Γιώργος, (2) Γεννηματά Φώφη, Δ. Γεωργακόπουλος, Γεωργαντόπουλος Χρήστος, (2) Γιαννακόπουλος Γιάννης, (2) Γιαννακού Στέλλα, (2) Γκαργκάνας Νίκος, (2) Ν. Γκελεστάθης, (2) Γρίβας, (2) Διονυσάτος Γερ., (2) Ευαγγελάτος Νίκος, Ζαίρης Νίκος (2) Ζερβομπεάκος Λεω, (2) Ζιάκας Σπύρος, (2) Ζολότα Χήρα, (2) Κακαουνάκης Νίκος, Πάνος Καραγιάννης, (2) Καρατζαφέρης Σπύρος, Καραούτσος Κυρ. (2) Κατσακογιά Νίκη, (2) Κεδίκογλου Ρομύλος, (4) Κόκκαλης Σωκράτης, (ιδιωτική φύλαξη τώρα), Κοντομηνά Δημ.(ιδιωτική φύλαξη τώρα), Κόκκινος Βασίλης, (2) Κολιοπάνος Π. Κοπελούζος Δ., Κορκολόπουλος Β., Κουρτάκης Β., (2) Κουτζαμάνη Ευτέρπη, (2) Κυριακού Μίνωας, (6) Κωστόπουλος Γ., (2)Λαμπράκης Χρ., (3) Λάμπρου Χρ. (2) Λιάγκας Γιώργος, Λιάνη Δ. (3) Λινός Δ. (4) Λιόγας Α. (2)Λοβέρδος Δ, (2) Λυκουρέζος Αλ., Μαλέλης Στ., Μαλέσιος Γ., Μάμαλης Ν., (2) Μαργαρίτης Μ., Μαρίνος Γ., Μαρκής Β., Μασούρα Αν, (2) Μήτσης Α., Μουγιάκου Μ. (2) Μουστάκας Δ., (8) Μπακογιάννη Ντόρα, Μπίρμπος Θεοχ., (2) Μπόμπολας Γ, (2) Μπόμπολας Φ., Μίτη Αντώ, (2) Νασιάκος Φ., (5) Νικολαίδης Ντέμης, Νικολακόπουλος Κώστας, Παλαιοκρασάς Γ. (2) Παναγιωταρέα Άννα, (2) Παναγιωτόπουλος Π., (4) Παναγιώτου Αερ., (2) Παπαγγελόπουλος Γ., (2) Παπαδημητρίου Λευτ., (2) Παπαδόπουλος Γ., (2) Παπαηλιού Χ., (2), Πατέρας Ν., Πάτσης Λευτ., (2) Περατικός Β., Πετράκης Γ, (2) Πέτσος Γ., (2) Πλωμαρίτης Ν., Πρετεντέρης Γ., Προβόπουλος Γ., (2) Ρίζος Δ., (2) Ρωμαίος Γ., (2) Σανιδάς Γ., Σάλλας Σπ., Σαρρής Γ., Σιδέρης Γ. Στάη Έλλη, Συρίγος Φίλιππος, Τεντές Ιωάννης, (2)Τζαβάρα Μαρ., (2) Τράγκας Γ. (4) Τριανταφυλλόπουλος Μ. (2) Τσοτσορός, Υφαντή Δ., (2) Φασούλας Π., (2) Φλωράτος Γ., (2) Χατζηνικολάου Ν., Χριστοφοράκος Μ., (6) Χρυσοχοίδης Μ., (2) Ψυχάρης Στ.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Τέλος η κούραση ...





Το Μητσοτακέικο Αντεπιτίθεται


Ο Καραμανλής δήλωσε κουρασμένος και επειδή θα χάσει θα φύγει.
Τα στρατόπεδα έτοιμα για τη διαδοχή.
Το ένα με αρχηγό την Ζαν Ντ'όρα είναι έτοιμο για την έφοδο. Συνεχίζεται....

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_3649.html

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΑΚΥΡΟ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΑΔΑΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ VODAFONE ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ...




Άκυρη κρίνει η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την απόφαση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο
76 εκατ. ευρώ στη Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, κατά τη διάρκεια κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψης της ολομέλειας και αναμένεται να δημοσιευθεί το προσεχές διάστημα. Το ΣτΕ έκρινε ότι η απόφαση της ΑΔΑΕ είναι άκυρη γιατί ελήφθη από τα μέλη της σε συνεδρίαση που δεν ήταν δημόσια και με δεδομένο ότι εσχάτως προσαρμόστηκε στην ελληνική νομοθεσία η κοινοτική σύμβαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, η οποία και προβλέπει ότι οι Σύμβουλοι Επικρατείας έχουν δικαίωμα ελέγχου στις αποφάσεις των Ανεξάρτητων Αρχών.

Κατά συνέπεια επιστρέφει ο φάκελος της Vodafone στην ΑΔΑΕ , προκειμένου να εκδοθεί νέα απόφαση για το ύψος του προστίμου. Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπάρχει ζήτημα μη επιβολής προστίμου, αλλά ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί το ύψος του. Ωστόσο υπάρχουνκαι κάποιοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως ενδέχεται να ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση των υποκλοπών.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΏΡΗΤΟ,ΕΝΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΦΥΣΙΚΑ...ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV

3.800 ευρώ το μήνα από κουλούρια !!!


Έστω ένας κουλουρτζής ο οποίος αγοράζει 80 κουλούρια x 0,14 ευρώ = 11,20 ευρώ, με 2,8 ευρώ συνολική έκπτωση και 9% ΦΠΑ επί της τελικής τιμής (0,756 ευρώ) που τελικά του στοιχίζουν 9,156 ευρώ.

Τα πουλάει προς 0,50 ευρώ το ένα, δηλαδή σύνολο 80 x 0,50 ευρώ=40,00 ευρώ. Τα 80 κουλούρια πωλούνται καθημερινά σε ένα κτίριο μιας μεγάλης εταιρείας, και αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος κουλουρτζής πουλάει κουλούρια σε (τουλάχιστον) 5 τέτοια κτήρια καθημερινά (σημειώστε ότι ο κουλουρτζής αφήνει τις σακούλες με τα κουλούρια το πρωί και περνάει το μεσημέρι γα να πάρει τα χρήματα που αφήνουν οι πελάτες σε ένα ποτηράκι), έχουμε σε μηνιαίο επίπεδο έσοδα (5 εταιρείες) x (25 εργάσιμες ημέρες) x (40,00 ευρώ)= 5.000 ευρώ (Ω ΝΑΙ!!!), και έξοδα 5 x 25 x 9,156 = 1.144,5 ευρώ, δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ μηνιαία έσοδα= 3.855,50 ευρώ . Φυσικά ο κουλουρτζής......δεν εκδίδει απόδειξη για κανένα από τα κουλούρια που πουλάει, ούτε έχει μαγαζί δηλαδή λειτουργικά έξοδα, διαθέτει μόνο (??) ένα τρίκυκλο μηχανάκι.

Σας φαίνεται τρελό; Και όμως, πρόκειται για τον κουλουρτζή τού κτιρίου μας, του οποίου τα κουλούρια γίνονται ανάρπαστα και ο οποίος αγοράζει με τιμολόγια και διαθέτει ΑΦΜ. Ο εν λόγω κύριος ξέχασε ένα τιμολόγιο μέσα στην σακούλα με τα κουλούρια κι έτσι μάθαμε πως ζει.

ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΜΑΣ KAI TA ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ…..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΑΠΟ http://totefteri.blogspot.com/

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Εκπαιδεύοντας ...ρατσιστές


Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, έχουν κάνει τον κόσμο πολύ κουμπωμένο, πολύ μαζεμένο με τους ξένους, κυρίως με τους λαθρομετανάστες. Στα μάτια των περισσοτέρων, ο Αφγανός-Πακιστανός είναι ο βιαστής, ο Αλβανός είναι ο ληστής, ο Ρουμάνος ο διαρρήκτης, ο Γεωργιανός ο πληρωμένος δολοφόνος, ο Ουκρανός ο διακινητής γυναικών, ο Αφρικανός ο έμπορος ναρκωτικών και πάει λέγοντας. Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες...
Ήμουν πάντα αντίθετος σε αυτή την ισοπέδωση, θεωρούσα τους δημοσιογράφους και τις υπερβολές τους σαν τους κύριους υπεύθυνους για την ανάπτυξη των φοβικών συνδρόμων της Ελληνικής κοινωνίας, μιας κοινωνίας που ας μην ξεχνάμε, όλο και κάποιον δικό της έχει μετανάστη στα ξένα.
Τον τελευταίο καιρό όμως, πιάνω και τον εαυτό μου να....πιδεικνύει δείγματα κρυπτορατσισμού και αυτό με τρομάζει, γιατί συμβαίνει ασυνείδητα, αντανακλαστικά...
Κανένας δεν γεννιέται ρατσιστής, ακόμη και τα λευκά παιδάκια του απαρτχάϊντ στη Ν. Αφρική θα άπλωναν το χέρι σε ένα μαυράκι για να παίξουν, μέχρι που ο γονιός ή ο δάσκαλος θα το απαγόρευε ως ανεπίτρεπτο. Όπως κι εγώ, που όταν το παιδί μου πλησίασε έναν μικρό αθίγγανο, όρμησα να το απομακρύνω από το "γυφτάκι", διαδάσκοντάς του έτσι, ότι ο αθίγγανος είναι μιαρός, ίσως και επικίνδυνος, σίγουρα πάντως ον προς αποφυγή.
Ντρέπομαι για την κατάντια μου, δεν ψάχνω δικαιολογίες για τις φοβίες μου, ψάχνω τον τρόπο να εξαγνίσω την ψυχή μου, να δω αισιόδοξα τους γύρω μου και να αποκαταστήσω ξανά την σχέση μου με τους ανθρώπους.

http://aletri.blogspot.com/2009/03/blog-post_24.html

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Τα blue golden boys !!!

Ιδού, λοιπόν, οι υπέρογκες αμοιβές των γαλάζιων golden boys, στις οποίες ο Πρωθυπουργός θέλει τη συναίνεσή μας

Στην εποχή της κρίσης για τους πολλούς, να και κάποιοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα μιας και αμείβονται υπέρογκα με δημόσιο χρήμα, τη στιγμή που ο λαός καλείται να σφίξει και πάλι το ζωνάρι για να βγούμε ( πότε άραγε;) από την κρίση. Δεν είναι άλλοι από τους Διοικητές Τραπεζών και άλλων Δημοσίων Οργανισμών.Οι παραπάνω, όπως και πολλοί άλλοι «μάγοι» της αγοράς, αμείβονται επιπλέον με έξοδα παραστάσεως, αμοιβές από θυγατρικές και συμβούλια, πιστωτικές κάρτες, bonus, stock options, αυτοκίνητα, υψηλή ιδιωτική ασφάλιση κλπ.
indy.gr

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Η άλλη όψη του νομίσματος ...





Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Όσοι γεννήθηκαν πριν το 1970.


H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας.
Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.
Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.
Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά. Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα.
Οι κούνιες ήταν φτιαγμένα από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες. Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια. Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας ......αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση.
Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάζαμε τα κόκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους» Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε. Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι. Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία. Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλλες ποδοσφαίρου.
Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν. Θεέ μου! Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;
Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι. Τι φρίκη!Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντιηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ.
Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Δεν θα πρέπει να μάς παραξενεύει που τα σημερινά παιδιά είναι κακομαθημένα και χαζοχαρούμενα. Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί...

http://atsarantos.blogspot.com/2009/03/1970.html

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Τα νέα μέτρα για την οικονομία !!!



Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ποινικοποίηση της κουκούλας


Μέτρα κατά της χρήσης κουκούλας προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας μετά τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής. Ποινικοποίηση της κουκούλας

http://anarxokommouni.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html

700.000 ευρώ σε άσχετους κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους


Αν δεν ήταν η ΕΡΤ με τα λεφτά μας να τους βγάλει στο γυαλί αμφιβάλω αν τους προσλάμβανε άλλο κανάλι με 1000 εύρο το μήνα..

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Μέχρι πότε τα κανάλια θα ξεφτιλίζονται....


...κλείνοντας τα μάτια στην απεργία πείνας του Θοδωρή Τενεζού; Μετά από 35 μέρες απεργίας και ενώ εκατομμύρια πολίτες έχουν ενημερωθεί από τα μπλόγκς και τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας δεν έχουν κάνει ούτε ένα ρεπορτάζ. Η μόνη λύση είναι να...φορέσει κουκούλα ο Θοδωρής, να μεταφέρει την τέντα στο Κολωνάκι και να κάνει μια δήλωση συμπαράστασης η Θώδη.
http://atsarantos.blogspot.com/2009/03/blog-post_8674.html

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!!


Έως που θα φτάσει επιτέλους η ανθελληνική προπαγάνδα των βαρβάρων?
Αν δεν ενωθούμε επιτέλους και με δύναμη να φωνάξουμε σε λίγο καιρό δε θα υπάρχουμε....ούτε στα βιβλία.
Κοιτάξτε τον παρακάτω χάρτη και παρατηρείστε πως τεχνηέντως έχουν κρύψει τη χώρα μας

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΕΟΟΟΟ;;;;; http://blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/03/blog-post_9014.html

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Αντικατέστησε το κομμένο δάκτυλο με usb memory stick.


Ο Φιλανδός Jerry Jalava έχασε το δάκτυλό του σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Η καθημερινή ενασχόλησή του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τον ώθησε να παραγγείλει ένα προσθετικό τεχνητό μέλος που κάτω από το νύχι έχει ένα memory stick! Πάλι καλά.......που δεν του κόπηκε τίποτα άλλο, πιο χαλημά στο σώμα του, γιατί θα είχε βάλει ...joystick!http://atsarantos.blogspot.com/2009/03/usb-memory-stick.html

Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ούτε για τσομπάνης δεν κάνει ...



Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Παρασκευή και 13 η ημέρα του επιτίμου ...



η παράγκα παραμένει, και ο νόμος .... για τα σκουπίδια !!!



Αθώος ο Νικοπολίδης !!!!!!!!

Σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1γ του Πειθαρχικού Κώδικα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας, «ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω κι αν βρισκόταν σε άμυνα»

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Για σεμνό ταπεινό κάπνισμα ...






Απώλεια για την "ενορία του Κορυδαλλού"


Tα μάθατε ... ο "Άγιος" Παντελεήμων είναι και πάλι κοντά μας... Ένα χρόνο πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού και είναι πάλι ελεύθερο πουλί. Τί, δεν σας λέει τίποτα αυτή η πονηρόφατσα? Είναι ο πρώην μητροπολίτης Αττικής ντε...είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκιση για υπεξαίρεση 190.000 ευρώ. Κάτι μου λέει πως...ο άνθρωπος εξοργίστηκε και με το δίκιο του. Θα "σαπίζει" στο κελί για μερικά ψωρο-χιλιάδες ευρώ και ο μεσίτης Εφραίμ θα αλωνίζει ανά την Ελλάδα χτυπώντας φιλέτα? Α.. όλα και όλα, το άδικο να λέγεται ...

Aπο ένα νέο blogg

http://koukou-rou-kou.blogspot.com/

Τα θέλει ο ....λοκος ..... μας ...


Ακόμα δεν έχουν κυβερνήσει και ετοιμάζουν διαδόχους τα άξια τέκνα πολιτικών μας φέρνουν και τα μικρά τους
Ένα ακόμα άξιο τέκνο Έλλην πολιτικού με πατερά πολιτικό ασχολείται με την …εξωτερική πολιτική του τόπου μας
Ο πατέρας στην κόρη και αυτή στον γιο.
<< Στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Ουάσινγκτον η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη με την Αμερικανίδα ομόλογό της κ. Χίλαρι Κλίντον ήταν παρών ο γιος και ειδικός σύμβουλός της κ. Κώστας Μπακογιάννης. >>

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

KOKALISTAN MADE IN GREECE



Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στον κόσμο



Το video είναι από την αγγλική έκδοση του γαλλικού καναλιού France24. Περiγράφει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάνελ. Η μονάδα των 62 MW είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα παγκοσμίως και βρίσκεται στο Amareleja της....ότιας Πορτογαλίας. Στο ίδιο μέρος η εταιρεία ACCIONA έχει κατασκευάσει εργοστάσιο παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ. Η περιοχή είναι αυτή με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ευρώπη και η εταιρεία ACCIONA προχώρησε σε συμφωνίες τόσο με την κυβέρνηση όσο και με τους τοπικούς φορείς για την απασχόληση του εργατικού δυναμικού.

Σύμφωνα με παλιότερα στοιχεία που βρήκα το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογιζόταν στα 200 εκατομύρια ευρώ. Η μονάδα θα παράγει 91.000.000 kWh και φωτοβολταϊκά πάνελ 24 MW το χρόνο.
http://greek-energy.blogspot.com/

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

τι έγιναν τα viagra ..?

Ο νέος τζόγος «Τα Εφημεριδολαχεία» !!!



Την Κυριακή δύο εφημερίδες δεν θα κυκλοφορήσουν, όπως τις ξέρατε στην κανονική τους μορφή. Αποκαλύπτουμε ότι νέα τους μορφή που είναι τύπου λαχείου.εν θα έχουν άλλες σελίδες ή ειδήσεις , δεν θα χρειάζονται. Τα νέα εφημεριδολαχεία θα κληρώνουν δύο ή ένα αυτοκίνητο.
Τα νέα γίνονται πλέον λαχείο, αυτή θα είναι πλέον η νέα μορφή της έγκαιρης, αντικειμενικής και αποκαλυπτικής ενημέρωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί, ο ΟΠΑΠ , ύστερα από διαμαρτυρίες - απαίτηση των παικτών του σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και αυτός εφημεριδολαχείο.
Καλή σας ενημέρωση … και καλά ταξίδια…

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

http://greki-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_3508.html

Δυνατιμίζει το κλίμα ο Ολυμπιακός ...


Με απολύτως γελοίες γραφικότητες, προσπαθεί να μεταφέρει το "σύστημα Ολυμπιακού" τις ευθύνες του και την κουβέντα από τα αίσχη, που έγιναν στο Καραϊσκάκη, στη Θεσσαλονίκη.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Το αγωνιστικό ζήτημα ΔΕΝ μας ενδιαφέρει. Δεν ασχολούμαστε με τη συγκεκριμένη διαιτησία, ή με το ποιός έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλου. Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, ποδοσφαιρικά. Όποιος το αμφισβητεί είναι ανόητος.
Η Θεσσαλονίκη βράζει, όχι λόγω της διαιτησίας, αλλά λόγω του "συστήματος Ολυμπιακού".Τι είναι το "συστημα Ολυμπιακού";Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στα ποδοσφαιρικά πράγματα, θωρακίστηκε, λόγω του ότι, ο δαιμόνιος Κόκκαλης, αντελήφθη από πολύ νωρίς, αυτό που δεν καταλαβαίνουν στον ΠΑΟ ας πούμε:
Ότι, δυνατός γίνεσαι, όχι με μεταγραφές, όχι με καλό προπονητή, όχι με "χρηματισμούς". Αυτά είναι παραμύθια.
Δυστυχώς η κρίσιμη λέξη, η πεμπτουσία της δύναμης, είναι απόρροια μια λέξης: ΦΟΒΟΣ.
Δυνατός είσαι όταν σε φοβούνται.
Και χρόνια τώρα, οι διαιτητές δεν δίνουν κάρτα σε παίκτη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, όχι γιατί θα πάρουν το καρτελάκι "FIBA", όχι επειδή "τα παίρνουν", αλλά επειδή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Οι Υπουργοί, οι πολιτικοί, οι αθλητικοί δικαστές, οι δημοσιογράφοι, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
Και φοβούνται πολύ απλά το ξύλο. Την άσκηση σωματικής βίας.
Ας μη κρυβόμαστε. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα στρατό φουσκωτών, εκπαιδευμένο, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες τρομοκρατίας στο Καραϊσκάκη. Επαγγελματικά και μεθοδευμένα.
Τι έγινε 3 μέρες πριν:
Οι επαγγελματίες τρομοκράτες μπράβοι του Ολυμπιακού, υποδέχθηκαν την αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αποτελούνταν από 42 άτομα.
Τους έβαλαν 1,5 ώρα πριν, όλους μαζί στο γήπεδο και τους ανέβασαν επιδεικτικά, σε μια απροστάτευτη κερκίδα. Όταν φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ήταν στους 42 (ο Φιδάς) πήγε να διαμαρτυρηθεί, ο Τσουκαλάς (ο γνωστός) μαζί με άλλους τρεις τον έκαναν τόπι στο ξύλο, μπροστά στα μάτια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και τον απήγαγαν!
Τον πήγαν σηκωτό και τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο.
Όταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν στους αστυνομικούς, τους είπαν: "εδώ είναι Καραϊσκάκη και κουμάντο κάνουμε εμείς".
Η αστυνομία στο Καραϊσκάκη κάνει πάντα τα "στραβά μάτια", επίσης από φόβο.
Για όλα αυτά, οι "επιστήμονες" του Ολυμπιακού, εκπαιδεύτηκαν. Μέσα από αυτά τα ευγενή τάγματα φουσκωτών άλλωστε, προήλθε ο δολοφόνος του Ζαμίτ Ντουζόν, οι δολοφόνοι του Μιχάλη Φιλόπουλου και πάει λέγοντας.
Ανώτερα κλιμάκια του Ολυμπιακού, αναλαμβάνουν να τρομοκρατούν και τους δικαστές και τους ανώτερους αξιωματικούς της αστυνομίας σε προσωπικό επίπεδο.
Το παιχνίδι πάιζεται στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές αισθάνονται την "καυτή ανάσα" των μπράβων στο σβέρκο τους και οι πολιτικοί, τους οποίους τώρα επικαλείται ο Σάββας Θεοδωρίδης και ζητά την παρέμβασή τους καθιστώντας τους "υπεύθυνους", τρομοκρατημένοι, δεν τολμούν να ζητήσουν διακοπή του αγώνα, όταν οι "φίλαθλοι", βρίζουν επί μιάμιση ώρα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης, αποκαλώντας μας "Βούλγαρους".
Η σούπερ-κλίκα, τρομοκρατημένη επίσης, κάνει τουμπεκί, στο αίτημα να διακόπτεται το ματς όταν ακούγονται αντεθνικά συνθήματα.
Ο Ολυμπιακός που ζητά την επέμβαση της σούπερ-κλίκας, δεν ζήτησε συγνώμη για τα εμετικά συνθήματα. Τα ενθαρρύνει κιόλας.
Όμως η ....γνώση διαδίδεται.
Τις τεχνικές του Ολυμπιακού, μπορούν -και ξέρουν- να τις εφαρμόζουν κι άλλοι !
Έτσι, η Μακεδονία, απλά θα ανταποδώσει τη "φιλοξενία". Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.
Και επειδή τώρα, οι φίλαθλοι όλων των ομάδων της Βόρειας Ελλάδας κατάλαβαν πώς παίζεται το παιγνίδι, θα κάνουν αυτό που πρέπει.
*Θα υποδεχθούν στο αεροδρόμιο την αποστολή του Ολυμπιακού, με ..τρίγωνα Πανοράματος.
*Θα συνοδεύσουν το λεωφορείο στο ξενοδοχείο, ώστε να ..μη χάσει το δρόμο.
*Θα ξενυχτήσουν μαζί με τους παίκτες στο ξενοδοχείο, ..τραγουδώντας τους, το "Μακεδονία ξακουστή"
*Θα υποδεχθούν το λεωφορείο στην Τούμπα, για να το βοηθήσουν να ....παρκάρει.
*Θα βάλουν την αποστολή του "θρύλου", στα δημοσιογραφικά, όπου η πόρτα ..χάλασε και δεν κλειδώνει.
*Θα προσπαθήσουν να φτιάξουν τις χαλασμένες κλειδαριές στην 4Α, όπου οι θύρες δεν κλειδώνουν και έτσι ο κόσμος, που θα ασφυκτιά, θα περάσει στα επίσημα, για να ζητήσει εξηγήσεις, σε φιλικό κλίμα για τον ξυλοδαρμό του Φιδά
*και το κυριώτερο: μια ομάδα 60-70 γυμνασμένων παληκαριών, θα κατευθύνει παίκτες και διαιτητές, μέσα στα αποδυτήρια, τα οποία είναι λαβύρινθος.
Ειδικά, μέσα στις ντουζιέρες, όπου θα πάρουν το μπάνιο τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα υπάρχει κι ένας "φουσκωτός" από τα παληκάρια του Ποικιλίδη και του Ποζίδη, ώστε να δίνει το σαπούνι στον παίκτη του Ολυμπιακού, που θα λούζεται.
Κι όλα αυτά, επειδή εμείς οι Βούλγαροι, δεν θέλουμε πλέον να είμαστε αχάριστοι και επιθυμούμε να ανταποδίδουμε τη φιλοξενία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Και αν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης, εμποδίσουν τους 40.000 αφρισμένους για "φιλοξενία" φιλάθλους, απλά θα έχουμε εμφύλιο.
Για αυτό καλούμε την αστυνομία, να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και να συμπεριφερθεί ακριβώς όπως αυτή του Πειραιά.
Και μην ξεχνάμε, ότι πρόκειται απλά για ένα παιγνίδι και τίποτε παραπάνω.
Απλά θα φάνε ξύλο, θα χάσουν, μετά θα φάνε ξύλο και στο τέλος θα φάνε ξύλο. Για επιδόρπιο υπάρχει ξύλο, ενώ στην τελετή αποχαιρετισμού, θα ξαναφάνε ξύλο.
Ακριβώς όπως στο Καραϊσκάκη. Ήρεμα, ψύχραιμα και πολιτισμένα. Κι όποιος εμποδίσει τη "φιλοξενία" θα είναι υπεύθυνος για πολλά δεινά! Προσέξτε λοιπόν.
Τα ψέμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Σας το λέμε πολύ υπεύθυνα γνωρίζοντας τι γίνεται και πόσο βράζει η Θεσσαλονίκη:
ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
....

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

15 χρόνια χωρίς την Μελίνα ...


Τα λόγια είναι περιττά για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σύγχρονη Ελληνίδα

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ?


http://anergoidimosiografoi.blogspot.com

Η πραγματική "συν-ΕΝΕΣΗ"



http://hakis-hakis.blogspot.com

Φτάνουν οι 2 ...?

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Μικροί Έλληνες ...

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

τα πραγματικά καρναβάλια !!!




δηλαδή του χρόνου αν ντυθώ Μάκης θα με λένε καρναβάλι?
τι τραβάς ρε Μάκη...
για άλλες φώτο

O ΕΡΑΣΤΗΣ


Ένα DVD που θα παίξει αρκετά στις επόμενες μέρες...

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

έκαστος στο είδος του