Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

και τα γ@μισιάτικα τους εμείς θα τα πληρώσουμε !!!


κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...
Το Ευρωδικαστήριο επιδίκασε συνολική αποζημίωση 19.000 ευρώ στον πρώην σύζυγό της Μιλένας Αποστολάκη  γιατί η Βουλή των Ελλήνων απέρριψε το αίτημα να αρθεί η βουλευτική ασυλία της κ. Αποστολάκη, σε μια οικογενειακή αντιδικία που είχαν με αποτέλεσμα....το κράτος δηλαδή εμείς οι μακάκες να πληρώσουμε τα γ@μισιατικα που λέει και ο λαός... δείτε εδώ την υπόθεση
Η υπόθεση Συγγελίδη

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση ο κ. Συγγελίδης, μετά τη διάλυση του γάμου του το 2004 με την κ. Αποστολάκη, εγκαλούσε ποινικά την πρώην σύζυγό του για παραβίαση των όρων επικοινωνίας του με το παιδί τους, όπως είχαν καθοριστεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η Βουλή των Ελλήνων απέρριψε το αίτημα να αρθεί η βουλευτική ασυλία της κ. Αποστολάκη, με αποτέλεσμα....
ο πρώην σύζυγός της να προσφύγει στο Στρασβούργο. Οι ευρω-δικαστές με πλειοψηφία 6 προς 1 (μειοψήφησε ο Ελληνας ad hoc δικαστής Σπ. Φλογαΐτης, υποστηρίζοντας ότι η προσφυγή Συγγελίδη έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη) έκριναν ότι η απόρριψη του αιτήματος άρσης ασυλίας παραβιάζει το δικαίωμά του να έχει πρόσβαση στα ελληνικά δικαστήρια (άρθρο 6 παράγραφος 1 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου