Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι Βουλευτές του Ν. Πέλλας με τα σπίρτα...

Μια ανθρώπινη και συγκινητική ιστορία

Διάβαζα πρόσφατα ότι κάποιοι βουλευτές, και του Νομού Πέλλας θα διεκδικήσουν κάποια εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά, και όλοι έπεσαν επάνω τους να το κατακρίνουν... ΛΑΘΟΣ, όσοι το κατέκριναν είναι κακοπροαίρετοι. Η αλήθεια φίλοι μου είναι διαφορετική και σας την αναλύω πιο κάτω
Μια φορά και έναν καιρό λοιπόν στον Νομό Πέλλας...

Έπεφτε πυκνό χιόνι και κόντευε να νυχτώσει. Ήταν λίγες ...
μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Μέσα στο κρύο και στο σκοτάδι, οι φτωχοί βουλευτές του νομού Πέλλας περπατούσαν στο δρόμο, χωρίς να φοράνε...

...τίποτα στο κεφαλάκι, ούτε στα ποδαράκια τους, βάδιζαν ξυπόλητοι και τα ποδαράκια τους είχανε ξυλιάσει από το κρύο. Μέσα στην τσεπούλα της κουρελιασμένης ποδιάς τους είχαν ένα σωρό σπίρτα.

Όμως εκείνη την ημέρα δεν είχαν πουλήσει ούτε ένα κουτί, γιατί οι άνθρωποι έτρεχαν να προφυλαχτούν από το κρύο κι από το χιόνι, και εκτός αυτού ήταν τα χέρια τους γεμάτα από δώρα.. διότι εδώ στο Νομό Πέλλας και ειδικά στην Αριδαία όλοι οι πολίτες είναι πολύ πλούσιοι, και κάθε μέρα κατακλύζουν την αγορά και γενικά στα καταστήματα γίνεται ένας συνωστισμός και κανείς δε στεκόταν για ν' αγοράσει σπίρτα από τους άπορους βουλευτές. Δεν είχαν πουλήσει ούτε ένα κουτί και δεν είχαν ούτε μια δεκάρα στην τσέπη τους. οι βουλευτές, πεινούσαν και κρύωναν και έτρεμαν ολόκληροι.

Τα καημένα τα χεράκια τους δεν τα ένιωθαν πια από το πολύ το κρύο. 'Ένα σπίρτο θα τα ζέσταινε λιγάκι. Τράβηξαν ένα: κριτς! Πώς έλαμψε! Πώς άναψε! Ήτανε μια φλογίτσα καθαρή και ζεστή κι έμοιαζε με κεράκι, καθώς τη σκέπασαν με τις χούφτιτσες τους. Τι παράξενο φως!

Η φωτιά έκαιγε εκεί μέσα τόσο υπέροχα και ζέσταινε τόσο καλά! Τότε μέσα από τη φωτιά άκουσαν μια φωνή Κυρίου… Είδαν ένα όραμα που τους είπε... ΒΡΕ τι κάθεστε και υποφέρετε και κρυώνει το ποπουδάκι σας; Διεκδικήστε τα αναδρομικά, είναι πολλά εκατομμύρια ευρώ και θα αγοράσετε σόμπα να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας... Και τότε οι βουλευτές για να μη στενοχωρήσουν τον Κύριο υπάκουσαν την εντολή του!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ... ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΟΛΟΙ!! ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ... ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΥ…

Dr. Δημήτρης Κίμογλου
Ψυχοθεραπευτής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου