Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ζητούνται γυμνές εργαζόμενες!!!

Γδυθείτε για να εργαστείτε

Η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων και παραγωγής λογισμικού “Nude House” στη Βρετανία δημοσίευσε αγγελία στην οποία αναφέρει ότι ζητάει για εργοδότηση γυναίκες οι οποίες όμως θαεργάζονται γυμνές.

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας Chris Taylor δηλώνει ότι ο λόγος που αναζητούνται μόνο γυναίκες είναι ότι ήδη εργάζονται αρκετοί άνδρες και θα πρέπει να υπάρξει ισορροπία στο προσωπικό. Αναφέρει ακόμα ότι είναι η πρώτη εταιρεία με προσωπικό που εργάζεται γυμνό και αυτό δεν έχει να κάνει με το σεξ αλλά με την ελευθερία.

Το πακέτο απολαβών είναι πάρα πολύ καλό και φτάνει τα 37.000 ευρώ τον χρόνο. Οι εργαζόμενοι από τη στιγμή που πιάνουν δουλειά, πρέπει να αφήνουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους στα αποδυτήρια και θα το φορούν μόνο όταν σχολάσουν.

Ήδη έχουν υποβληθεί 7 αιτήσεις. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που να αφορούν το σώμα των υποψηφίων, δηλαδή, βάρος, χρώμα, διαστάσεις κλπ.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι εργαζόμενοι δουλεύουν όπως όλοι και δεν υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα, εκτός από το ότι» δεν έχουν κάτι να κρύψουν»
http://captain-christos.blogspot.com/

2 σχόλια: