Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

το μεσοπρόθεσμο πέρασε ώρα για ξεκούραση !!!


αυτά είναι τα τιμημένα γηρατειά !!!

αγανακτισμένος παππούς
στο σύνταγμα!!!

ο κουμπάρος την κουμπάρα ...

Ο Τοτός στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του !!!

Ήταν που λέτε ο Τοτός και πάει μία μέρα στο σχολείο, με ένα μάτι να! (με το συμπάθιο) Πρησμένο, μελανιασμένο... τον κοιτάει τρομαγμένα η δασκάλα του και του λέει:
- Τοτό μου, τι έπαθες;
- Κυρία, χθες βράδυ έβρεξε.
- Και λοιπόν; Και λοιπόν;
- Και όταν βρέχει, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.
- Για συνέχισε...
- Και πάω και ξαπλώνω στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.
- Για λέγε, για λέγε...
- Πάω που λέτε, ξαπλώνω, μετά από λίγο, μου λέει ο πατέρας μου :"Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του απαντάω. Μετά από λίγο με ξαναρωτάει: "Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του απαντάω. Μετά από λίγο με ρωτάει για τρίτη φορά: "Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του απαντάω. Και μ'αρχίζει στις σφαλιάρες για να με πάρει ο ύπνος...
Μετά από μια βδομάδα, πάει ο Τοτός στο σχολείο, με τα δύο του μάτια πρησμένα και μελανιασμένα. Τον κοιτάει τρομαγμένα η δασκάλα του και του λέει:
- Τοτό μου, τι έπαθες;
- Κυρία, χθες βράδυ έβρεξε.
- Και λοιπόν; Και λοιπόν;
- Και όταν βρέχει, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.
- Για συνέχισε Τοτό μου...
- Και πάω και ξαπλώνω στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.
- Για λέγε, για λέγε...
- Πάω που λέτε, ξαπλώνω, μετά από λίγο, μου λέει ο πατέρας μου : "Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του απαντάω. Μετά από λίγο, με ξαναρωτάει : "Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του ξαναπαντάω. Μετά από λίγο, με ρωτάει για τρίτη φορά: "Τοτό, κοιμήθηκες;" "Όχι", του απαντάω. Και μ'αρχίζει στις σφαλιάρες για να με πάρει ο ύπνος...
Την επόμενη βδομάδα, έρχεται ο Τοτός στο σχολείο, μελανιασμένος από την κορφή ως τα νύχια! Δεν μπορούσες να τον ακουμπήσεις πουθενά! Η δασκάλα σαν τον είδε, μόνο που δεν λιποθύμησε από την τρομάρα της!
- Τοτό μου! Τοτό μου, τι έπαθες;
- Κυρία, χθες βράδυ έβρεξε.
- Και λοιπόν; Και λοιπόν;
- Και όταν βρέχει, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ.
- Για συνέχισε παιδί μου, για συνέχισε...
- Και πάω και ξαπλώνω στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου.
- Για λέγε, για λέγε...
- Πάω που λέτε, ξαπλώνω και μετά από λίγο, με ρωτάει ο πατέρας μου : "Τοτό, κοιμήθηκες;" Χαζός είμαι να του απαντήσω; Δεν λέω τίποτα. Μετά από λίγο, με ξαναρωτάει : "Τοτό, κοιμήθηκες;" Εγώ, δεν μιλάω. Μετά από λίγο, με ρωτάει για τρίτη φορά : "Τοτό, κοιμήθηκες;" Εγώ, δεν μιλάω. Μετά από λίγο, ακούω την μητέρα μου να λέει στον πατέρα μου : "Αχ, ναι, πάρε με! Πάρε με!" Οπότε και εγώ, τινάζομαι όρθιος και τους λέω : "Καλέ, πού πάτε; Πάρτε με και μένα μαζί!"

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Νέες πινακίδες στον δρόμο για την βουλή !!!Η γριούλα και αλλαγές στη βουλή.!!!

Γίνεται λοιπόν συνεδρίαση στην Βουλή μετά την ανακοίνωση των σκληρών οικονομικών μέτρων και λέει ο Παπανδρέου ότι πρέπει να πάρουν μέτρα για την τόνωση του ηθικού των βουλευτών για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα.

Λέει λοιπόν ότι πρέπει να...αλλάξουν τις μοκέτες στην Βουλή από κόκκινες να τις κάνουν μπλε.

Ψηφίζουν λοιπόν και το αποφασίζουν.Προτείνει ο Σαμαράς να στολιστεί η αίθουσα της Βουλής με ελληνικές σημαίες για να ενισχυθεί το εθνικό φρόνημα.

Ψηφίζουν και το αποδέχονται.

Προτείνει τέλος ο Καρατζαφέρης πριν από κάθε συνεδρίαση της Βουλής να παίζει ο εθνικός ύμνος.Ψηφίζουν και αυτό και το κατοχυρώνουν.

Όση ώρα ψηφίζουν τις αλλαγές, είναι μια γριούλα, καθαρίστρια στην Βουλή, που κάθεται στην πόρτα και κοιτάει με απορία και απόγνωση τον Παπανδρέου.

Ο Γιώργος την βλέπει και αφού τελειώνει η ψηφοφορία, πηγαίνει προς το μέρος της και την ρωτά....

"Γιαγιούλα, γιατί όση ώρα ψηφίζαμε για τις αλλαγές στην Βουλή εσύ με κοιτούσες με απορία???"

Και με άνεση η γριούλα απαντά
"Πριν διοριστώ με μέσο στην Βουλή, ήμουν καθαρίστρια σε ένα μπουρδέλο.
Όταν οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά, αλλάζαμε τις πουτάνες όχι τις μοκέτες!"

Μ. Λοΐζου: Απαγορεύει να ακούγεται το «Καλημέρα Ήλιε» ως ύμνος του ΠΑΣΟΚ

Η κόρη του αείμνηστου συνθέτη Μάνου Λοΐζου, κ. Μυρσίνη Λοΐζου έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και την κυβέρνηση, με την οποία δηλώνει ότι απαγορεύει στο εξής να ακούγεται το τραγούδι-ύμνος για το ΠΑΣΟΚ «Καλημέρα Ήλιε».


«Δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους...αγώνες του λαού και των εργαζομένων» γράφει μεταξύ άλλων η κ. Λοΐζου, υπογραμμίζοντας:

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα».

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

«Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό, και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

» Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζω εκ των προτέρων, ότι αυτή η κίνησή μου είναι συμβολική, εν τούτοις η συνείδησή μου, και η αξιοπρέπειά μου ως ενεργού πολίτη μου επιβάλλει να σας γνωστοποιήσω τα εξής: Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν. Αφού αυτός ο λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες.

» Τα δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

» Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το 'Καλημέρα Ήλιε' στις κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του.

» Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα. Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου. Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.

» Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει».

Μυρσίνη Λοΐζου

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

H ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Η ΤΑΝΚ !!!


Σκάνδαλο σπατάλης στoυς Special Olympics

Κατασπατάληση δημόσιου χρήματος, όχι για την χαρά των παιδιών με αναπηρία, αλλά για το θεαθήναι και την προβολή της Γιάννας Δεσποτoπούλου, πρόεδρου της οργανωτικής επιτροπής των Special Olympics στην Αθήνα, έρχεται στο
φως της δημοσιότητας.
Την ώρα που κόβονται επιδόματα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη και τα μέτρα διαδέχονται το ένα το άλλο, κάποιοι πετάνε τα χρήματα του ελληνικού λαού σε φιέστες και γιορτές.
Μόνο για την τελετή έναρξης των αγώνων δαπανήθηκαν σχεδόν 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τους αγώνες θα δοθούν 70.000.000, όταν η προηγούμενη διοργάνωση που είχε φιλοξενηθεί στην Σαγκάη είχε...

κοστίσει 36.000.000.
Ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τις ρωμαϊκές φιέστες και τις δημόσιες σχέσεις της κύριας Γιάννας Δεσποτοπούλου και τα παιδιά με αναπηρία κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και χωρίς κατασκήνωση φέτος το καλοκαίρι.
Η δράση όμως της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής δεν σταματάει εδώ, καθώς φρόντισε να τοποθετήσει τον γιο της στην θέση του τεχνικού προϊσταμένου των αγώνων και μάλιστα με αξιοζήλευτη αμοιβή!
Επιπλέον, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ύποπτες συμβάσεις που πρέπει να ελεχθούν και να δοθούν εξηγήσεις για το που έχουν πάει τα χρήματα, ενώ φαίνεται ότι η Γιάννα Δεσποτοπούλου κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό για το πως ξοδεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.

  http://www.i-diadromi.com

έξυπνο !!!

.

Ολοι οι νέοι φόροι-φωτιά !!!

ιδικότερα τα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνονται στον εφαρμοστικό νόμο του μεσοπρόθεσμου πλαισίου είναι:

-μειώνεται στο 20% η έκπτωση της δαπάνης τόκων από το φόρο εισοδήματος για στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας που χορηγήθηκαν ακόμη και πριν το 2003 (εξέπιπτε το σύνολο των τόκων από το εισόδημα και οδηγούσε σε έκπτωση φόρου έως και 45% των τόκων )

-μειώνεται στο 20% της δαπάνης από το φόρο η έκπτωση για τις αμοιβές ιατρών, η έκπτωση για υποχρεωτικές ασφαλιστικές εισφορές αυτοαπασχολούμενων, αγροτών και όσων αναγνωρίζουν έτη ασφάλισης. Επίσης ψαλιδίζεται κατά τον ίδιο τρόπο η φοροαπαλλαγή για ασφάλιστρα

-για όσους έχουν εισόδημα άνω των 40.000 ευρώ ο συντελεστής έκπτωσης του φόρου στις παραπάνω περιπτώσεις μειώνεται στο 10%
-οι παραπάνω αλλαγές ισχύουν αναδρομικά από 1-1-2011
-η έκτακτη εισφορά 1-4% θα εξοφληθεί σε
έξι μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη δόση τα 300 ευρώ.

Η ειδική εισφορά, που επιβάλλεται στο συνολικό καθαρό εισόδημα της προηγούμενης παραγράφου, υπολογίζεται ως εξής:

α) Για συνολικό καθαρό εισόδημα από δώδεκα χιλιάδες ένα (12.001) ευρώ έως είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ, η ειδική εισφορά υπολογίζεται με συ­ντελεστή ένα τοις εκατό (1%) επί ολοκλήρου του ποσού.

β) Για συνολικό καθαρό εισόδημα από είκοσι χιλιάδες ένα (20.001) ευρώ έως και πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, η ειδική εισφορά υπολογίζεται με συντελεστή δύο τοις εκατό (2%) επί ολόκληρου του ποσού.

γ) Για συνολικό καθαρό εισόδημα από πενήντα χιλιάδες ένα (50.001) έως και εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, η ειδική εισφορά υπολογίζεται με συντελεστή τρία τοις εκατό (3%) επί ολόκληρου του ποσού.

δ) Για συνολικό καθαρό εισόδημα από εκατό χιλιάδες ένα (100.001) ευρώ και άνω, η ειδική εισφορά υπολογίζεται με συντελεστή τέσσερα τοις εκατό (4%) επί ολόκληρου του ποσού.

-αλλάζει από 1-1-2011 ο τρόπος υπολογισμού των απαιτούμενων αποδείξεων για την αναγνώριση του αφορολόγητου ορίου. Πλέον απαιτείται σε αποδείξεις το 25% του εισοδήματος με ανώτατο όριο αποδείξεων τις 15.000 ευρώ.

-μειώνεται το αφορολόγητο όριο στα 8.000 ευρώ από 12.000 ευρώ εξαιρούνται οι νέοι ηλικίας έως 30 ετών και οι άνω των 65 ετών με εισόδημα έως 12.00 ευρώ.

-επιβάλλεται ειδικός ετήσιος φόρος πολυτελείας που υπολογίζεται με συντελεστή 5% επί της αντικειμενικής δαπάνης διαβίωσης για ΙΧ κυβισμού άνω των 1.929 εκατοστών, για πισίνες, για αεροσκάφη και ελικόπτερα και σκάφη αναψυχής μήκους άνω των 6 μέτρων

-αναστέλλεται πόθεν έσχες στην αγορά και οικοδόμηση ακινήτων έως και το τέλος του 2013.

-επιβάλλεται τέλος επιτηδεύματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες. Το τέλος ορίζεται στα 400 ευρώ για όσους έχουν έδρα στις τουριστικές περιοχές και έχουν πληθυσμό έως 200.000 και στα 500 ευρώ για τις πόλεις με πληθυσμό άνω των 200.000. Δεν επιβάλλεται σε χωριά με πληθυσμό έως 500 κατοίκους και σε όσους δεν έχουν συμπληρώσει 5ετία από την έναρξη του επαγγέλματός τους.

-μειώνεται το αφορολόγητο όριο του φόρου ακίνητης περιουσίας από τα 400.000 ευρώ στα 200.000 ευρώ και επιβάλλεται συντελεστής φορολόγησης στο νέο κλιμάκιο 0,2%.-αυξάνονται οι αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης (τεκμήρια) για ακίνητα, ΙΧ, πισίνες. Ειδικότερα υπολογίζονται πλέον ως εξής:

«α) Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη, με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της ιδιοκατοικούμενης ή μισθωμένης ή της δωρεάν παραχωρούμενης κύριας κατοικίας ορίζεται κλιμακωτά, για τα ογδόντα (80) πρώτα τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με σαράντα (40) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, για τα επόμενα από ογδόντα ένα (81) μέχρι και εκατόν είκοσι (120) τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με εξήντα πέντε (65) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, για τα επόμενα από εκατόν είκοσι ένα (121) μέχρι και διακόσια (200) τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με εκατόν δέκα (110) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, για τα διακόσια ένα (201) έως τριακόσια (300) τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων αυτής, με διακόσια (200) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και για τα πλέον των τριακοσίων (300) τετραγωνικών μέτρων κύριων χώρων αυτής, με τετρακόσια (400) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.
Για τον υπολογισμό της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης των βοηθητικών χώρων της κύριας κατοικίας ορίζεται ποσό σαράντα (40) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.»


β) Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης, ορίζεται ως εξής: αα) για τα αυτοκίνητα μέχρι χίλια διακόσια (1.200) κυβικά εκατοστά σε τέσσερις χιλιάδες (4.000) ευρώ, ββ) για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των χιλίων διακοσίων (1.200) κυβικών εκατοστών προστίθενται εξακόσια (600) ευρώ ανά εκατό (100) κυβικά εκατοστά μέχρι τα δύο χιλιάδες (2.000) κυβικά εκατοστά, γγ) για αυτοκίνητα μεγαλύτερα των δύο χιλιάδων (2.000) κυβικών εκατοστών προστίθενται εννιακόσια (900) ευρώ ανά εκατό (100) κυβικά εκατοστά και μέχρι τρεις χιλιάδες (3.000) κυβικά εκατοστά και δδ) για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από τρεις χιλιάδες (3.000) κυβικά εκατοστά προστίθενται χίλια διακόσια (1.200) ευρώ ανά εκατό (100) κυβικά εκατοστά.»
γ) για μηχανοκίνητα σκάφη ανοικτού τύπου, ταχύπλοα και μη, ολικού μήκους μέχρι πέντε (5) μέτρα, στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ, ενώ για τα πάνω από πέντε (5) μέτρα το πόσο αυτό αυξάνεται κατά δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ το μέτρο.»


δ) για ιστιοφόρα ή μηχανοκίνητα ή μικτά σκάφη με χώρο ενδιαίτησης, ολικού μήκους μέχρι και επτά (7) μέτρα, δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ, πάνω από επτά (7) και μέχρι δέκα (10) μέτρα προστίθενται τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους, πάνω από δέκα (10) και μέχρι δώδεκα (12) μέτρα προστίθενται επτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους, πάνω από δώδεκα (12) και μέχρι δεκαπέντε (15) μέτρα δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους, πάνω από δεκαπέντε (15) και μέχρι δεκαοκτώ (18) μέτρα είκοσι δύο χιλιάδες πεντακόσια (22.500) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους, πάνω από δεκαοκτώ (18) και μέχρι είκοσι δύο (22) μέτρα τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους και πάνω από είκοσι δύο (22) μέτρα προστίθενται πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ ανά επιπλέον μέτρο μήκους.»


ε) Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη, εξωτερικής δεξαμενής κολύμβησης που προκύπτει για τον κύριο ή κάτοχο αυτής, ορίζεται, ανάλογα με την επιφάνεια της, ανά κλίμακα, σε εκατόν εξήντα (160) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο μέχρι τα εξήντα (60) τετραγωνικά μέτρα και σε τριακόσια είκοσι (320) ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για επιφάνεια άνω των εξήντα (60) τετραγωνικών μέτρων.»


-μετατάσσονται από το 13% συντελεστή ΦΠΑ στο 23% οι χυμοί, το αεριούχο φυσικό νερό (π.χ. Περιέ), οι χυμοί και τα έτοιμα ροφήματα.


Πηγή:www.capital.gr

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

φρέσκα ανέκδοτα για τον Μπεο !!!

O Mπέος "έστησε" τη δημιουργία του κόσμου. Ήταν να γίνει σε 8 μέρες, αλλά το είχε παίξει under.
-Ο Μπέος "έστησε" παιχνίδι Over ημίχρονο Under Τελικό!
-Ο Μπέος έστειλε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Μετά είδαν ότι είχε παίξει 2πλο τους Πέρσες...

-Ο Μπέος είναι σε θέση να "στήσει" μπλόκο στην τροχαία...

-Φήμες λένε ότι ο Μπέος "έστησε" και το ....Δαβίδ Vs Γολιάθ
-Ο Μπέος έχει "στήσει" παιχνίδι και σε κομπολόι.

- Ο Μπέος είχε "στήσει" και τις εκλογές του 2000, ΝΔ στο ημίχρονο και ΠΑΣΟΚ τελικό.

-Oι Άγγλοι ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο όταν βρήκαν ένα σημαδεμένο κουπόνι του Μπέου.

-Στο σχολείο ο Mπέος έφαγε αποβολή επειδή "έστησε" τα μήλα.

-Ο Μπέος "έστησε" διπλό τον αγώνα Chuck Norris vs Bruce Lee με άσο το ημίχρονο.

-Ο Μπέος "έστησε" τον αγώνα σκάκι Κασπάροφ εναντίον του Η/Υ της IBM.

-Ο Μπέος "έστησε" και το Χαβάη 5-0.
-Στο τελευταίο παιχνίδι που έστησε ο Μπέος, η Χαβάη κέρδισε 6-0.

-Ο Μπέος έχει "στήσει" τα κινούμενα σχέδια, γι' αυτό κερδίζουν πάντα οι καλοί στο τέλος.

-To αγαπημένο ποτό του Μπέου είναι βότκα με ''στημένο'' λεμόνι.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΙΟ... ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!!!


Το βατραχάκι και η ζωντοχήρα!!!

Πάει μια ζωντοχήρα εξαιρετική με κάτι μπαλκονάρες δίπατες και καπούλια μουλαρίσια σε ένα μαγαζί κατοικίδιων ζώων και βρίσκει τον τύπο που είναι ο ιδιοκτήτης : - Γεια σας είμαι ζωντοχήρα και θα ήθελα ένα σκυλάκι για συντροφιά . - Α , αυτό το μαγαζί είναι για πολύ περίεργα και εξωτικά ζώα , και όχι κοινότυπα όπως σκύλους , γάτες και καναρίνια . Περάστε στο βάθος να σας δείξω κάτι καλό για την περίπτωσή σας . Πάνε λοιπόν σε κάτι πίσω απόμερα δωμάτια και : - Να βλέπετε αυτός εδώ ο βάτραχος, είναι εκπαιδευμένος για στοματικό σεξ σε...γυναίκες , θα σας ενθουσιάσει . - Μμμμμ , με σοκάρετε βέβαια , αλλά θα τον πάρω ! Τον παίρνει λοιπόν τον βάτραχο υπό μάλης η κυρία και βουρ στο σπίτι , κάνει αφρόλουτρα , ανάβει κεριά βγάζει σαμπάνια , ξαπλώνει , ανοίγει τα πόδια και τον βάζει εκεί ( γκούχου ) και περιμένει . Τίποτα , περνάει λίγη ώρα , τίποτα πάλι . Τον φέρνει πιο κοντά ( γκούχου ) απαλά . Ριάν ντε ριάν , νιέντε , μηδέν εις το πηλίκο . - Α , θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί να διαμαρτυρηθώ ! Τηλεφωνεί και απαντά ο τύπος του μαγαζιού : - Περικαλώ ; - Από σας πήρα πριν λίγο ένα βατραχάκι για χμμμμ . - Ναι σας θυμάμαι , τι πρόβλημα υπάρχει ; - Με κοροϊδέψατε , δεν κάνει τίποτα το παλιόζωο . - Καλά , έρχομαι αμέσως να δω . Μετά από λίγο ντριιιιιιιιιιιιιιιν το κουδούνι . Φορά ένα νυχτικό η κυρία και ανοίγει την πόρτα : - Να ο βάτραχος δεν κάνει τίποτα . - Για δείξτε μου παρακαλώ . Γδύνεται αυτή , ξαπλώνει , τα ανοίγει και τον βάζει πάλι εκεί ( γκούχου γκούχου ) ο δε βάτραχος παντελώς άπραγος χάζευε . Ο τύπος βγάζει την γραβάτα και το πουκάμισο και λέει στον βάτραχο : - Λοιπόν , θα στο δείξω πάλι , αλλά για τελευταία φορά !

αυτά είναι τα τιμημένα γηρατειά !!!


Πιάσανε έναν παππού που χτύπησε τον Χατζιδάκι!!!
επιτέλους το κράτος άρχισε να δουλεύει !!!
πληροφορίες λένε ότι αναζητείται και μια γιαγιά 85 χρόνων!!!

Παππού μην μασάς να αγιάσει το χέρι σου , όταν μετά πολλά χρόνια φύγεις από τον κόσμο τούτο θα έχεις τουλάχιστον την συνείδηση σου καθαρή.

Υ.Γ ρώτησε κανένας τον παππού γιατί χτύπησε τον βουλευτή ;τι τον έκανε να τον βαρέσει...;

''Eνας 68χρονος προσήχθη σήμερα ως ένας από τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στις 15-12-2010, στην...

οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή.
Ο 68χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην επίθεση σε βάρος του κ. Χατζηδάκη.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Θαυμάστε τους !!!

Η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα 577 δις ευρώ !!!

Ο Γάλλος οικονομολόγος Jacques Delpla …σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Les Echo εξηγεί πως η Γερμανία χρωστά στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το ιλλιγγιώδες ποσό των 575 δισεκατομυρίων ευρώ και το..


επεξηγεί με τον μύθο του Αισώπου.

''Όλοι γνωρίζουν τον μύθο με τον τζίτζικα και τον μέρμυγκα. Μόνο που η ιστορία συνεχίζεται, γιατί ήταν το μυρμήγκι που χρηματοδότησε τον τζίτζικα στο παρελθόν και που βαρύνεται τώρα με τα χρέη του. Οι παππούδες του μυρμηγκιού είχαν εξοντωθεί από τους παππούδες και της γιαγιάδες του τζίτζικα και φέρουν κατά συνέπεια μία βαριά πολιτική και οικονομική ευθύνη.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οι Γερμανοί χρωστούν στους Έλληνες τουλάχιστον 575 δισ. ευρώ σε τίτλους από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι χρωστούν οι Έλληνες στην Γερμανία. Και τέλος, ζουν και οι δύο στο ίδιο κτίριο και εάν ανατινάξουμε το διαμέρισμα του τζίτζικα, τότε θα καταρρεύσουν όλοι''.

0 Αϊ-Βασίλης και ο επιχειρηματίας

Ήταν ένας επιχειρηματίας, πάμπλουτος. Κάποια στιγμή, του τυχαίνει μια στραβή και χάνει τα πάντα. Απελπισμένος, πηγαίνει σε μια γέφυρα με σκοπό να βάλει τέρμα στη ζωή του. Εκεί που είναι έτοιμος να πέσει στο κενό, τον αρπάζει ένα χέρι και τον τραβάει. Εκνευρισμένος, κοιτάζει πίσω του και βλέπει ένα γέρο.
- Παιδί μου, λέει ο γέρος. Τι είναι αυτό που πας να κάνεις; Τρελάθηκες;
- Τι θες ρε γέρο; Παράτα μας.
- Παιδί μου, ξέρεις ποιος είμαι εγώ;...Ο Αϊ-Βασίλης. Ίσως μπορώ να σε βοηθήσω!
- Ασε με, ρε Αϊ-Βασίλη! Είχα λεφτά, είχα αμάξια, γκόμενες! Τώρα δεν έχω τίποτα.
- Και γι αυτό ανησυχείς; του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, στις 10 το βράδυ, κάτω από αυτή τη γέφυρα θα σε περιμένει μια κόκκινη Ρολς-Ρόις, όλη δική σου.
Χαρά ο επιχειρηματίας:
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, να σε φιλήσω!
Ματς - μουτς, ξαναμελαγχολεί.
- Τι είναι τώρα; ρωτάει ο Αϊ - Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, είχα αμάξι, αλλά είχα και γκόμενες! Πέντε πέντε τις έβγαζα.
- Γι αυτό ανησυχείς; Αύριο, μέσα στη Ρολς-Ρόις θα είναι και έξι γκόμενες, όλες δικές σου.
Τρελαίνετε ο επιχειρηματίας, αγκαλιές, φιλιά κλπ. μα ξαναμελαγχολεί.
- Τι έπαθες πάλι; ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης.
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου. Είχα αμάξι, είχα γκόμενες, αλλά είχα και λεφτά. Τα πετούσα στο δρόμο, τα έδινα δεξιά κι αριστερά. Τώρα είμαι άφραγκος!
- Μην κάνεις έτσι, του λέει ο Αϊ-Βασίλης. Αύριο, μέσα στο αμάξι, η πιο ξανθιά από τις έξι γκόμενες θα κρατάει μια βαλίτσα με 90 τρις, όλα δικά σου!
Πετάει ο επιχειρηματίας!
- Αχ, Αϊ-Βασίλη μου, πώς θα στο ξεπληρώσω!!!
- Να μου πάρεις μια πίπα.
Κόκαλο ο επιχειρηματίας.
- Εντάξει, Αϊ-Βασίλη μου, τόσα έκανες για μένα. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω.
Φεύγουν μαζί, πηγαίνουν σε ένα μοτέλ, νοικιάζουν ένα δωμάτιο, μπαίνουν μέσα, τα κατεβάζει ο Αϊ-Βασίλης, ξεκινάει τη δουλειά του ο επιχειρηματίας.
Ενώ γίνεται ότι γίνεται, ρωτάει ο Αϊ-Βασίλης:
- Πώς σε λένε νεαρέ μου;
- Αλέξη, απαντάει εκείνος και συνεχίζει.
- Και τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις Αλέξη;
- Επιχειρηματίας, και συνεχίζει.
Μετά από μια παύση, ρωτάει ξανά ο Αϊ-Βασίλης:
- Πόσο χρονών είσαι Αλέξη;
- Τριάντα πέντε.
- Καλά, ρε Αλέξη! Είσαι τριάντα πέντε χρονών και ακόμα πιστεύεις ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης;

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

ήθελε για μεζεδάκι το πιτσιρικά !!!ο πιτσιρικάς δεν μάσησε δείτε εδώ το video πως έμεινε με την όρεξη το λιοντάρι!!!


ο παππούς και το σκουλήκι !!!

Καθόταν ένας παππούς στην αυλή και κοίταζε τον μικρό του εγγονό να παίζει.
Βλέπει τον εγγονό να βγάζει ένα σκουλήκι από την τρύπα, οπότε πηγαίνει
στον εγγονό και του λέει:....- Θα σου δώσω πέντε ευρώ αν μπορέσεις να ξαναβάλεις το σκουλήκι μέσα
στην τρύπα από όπου το έβγαλες.
Το αγοράκι σκέφτηκε ότι είναι πολύ εύκολο, και έτσι προσπάθησε. Μετά
από λίγο κατάλαβε ότι δεν γινόταν τίποτε έτσι.
Έτρεξε μέσα πήρε την
λακ της γιαγιάς και ψέκασε το σκουλήκι. Το άφησε να στεγνώσει και μετά
χωρίς δυσκολία το έχωσε πάλι στην τρύπα.
- Αυτό ήταν πολύ έξυπνο κόλπο, είπε ο παππούς. Πάρε τα 5 σου ευρώ.
Την επόμενη μέρα το αγόρι έπαιζε πάλι, και ο παππούς το πλησιάζει και
του δίνει άλλα 5 ευρώ.
- Γιατί είναι αυτά; ρωτάει το αγόρι.
- Και η γιαγιά σου πιστεύει ότι ήταν έξυπνο κόλπο!!!!!!!!!


νέα εμφάνιση στα κινητά

για όσους έχουν κώλυμα και μπαίνουν
στην σελίδα από το κινητό τους
από σήμερα νέα εμφάνιση!!!
ποιο καλή και γρήγορη δοκιμάστε την

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

H Πρώτη επίσκεψη στους δανειστές !!!

Αντε και καλά μπάνια...


σε μια ωραία παράλια στο Λαγονήσι που μπορείς να δεις την ελίτ της πολίτικης.

Άραγε το Λαγονήσι....
από που πήρε το όνομα του ;
λαγούς δεν έχει...
παράλιες μόνο και κατι ψάρια ,
άντε το πολύ καμιά φάλαινα
ποιο πολύ κολλάει φαλαινονήσι από Λαγονήσι

παιδική χαρά την έκαναν την βουλή !!!

με τι σοβαρές ασχολίες περνούν την ώρα τους στην βουλή  δείτε εδώ
παιδική χαρά την έκαναν την βουλή !!! μια τραμπάλα και οι κούνιες τους λείπουν !!!

να δαγκώσω την γλώσσα μου ...

αν ξαναπώ ''καλά'' λόγια για πολιτικό να δαγκώσω την γλώσσα μου

.

Μπουτάρης ξεφτιλίζει Τριανταφυλλόπουλο !

Όχι από πρόθεση, αλλά από υπερβολικό αυθορμητισμό. Η ζημιά πάντως έγινε για τον Μάκη, αφού παρουσίασε τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο με το Cayenne, περίπου ως ζήτουλα, αφού...κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ.Μπουτάρης ανέφερε, πως ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλοπουλος, του ζήτησε να του σβήσει κλήση που του "έκοψε" η δημοτική αστυνομία, όταν ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη! Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε βέβαια οτι κλήσεις δεν σβήνονται, ούτε στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ούτε σε κανέναν άλλο!http://taxalia.blogspot.com

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Οι αντιπρόεδροι !!!

πόσο θα αντέξουν μαζί ;

Η κλειδαριά...

Λέει η γυναίκα στον άντρα:

Έχω κάνει έρωτα με τέσσερις άνδρες κι εσύ έχεις πηδήξει οκτώ γυναίκες. Ωστόσο, όλοι αποκαλούν εμένα ΤΣΟΥΛΑ κι εσένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΡΑ.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;

-Είναι απλό. ...............Όταν μια κλειδαριά ανοίγεται και από άλλα κλειδιά, είναι ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ. Αλλά όταν ένα κλειδί ανοίγει πολλές κλειδαριές, λέγεται το καλύτερο αντικλείδι !!!

Μαζί τους ψηφίζαμε ...

δεν έχει και άδικο...

.

Απίστευτο! Ο παπάς δεν “διάβασε” την ευχή γιατί η γιαγιά είχε μόνο ένα ευρώ!

Ντροπή και αίσχος! είπε στο LamiaReport αναγνώστης που ήταν παρών στο συμβάν.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή σε εκκλησία δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Λαμιέων.
Όπως κατήγγειλε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας, η γριούλα έδωσε στον παπά να διαβάσει "υπέρ υγείας" το χαρτί με τα ονόματα και ένα ευρώ...
<<δεν έχω άλλα παππούλη μ' >>
του είπε. Εκείνος τα πήρε. Όταν όμως...ήρθε η σειρά να διαβάσει ο παπάς το χαρτί της γριούλας το προσπέρασε και το έβαλε στα διαβασμένα...
<<Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Μου ήρθε να διακόψω τη λειτουργία... Είναι ντροπή αυτά που γίνονται...>> μας είπε ο αναγνώστης για το συμβάν, το οποίο σχολιάστηκε από αρκετούς πιστούς.http://www.lamiareport.g

Έφυγε από κοντά μας η ''μάνα'' των στρατιωτών του Έβρου

Η κυρά των Μαρασιών  αφιέρωσε την ζωή της στους στρατεύσιμους που υπηρετήσουν στα σύνορα, η Γιαγιά που καθημερινά σήκωνε την Ελληνική σημαία απέναντι απο τούς Τούρκους

Ποιά ήταν η «Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΣΙΩΝ»

Η Βασιλική Λαμπίδου – Φωτάκη γεννήθηκε το 1904 στο Μεγάλο Ζαλούφι της Ανατολικής Θράκης.
Από παιδί γνώρισε την ορφάνια και την πίκρα της προσφυγιάς, καθώς οι προστάτες – συγγενείς της μετακινήθηκαν κυνηγημένοι από τους Τούρκους στην Αδριανούπολη.

Με την ανταλλαγή των πληθυσμών εγκαταστάθηκε προσωρινά στο Ελληνοχώρι Διδυμότειχου και έπειτα στο Σάκο της Νέας Ορεστιάδας. Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Και όταν έχασε τα τρία σε νεαρές ηλικίες, άρχισε να αντιμετωπίζει σαν δικά της παιδιά όλα τα Ελληνόπουλα και ιδιαίτερα τα στρατευμένα. Το 1962 εγκαταστάθηκε οριστικά στα Μαράσια. Το σπίτι της είναι το τελευταίο του οικισμού, δίπλα στο ακριτικό φυλάκιο.
Λίγα μέτρα χωρίζουν το.... φτωχόσπιτο από τα συρματοπλέγματα των συνόρων. Από την πολυθρόνα της η υπερήλικη γυναίκα κοιτάζει με ανυπομονησία προς το παράθυρο. Το σώμα της είναι105 χρόνων, στη δύση της ζωής, αλλά το βλέμμα της βγάζει σπίθες.

Σαν 20χρονο κορίτσι. Είναι πρωί και περιμένει τα «παιδιά» της, τους φαντάρους, που «φυλάνε Θερμοπύλες», να έρθουν να τη βοηθήσουν για να υψώσει την ελληνική σημαία στο φυλάκιο των Μαρασίων. Στο Δήμο Τριγώνου, στον βόρειο Έβρο. Είναι το καθήκον της, η δουλειά της. Αυτό που κάνει εδώ και 50 χρόνια. Της αρέσει να τη βλέπουν οι Τούρκοι στρατιώτες της άλλης πλευράς. «Για να φαίνεται η σημαία απέναντι, εκεί όπου γεννήθηκα», λέει η ίδια.

Συμβολίζει τη Μάνα. Όσοι έκαναν τη στρατιωτική θητεία τους στον Έβρο, οι σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, τη θυμούνται με λατρεία και ευγνωμοσύνη. Στο σπίτι της έβρισκαν καταφύγιο. Τους μαγείρευε, τους έπλενε, τους συμβούλευε. Έβλεπε τα φανταράκια σαν δικά της παιδιά http://infognomonpolitics.blogspot.com.

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

δικαιολογίες ...


Γιατί δίνουν όπλα στους διανοητικά ανάπηρους;


Βέροια: Σκότωσε αρκούδα και ..πόζαρε δίπλα της!

Οργή έχει προκαλέσει τόσο στις τάξεις της οργάνωσης για την προστασία της Αρκούδας «Αρκτούρος» όσο και σε κατοίκους της περιοχής Αγ. Γεωργίου Βέροιας, η φωτογραφία ενός κυνηγού ο οποίος...
προ ημερών σκότωσε παράνομα μία αρκούδα και πόζαρε επιδεικνύοντας το θήραμά του.

Η οργάνωση δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία για τον δράστη που ποζάρει χαμογελαστός στο φακό κρατώντας το κουφάρι της άτυχης αρκούδας ως τρόπαιο. Ο «Αρκτούρος» διαβίβασε τη φωτογραφία στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Όπως τόνισαν μέλη της οργάνωσης, ο «Αρκτούρος» είχε ενημερωθεί για την εμφάνιση αρκούδας στην περιοχή Ξηρολίβαδου, ενώ επεσήμαναν ότι η αρκούδα επανεμφανίζεται στο Βέρμιο τα τελευταία χρόνια μετά από απουσία περίπου μισού αιώνα στην περιοχή…

  http://greece-salonika.blogspot.com

Η τυχερή

Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει:
- Ρε γυναίκα, που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι; Αυτό κάνει μια περιουσία...- Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!
Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.
- Τι είναι αυτό ρε γυναίκα; Που την βρήκες αυτή τη γούνα;
- Aσε άντρα μου, που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με τη φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ; Την πήρα και εξαφανίστηκα!
Κι ο άντρας:
- Τι να σου πω, ρε γυναίκα. Είσαι πολύ τυχερή. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό..

από που θα φύγουν;Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

τα...παιδιά παίζουν !!!


Ένας φαντάρος λίγο 'κουνιστός' κάνει σκοπιά ...

Ένας φαντάρος λίγο 'κουνιστός' κάνει σκοπιά στο στρατόπεδο! Εκεί που κάθεται αμέριμνος μες στην καλή χαρά περνάει ο λοχαγός!

- Αχ καλέ ένα κουκλί !!! λέει ο φαντάρος.

Εκνευρίζεται ο λοχαγός, Βάζει φωνή και του λέει:

- Πως λέγεσαι ΡΕΕΕΕ; Παρουσιάσου!!!!

Αφού λέει τα καθέκαστα ο φαντάρος, γυρίζει ο λοχαγός, δείχνοντας το ένα εκ των τριών αστέρων που έχει στο γαλόνι και του φωνάζει:- Τι είναι αυτό ΡΕΕΕ;;

- Ένα αστεράκι, λέει με νάζι ο φαντάρος.

- Κι αυτό τι είναι ΡΕΕΕ;; λέει δείχνοντας με νεύρα το δεύτερο αστέρι

- aλλο ένα αστεράκι, λέει με το ίδιο νάζι ο φαντάρος.

- Και αυτό τι είναι ΡΕΕΕΕ;;;; δείχνοντας το τρίτο αστέρι και τρομερά εκνευρισμένος πια...

- Ένα τρίτο αστεράκι!!!
- Και πως πρέπει να με φωνάζεις ΡΕΕΕ;;;;;

- Ουρανέ μου....;;;;

Δεν ...έκανε την πάπια.!!!.

Ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο

Με ύψος μόλις 59,93 εκατοστά, ο Φιλιππινέζος, Τζάνρεϊ Μπαλάουινγκ, ανακηρύχθηκε επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο, σήμερα, ημέρα των 18ων γενεθλίων του, από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Ο πατέρας του εξήγησε ότι ο γιός του, ως μωρό, είχε...κακή υγεία και σταμάτησε να αναπτύσσεται στην ηλικία των δύο ετών. Οι γιατροί ουδέποτε καθόρισαν τα αίτια της διακοπής της ανάπτυξής του…

Οι γονείς του συγκέντρωσαν χρήματα κατά την εκδήλωση αυτή, τα οποία η φτωχή οικογένεια θα χρησιμοποιήσει για τη διαβίωσή της.

Ο Τζάνρεϊ έσβησε τα 18 κεράκια πριν πει ότι είναι κουρασμένος…http://www.prionokordela.gr

ΠΡΟΣΟΧΉ...Τι πρέπει να κάνετε αν σπάσει ένας συμπαγής λαμπτήρας φθορισμού;

 Σε αντίθεση με τους λαμπτήρες LED και τους περισσότερους τύπους λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται συνήθως για οικιακή χρήση, οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού περιέχουν υδράργυρο. Ο υδράργυρος δεν απελευθερώνεται στο περιβάλλον όσο ο λαμπτήρας λειτουργεί και εφόσον δεν σπάσει. Αν σπάσει, ...είναι πιθανό να απελευθερωθούν 5 mg υδραργύρου το πολύ (ποσότητα όση η μύτη ενός στυλό διαρκείας περίπου). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα θερμόμετρα παλιάς τεχνολογίας περιείχαν περίπου 500 mg υδραργύρου.

Καλό είναι να αερίσετε το δωμάτιο και μετά να μαζέψετε τα θραύσματα με υγρό πανί. Πρέπει να αποφεύγετε την επαφή των θραυσμάτων με το δέρμα και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε.

Μπορείτε να αγοράζετε συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού με άθραυστο περίβλημα, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος διαρροής υδραργύρου.
Μπορείτε επίσης να επιλέγετε εναλλακτικούς τύπους λαμπτήρα, όπως βελτιωμένους λαμπτήρες πυράκτωσης με αλογόνο ή λαμπτήρες LED που δεν περιέχουν υδράργυρο.

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

έπεσε στα ...ψεύτικα!!!


ζει στον κόσμο του !!!


αποκλειστικό το όπλο που θα καθάριζαν τον ΚΩΣΤΑΚΗ !!!δείτε εδώ πρώτοι το όπλο που θα σκότωναν τον Κωστάκη τον κουρασμένο τι Καλάσνικοφ και σαρανταπενταρια δείτε εδώ
κάνα 50 αριά απο δαύτα και αντίο Κωστάκη

O Τοτός παίζει με το τρενάκι του..

O Τοτός είναι στο σαλόνι και παίζει με το τρενάκι του, η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές. Τσαφ τσουφ το τρενάκι, κάνει συνεχώς φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός:
-"Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλ..ες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμ..νη η αμαξοστοιχία."
Τα ακούει αυτά η μαμά του, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον Τοτό από το αυτί και του λέει:
-"Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!"
Πηγαίνει ο Τοτός στο δωμάτιο και μετά από κανά δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τρενάκι. Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.
-"Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι."
Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει. Ο Τοτός συνεχίζει:
-"Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην KAΡΙΟΛΑ στην κουζίνα!"

Κι άλλοι παθαίνουν πνευμονία αλλά δεν έχουν C-27J!!!

Με C-27J της ΠΑ μεταφέρθηκε από το Άργος Ορεστικό στην Αθήνα στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και μετά σε νοσοκομείο της Αθήνας, οΠρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος λόγω προσβολής του από πνευμονία. Αφού ευχηθούμε "καλή ανάρρωση" στον πρόεδρο της Βουλής, θα τονίσουμε πως θέλουμε να πιστεύουμε ότι...


όντως έχρηζε κατεπείγουσας μεταφοράς με αεροσκάφος C-27J, μία μεταφορά ιδιαίτερα υψηλού κόστους (κόστος αρκετών χιλιάδων ευρώ σε καύσιμα και ανταλλακτικά). Η οποία κατεπείγουσα μεταφορά, τουλάχιστον από τα όσα ανακοινώθηκαν από το ΓΕΑ, δεν δείχνει να δικαιολογείται. Πνευμονία έχουν πολλοί αυτή την στιγμή στην Eλλάδα, αλλά C-27J δεν διαθέτουν.

Φυσικά είναι ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά μήπως κάποιοι υπερέβαλαν και τον εκθέτουν χωρίς ο ίδιος να ευθύνεται; Ή μειώνουμε τις λειτουργικές δαπάνες στις Ε.Δ. ή βάζουμε ένα μεταγωγικό για κάθε Έλληνα της επαρχίας που πάσχει από πνευμονία. Ο Φ.Πετσάλνικος, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στόχος δημοσιευμάτων για την αδήλωτη πισίνα που διέθετε στα σπίτι του στην Καστοριά, η οποία εν τέλει βάσει ανακοίνωσης που εξέδωσε, δηλώθηκε.
defencenet

Τα 20 κινητά με την υψηλότερη και τα 20 με τη χαμηλότερη ακτινοβολία...

Η βαθμολόγηση των κινητών γίνεται με βάση το Specific Absorption Rate (SAR) του κάθε μοντέλου, μια μονάδα που εκφράζεται σε watt ανά κιλό και μετράει την ποσότητα ραδιοκυμάτων που απορροφά το σώμα όταν χρησιμοποιείται η συσκευή. Σύμφωνα με την νομοθεσία, στην Αμερική και τον Καναδά ένα κινητό πρέπει να έχει μέγιστο SAR 1.6 Watt ανά κιλό για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Στην Ευρώπη το όριο είναι 2 watt ανά κιλό.

Οι 20 Υψηλότερες:Rank Model SAR (digital)
1 Motorola Bravo 1.59
2 Motorola Droid 2 Global 1.58
3 Sony Ericsson Satio (Idou) 1.56
4 Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro 1.55
4a Kyocera Jax S1300 1.55
6 Motorola i335 1.53
7 Nokia Astound 1.53
8 Motorola Defy 1.52
8a Motorola Grasp 1.52
8b ZTE Salute 1.52
11 LG Rumor 2 1.51
12 Motorola Droid 1.49
12a Sanyo Vero 1.49
12b Motorola Droid 2 1.49
15 HTC Desire 1.48
16 LG Chocolate Touch 1.47
16a Motorola Atrix 4G 1.47
18 Kyocera Wild Card M1000 1.46
19 Kyocera X-tc 1.45
20 Motorola i576 1.45

Οι 20 χαμηλότερες:
Rank Model SAR (digital)
1 Samsung Blue Earth 0.196
2 Samsung Infuse 4G 0.2
3 Samsung Acclaim 0.29
4 Samsung Replenish 0.3
5 Huawei Ideos X5 0.34
5a T-Mobile Sidekick 4G 0.34
7 LG Quantum 0.35
8 Samsung Haven 0.41
8a Samsung Evergreen 0.41
10 Samsung Captivate 0.42
11 Samsung Smiley 0.43
12 HTC Surround 0.439
13 Doro PhoneEasy 410 0.445
14 Motorola Devour 0.45
14a Motorola i890 0.45
16 Kyocera Neo E1100 0.479
17 Samsung Contour 0.49
18 HTC Imagio 0.498
19 Motorola Flipside 0.5
20 Samsung Flight SGH-A797 0.505
pcsteps

GAME ''ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ''

κάλο παιχνίδι ...αλλά δεν μπορείς να σώσεις τελικά το ευρώ ...αν στην πέσουν τα ''κοράκια'' δεν σου μένει τίποτα  εδώ για να παίξετε

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Τελικώς τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή τη χώρα...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας το "Πρώτο Θέμα", την ώρα που ο χρόνος αναμονής για την απονομή συντάξεων στα υπόλοιπα Ταμεία φτάνει τα τρία χρόνια, οι νέοι συνταξιούχοι της Βουλής λαμβάνουν τα χρήματά τους άμεσα (μέσα σε 2-3 εβδομάδες) μαζί με το εφάπαξ που μπορεί να φτάσει και τα 400.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάλληλος της Βουλής, με διευθυντικό βαθμό, που συνταξιοδοτήθηκε πριν δύο μήνες, έλαβε....κρατιέστε;;;... αμέσως και το διπλό εφάπαξ που δικαιούνται οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος, λαμβάνει συνολικά και από τα δύο ταμεία (Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής και Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων), ποσό που αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Η εφημερίδα κάνει σύγκριση με υπάλληλο του δημοσίου, η οποία βγήκε στη σύνταξη και προσπάθησε να μάθει πότε θα πάρει το εφάπαξ (58.000 ευρώ). Η απάντηση ήταν ότι δεν μπορεί να το περιμένει πριν το 2014, αν καταφέρει να το πάρει.