Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Έδιωχνε τους κλέφτες με "συρματόπλεγμα" από μολυσμένες σύριγγες

Με έναν άκρως αποκρουστικό τρόπο επέλεξε να απομακρύνει τους κλέφτες από το σπίτι της στη Βραζιλία μια γιατρός, τοποθετώντας...
ενέσεις εμποτισμένες με τον ιό HIV σε καθένα από τα κάγκελα του κτιρίου.
Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα σκυλιά "φρουρούς", άλλοι επιλέγουν ένα συναγερμό ή σύστημα επιτήρησης, για να κρατήσουν τους διαρρήκτες μακριά, αλλά μια Βραζιλιάνα γιατρός σκέφτηκε και έκανε πράξη κάτι πολύ πιο ακραίο: να τοποθετήσει... βελόνες που έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV.

Η καινοτόμος, -με την αρνητική όμως έννοια της λέξης- ορθοπεδικός, βαρέθηκε να καταπατάται η περιουσία της από τους διαρρήκτες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είχαν αποσπάσει από το σπίτι της τη μηχανή για το γρασίδι αλλά και τη φωτογραφική της μηχανή, όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTN24 την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε κάτι "πρωτοποριακό", κατά την άποψή της πάντα: Αφού έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί "Τοίχος με αίμα θετικό στον ιό HIV. Απαγορεύεται η καταπάτηση", τοποθέτησε δεκάδες μολυσμένες σύριγγες, περιφράσσοντας το σπίτι της με τον πιο αποκρουστικό τρόπο.

Δύο μέρες μετά, η αστυνομία είχε λάβει αναρίθμητες κλήσεις από ενοχλημένους και φοβισμένους γείτονες, οι οποίοι εξέφραζαν εύλογες απορίες για το κατά πόσο η γυναίκα αυτή είχε σώας τας φρένας.

Η ορθοπεδικός, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αναγκάστηκε να αφαιρέσει τις μολυσμένες σύριγγες, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις.
www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου