Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σκάνδαλο σπατάλης στoυς Special Olympics

Κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, όχι για την χαρά των παιδιών με αναπηρία, αλλά για το θεαθήναι και την προβολή της Γιάννας Δεσποτoπούλου, πρόεδρου της οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics στην Αθήνα, έρχεται στο
φως της δημοσιότητας.
Την ώρα που κόβονται επιδόματα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη και τα μέτρα διαδέχονται το ένα το άλλο, κάποιοι πετάνε τα χρήματα του ελληνικού λαού σε φιέστες και γιορτές.
Μόνο για την τελετή έναρξης των αγώνων δαπανήθηκαν σχεδόν 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τους αγώνες θα δοθούν 70.000.000, όταν η προηγούμενη διοργάνωση που είχε φιλοξενηθεί στην Σαγκάη είχε...

κοστίσει 36.000.000.
Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τις ρωμαϊκές φιέστες και τις δημόσιες σχέσεις της κύριας Γιάννας Δεσποτοπούλου και τα παιδιά με αναπηρία κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και χωρίς κατασκήνωση φέτος το καλοκαίρι.
Η δράση όμως της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής δεν σταματάει εδώ, καθώς φρόντισε να τοποθετήσει τον γιο της στην θέση του τεχνικού προϊσταμένου των αγώνων και μάλιστα με αξιοζήλευτη αμοιβή!
Επιπλέον, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ύποπτες συμβάσεις που πρέπει να ελεχθούν και να δοθούν εξηγήσεις για το που έχουν πάει τα χρήματα, ενώ φαίνεται ότι η Γιάννα Δεσποτοπούλου κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό για το πως ξοδεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.

  http://www.i-diadromi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου