Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Απάτη με ιό "δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος"εδώ η λύση

Η ανακοίνωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα, για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και αντίστοιχα των χρηστών των σελίδων αυτών από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.(διαβάστε στα σχόλια στο τέλος την λύση που έχει στείλει ένας φίλος)

Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για την απεμπλοκή απαιτείται η αποστολή ...
100 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafe ή Ukash), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και προσβάλλει υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Κατά τη διαδικασία «φόρτωσης» της ιστοσελίδας, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη του υπολογιστή, μήνυμα το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι έχει επισκεφτεί ιστοσελίδες με πορνογραφία ανηλίκων και για τον λόγο αυτό ο υπολογιστής του έχει πλέον μπλοκαριστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην περίπτωση που ο χρήστης συμπληρώσει τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας, αυτός αποστέλλεται σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση και αποθηκεύεται σε βάση δεδομένων που έχει δημιουργηθεί, παρέχοντας πλέον πρόσβαση στα συγκεκριμένα στοιχεία από άλλα άτομα.

Από τη διαδικτυακή αστυνομική έρευνα αλλά και ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων που διενήργησαν εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προέκυψε ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα ανήκει σε ουκρανικό εξυπηρετητή (server).

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Καλούνται οι πολίτες που τυχόν έχουν εντοπίσει ή έχουν προσβληθεί από το συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό να μην εισαγάγουν τα ποσά που δήθεν απαιτούνται για την απεμπλοκή του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους και να ενημερώσουν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ως λύση προτείνεται η επανεκκίνηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία (F8 και επιλογή safe mode κατά την εκκίνηση) και στη συνέχεια επαναφορά του συστήματος σε ημερομηνία προγενέστερη από την ημερομηνία που εμφανίσθηκε το μήνυμα (Εργαλεία Συστήματος Επαναφορά συστήματος).

Για πληροφορίες και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την προσβολή από το κακόβουλο λογισμικό μπορείτε να καλείτε στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461, καθώς επίσης να επικοινωνείτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

97 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά . Επειδή κανείς δεν έχει πει τρόπο αντιμετώπισης το δημοσιεύω σε δυο τρια φόρουμ να το δουν το δυνατόν περισσότεροι .
    Είναι malaware 100% εφαρμογή win και στηρίζεται σε μια βιβλιοθήκη που σου πασάρει , το wpbt0.dll το οποίο το εγκαθιστά στη διαδρομή (σκληρος δίσκος μηχανήματος) c:\Documents and Settings\****user\Local Settings\Temp . Φυσικά έχει φροντίσει ωστε τα δικαιώματα του admin των win να είναι ΜΟΝΟ r οπότε φυσιολογικά δεν σ αφήνει να το σβύσεις . Πως θα το ξεφορτωθείς ; Εκκινείς τον Η/Υ με ένα live cd ή live USB μιας διανομής Linux. Πάς στη διαδρομή c:\Documents and Settings\****user\Local Settings\Temp (όπου ****user ο τρέχον χρήστης) βρίσκεις το wpbt0.dll (και τυχόν άλλα αρχεία με όνομα wpbt0 ***.tmp (πχ wpbt0.fQ10) και τα σβύνεις όλα . Μετά κάνεις επαννεκίνηση το μηχάνημα κανονικά σε windows. Ανοίγες εκτέλεση , γράφεις msconfing πατάς ender και ανοίγει το πρόγραμμα εκκίνησης των παραθυριών . Βρίσκεις στα προγράμματα εκκίνησης αυτό που καλεί το ctfmon αλλά στη στήλη Εντολή
    αναφέρει c:\Documents and Settings\**** ~1\Locals~1\Temp\wpbt0.dll,FQi0 όπου **** είναι αλφαριθμητικό ανάλογα με το όνομα του χρήστη . Απλά το ξετσεκάρεις (γιατί μπαίνοντας στα windows θα σου έβγαλε ένα μηνυμα οτι δεν βρίσκει το wpbt0.dll) και σταματάει να σε πρήζει . Αν και η καλύτερη συμβουλή είναι... Σβύστα και βάλε μια διανομή Linux να σε δει κι ο θεός ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταιο ειναι και το καλυτερο

      Διαγραφή
    2. Ενταξει μ' εσωσε η τελευταια συμβουλη. Γιατι ειχα σβησει το βρωμοdll "wpbt0" αλλα στην επανεκκινηση μου πριζε οτι λειπει το συγκεκριμενο αρχειο dll...
      Ειχε σταματησει να βγαινει το μηνυμα της ταχα "διωξης ηλεκτρ. εγληματος" αλλα κολλουσε λογω της απουσιας του dll!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς το παραπάνω δεν πιάνει πια! Ο ιός έχει αλλάξει και δεν εμφανίζει πειραγμένη τιμή αλλα κανονικά explorer.exe στο registry! ¨Εγω κάλεσα έναν τεχνικό στο σπίτι και μου το έφτιαξε σε μιση ωρίστσα με 20€. τον βρήκα εδώ :
      http://www.logix.gr/computer-fixes/ios-tis-dioxis-ilektronikoy-egklimatos-amesos-katharismos

      Διαγραφή
    4. Εγω δεν εκανα τπτ άλλο από το να παω στην Εκινηση Διαχειρισης εργασιων-> ctrl+Tab+esc . Pathsa στης εφαρμογες και βρηκα που ηταν η εφαρμογή του Internet Explorer ( antistoixa Chrome,Firefox ktlp) εκανα δεξι κλικ και τελος διεργασίας.Μου εμφανισε ότι το προγγραμα δεν αποκρινετε κτλπ. Μετα από αυτό κολαει το browser σε πεταει και ουτε γατα ουτε ζημια. Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για το κανεις αυτό.

      Διαγραφή
    5. αν καλεσω στην διωξη τι μπωρει να γινει>????πριν μιση ωρα μου το εβγαλε και εγραφε οτι σε 25 λεπτα ο υπολογιστης θα μπλοκαριστειι..

      Διαγραφή
    6. επειδή όλα αυτά μ φαίνονται κινέζικα...εγώ έκανα το ίδιο με το παλικάρι π λέει... "Εγω...το κανεις αυτο"...Θα γίνει όμως τπτ;

      Διαγραφή
  2. Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ μολις το εκανα εσβησα το κολο αρχειο και δουλευει μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε να σε ρωτησω εχασες αρχεια..εννοω φωτογραφιες??

      Διαγραφή
    2. εχασες αρχεια ρε φιλε φωτογραφιες κ λοιπα?

      Διαγραφή
    3. αρχεία δεν χάνεις ίσως να σου τα έχει κρύψει να σου τα έχει κάνει μη εμφανή

      Διαγραφή
  3. Kanw safe mode gia na tn kanw epanafora kai m bgazei pali tn io kai dn mporw na kanw kanw kati an kserei kapios pos na t bgalw steilte mnm edw!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exw kolisei kai egw tn io ayto alla otan tn anigw me safe mode me petaei pali tn io kai dn mporw na kanw kai pali epanafora an kserei kapios ti mporw n kanw gia na tn bgalw na sthllei mnm edw! ty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσπάθησε όταν είσαι σε σε safe mode να μην είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βήμα-Βήμα ο τρόπος αντιμετώπισης του ιού: http://www.netcomm.gr/posts/ios-dioxis-ilektronikoy-egklimatos-katharismos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exo kai ego to idio problima kai den xero pos ginete to safe modem mporei kapios na bohtghisi?eyxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διάβασε παρακάτω

    Αφαιρέστε όλες τις δισκέτες, τα CD και τα DVD από τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.

    Κάντε κλικ στο κουμπί ΈναρξηΕικόνα του κουμπιού "Έναρξη", κάντε κλικ στο βέλος, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κουμπί Τερματισμός λειτουργίαςΕικόνα του κουμπιού "Τερματισμός λειτουργίας" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση.

    Πραγματοποιήστε μια από τις ακόλουθες ενέργειες:

    Εάν ο υπολογιστής σας έχει εγκατεστημένο μόνο ένα λειτουργικό σύστημα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο F8 πριν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows. Εάν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows, θα πρέπει να δοκιμάσετε ξανά, περιμένοντας μέχρι να εμφανιστεί η ερώτηση σύνδεσης των Windows και, στη συνέχεια, τερματίζοντας τη λειτουργία του υπολογιστή σας και πραγματοποιώντας επανεκκίνηση.

    Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει περισσότερα από ένα λειτουργικά συστήματα, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επισημάνετε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο F8.

    Στην οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους, για να επισημάνετε την επιθυμητή επιλογή ασφαλούς λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές, ανατρέξτε στο θέμα Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους (συμπεριλαμβάνεται η ασφαλής λειτουργία).

    http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/Start-your-computer-in-safe-mode

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Emena de m afini to pc na epilexonkati alo mono kanoniki ekinisi ta velakia mou de liturgun panw katw kai anigi pali kanonika. Otan vgeni to logotipo k meta to kalosorisate den anigi parapanw . Mu vgeni mia ble othoni me akatalavistika grammata eliniaka aglika ....kai prospatho na kanw asfali liturgia kai de mu to epilegi kai twra kanei sinexia epanekinisi mono tou. Ftani ws to kalosorisate k kani epanekinisi xwris n to pirazw. De xerw ti exi pathi. Elipa exoteriko k to afisa spiti k girisa k ine etsi twra....

      Διαγραφή
  9. lpn paides einai aplo,shmera thn epatha kai egw,kata tn ekkinhsh tou ipologisth pata
    f8 sinexws kai valton se safe mode,epeita pigaine kai kane anazhthsh afto---> .exe
    tha sou vgalei para polla arxeia,esi emfaniseta me vash thn hmerominia kai
    psaxe na vreis ena arxeio randswam kapws etsi,diegrapseto kane adeiasma ston kado,kane restart to pc sou
    kai eisai etoimos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπαθα το ίδιο. Είμαι σε ασφαλή λειτουργία αλλά στην έναρξη δεν μου βγάζει τίποτα με .exe ή randswam. Yπάρχει περίπτωση να το βρω από κάπου αλλού?

      Διαγραφή
    2. ξε συνδέσου από το ίντερνετ και ψάξε κανονικά αν σου ανοίγουν τα windows

      Διαγραφή
  10. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ C:\Documents and Settings\All Users\Application Data ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ lssas (κάπως έτσι...δεν προλαβα να το συγκρατησω ακριβως διοτι το διεγραψα αμεσως). ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ STARTUP (ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ "STARTUPINSPECTOR" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ - ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ WINDOWS - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)
    ΑΠΟΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ wpbt0.dll ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ lssas... ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. paidia se kamia periptwsh den einai alhthino e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Episis stamatiste na paizetai me tsontosite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. loipon!epeidi tsimpisa k egw auto ton io k imoun se fasi gia format!ekana men epanafora sustimatos alla paratirisa oti einai dyskolo kathos otan pas na anoikseis tin epanafora sou petaei ton io!auto pou me voithise na to kanw itan to eksis!ekana aposundesi xristi k epanasundesi!kapoia stigmi psiloskalwse to pc mou k katafera na tin kanw!den mou pire k idiaitero xrono!opote an kapoios thelisei na to kanei k noiwthei tyxeros opws egw den exei na xasei kati!ekana ta eksis vimata!mpika se safe mode!ctrl+alt+del aposyndesi xristi!epanasyndesi k otan mou evgaze to parathuraki pou leei ti thes na kanei to pc pataga oxi k mou anoige kateutheian tin epanafora!ekana grigores kiniseis k me to skalwma tou pc ta katafera!kali tyxi mas euxomai giati ok!einai spastikos ios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειχα και το ιδιο προβλημα και εκανα το εξης......μπηκα με ασφαλη λειτουργια και στο μενου εναρξη ολα τα προγραμματα
    πηγα εκκινησηρεχουμε δεξια οτι εχει το διαγραφουμε πρεπει να γραφει κενος.......μετα τρεχουμε καποιο antivirus για
    τυχον σφαλματα και ειμαστε οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ερωτηση ΑΣΧΕΤΗΣ....
    τι ειναι η ασφαλης λειτουργια?
    γιατι αυτο το μπαχαλο με τις ημερομηνιες?
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τις ημερομηνίες δεν κατάλαβα τι θες να πεις
      για ασφαλή λειτουργία διάβασε πάρα κάτω.
      .
      .
      .


      Εκκίνηση του υπολογιστή σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας

      Η Ασφαλής λειτουργία αρχίζει Windows με ένα περιορισμένο σύνολο αρχείων και προγραμμάτων οδήγησης. Τα προγράμματα εκκίνησης δεν εκτελούνται σε ασφαλή λειτουργία και εγκαθίστανται μόνο τα βασικά προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για την έναρξη των Windows. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Τί είναι η ασφαλής λειτουργία;

      Η ασφαλής λειτουργία είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση προβλημάτων με προγράμματα και προγράμματα οδήγησης που ενδέχεται να μην ξεκινούν σωστά ή που μπορεί να εμποδίζουν τη σωστή έναρξη των Windows. Εάν ένα πρόβλημα δεν εμφανιστεί ξανά, όταν πραγματοποιήσετε έναρξη σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να αποκλείσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και τα βασικά προγράμματα οδήγησης των συσκευών, ως πιθανές αιτίες. Εάν κάποιο πρόγραμμα, συσκευή ή πρόγραμμα οδήγησης που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα εμποδίζει τη σωστή εκτέλεση των Windows, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκκίνηση του υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, να καταργήσετε το πρόγραμμα, το οποίο προκαλεί το πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην ασφαλή λειτουργία, ανατρέξτε στο θέμα Εργαλεία διαγνωστικών για χρήση σε ασφαλή λειτουργία.

      Αφαιρέστε όλες τις δισκέτες, τα CD και τα DVD από τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.
      Κάντε κλικ στο κουμπί ΈναρξηΕικόνα του κουμπιού "Έναρξη", κάντε κλικ στο βέλος, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κουμπί Τερματισμός λειτουργίαςΕικόνα του κουμπιού "Τερματισμός λειτουργίας" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση.

      Πραγματοποιήστε μια από τις ακόλουθες ενέργειες:

      Εάν ο υπολογιστής σας έχει εγκατεστημένο μόνο ένα λειτουργικό σύστημα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο F8 κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Πρέπει να πατήσετε το πλήκτρο F8 πριν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows. Εάν εμφανιστεί το λογότυπο των Windows, θα πρέπει να δοκιμάσετε ξανά, περιμένοντας μέχρι να εμφανιστεί η ερώτηση σύνδεσης των Windows και, στη συνέχεια, τερματίζοντας τη λειτουργία του υπολογιστή σας και πραγματοποιώντας επανεκκίνηση.

      Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει περισσότερα από ένα λειτουργικά συστήματα, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επισημάνετε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να ξεκινήσει σε ασφαλή λειτουργία και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο F8.

      Στην οθόνη Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους, για να επισημάνετε την επιθυμητή επιλογή ασφαλούς λειτουργίας και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές, ανατρέξτε στο θέμα Επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους (συμπεριλαμβάνεται η ασφαλής λειτουργία).

      Συνδεθείτε στον υπολογιστή σας με λογαριασμό χρήστη, ο οποίος διαθέτει δικαιώματα διαχειριστή.

      Όταν ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία, θα εμφανίζονται οι λέξεις Ασφαλής λειτουργία στις γωνίες της οθόνης. Για έξοδο από την ασφαλή λειτουργία, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και αφήστε τα Windows να ξεκινήσουν κανονικά.

      Διαγραφή
  16. ok!!πιο κατατοπιστικος δεν νομιζω να γινοσουν.
    να σαι καλα.
    οσο για τις ημερομηνιες βλεπω στα σχολια σεπτεμβρης του 12 κτλ...γι αυτο απορω.αλλα εχω ακομη δρομο μεχρι να φτασω να καταλαβω κι αυτα.
    να σαι και παλι .
    ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ιος είναι παλιός τωρα ξυπνήσανε τα μμε και τον προβάλουν

      Διαγραφή
    2. Προφανώς τώρα "την έπαθαν" τα ΜΜΕ και το πρόβαλαν μετα απο σχετικο ψαξιμο...

      Διαγραφή
    3. PARAKALO MPLOKARETE TIN YONKA KRISTOVA APO BOYLGARIA TROI XRIMATA

      Διαγραφή
  17. Πρεπει να επικοινωνησω με τη διωξη?Τον εκανα επαναφορα και δεν εμφανιζεται το μηνυμα πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ama pao na mpo se asfali litourgia kai me petaei ti ginete alla ego patao f10 anti gia f8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εγω είχα πρόβλημα με τον ιό ελληνική αστυνομία που σου ζητάει 100ευρώ οπου σε μερικούς τον βγάζει ως δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και στην αρχή τρόμαξα αλλά μετά φώναξα τεχνικό με 20ευρώ και ήρθε στο γραφείο μου εντάξει χάρηκα διότι τον έβγαλε μέσα σε 15 λεπτά! Μάλιστα μου είπε πως είχα την έκδοση όπου στο safe mode κάνει επαννεκίνηση και δεν ήταν εύκολη η αφαίρεση του. Οποιος μένει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θέλει το τηλέφωνο του μπορεί να μπει εδώ: WWW.IOS-ELLINIKI-ASTYNOMIA.INFO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σας παιδιά.
    Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με αυτόν τον ιό.
    Το θέμα είναι ότι όταν επιλέγω το safe mode ή το safe mode with networking πάει να μπει στην επιφάνεια εργασίας αλλά μετά κάνει αυτόματα επανεκκίνηση.
    Επίσης έχω δοκιμάσει να το κάνω και χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο Internet αλλά και πάλι το ίδιο.
    Όποιος μπορεί να με βοηθήσει να μου στείλει άμεσα.
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εμφανίστηκε καινούρια έκδοση εδώ και μία εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν μπουν οι κωδικοι της paysafe εχουν εξαφανηστει τα 100euro?????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο στα παιδία που βοηθάνε στην επίλυση του προβλήματος. Για καάθε κακό υπάρχει πάντα ένα καλό μπορεί και περισσότερα καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαριστώ πολύ παιδιά . με επαναφορά συστήματος έβγαλα πολλή εύκολα αυτον τον ΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδια χρειαζομαι βοηθεια..ακολουθω τις οδηγιες αλλα οταν παταω να μπω στο user μου που εχω τα δικαιωματα διαχειριστη μου κανει επανακινηση..τι μπορω να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Geia sas shmera mou etyxe k emena auto to problhma k kollhsa to io me th diwksi.Loipon kata thn ekkinisi pataw f8 k mou bgazei to menu me tis epiloges....otan kanw asfalh leitourgia paei bgazei mono mia grammh k keno.To kanw me asfalh leitourgia me to diktyo k meta mou bgazei eauto me thn asfalh leitourgai grammeno stis akres k ystera dyo logariasmou 1-administrator k to allo me to diko ou onoma pou mpainei automa..(me to admin den thymamai kwdiko omws...k enw mpainw sto 2 to diko auto mata paei na kanei epanekkinisi k bgazei to logotypo twn windows xp sto skotadi isa isa pou fenetai kai kathetai etsi....prepei na perimenw polu na teleiwsei h diadikaia ayth?Parakalw polu peite mou ti tha prepei na kanw? Eyxaristw ek twn proterwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παιδια εγω εκανα format και δεν μου βγαζει τιποτα σημαινει οτι εφυγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την έκανε ....
      πρόσεχε ξανά που πατάς και μακριά απο περίεργα βίντεο

      Διαγραφή
    2. @Γκρινι@ρογατος εγω δεν χρείαστηκε να κανω φορματ εχω το εσετ.εκανα επανεκκινηση και δν μ εβγαλε τπτ...δλδ ολα καλα;

      Διαγραφή
    3. μάλλον αν δεν έχεις άλλο πρόβλημα ολα οκ

      Διαγραφή
  29. Τον ιο αυτό δεν τον κολλάτε μόνο από τσοντο σαιτ αλλά και από σελίδες
    όπως το facebook...για αυτό προσοχή στα link που κάνετε κλικ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω το ελυσα με μια απλη επαναφορα συστηματος....Εαν δεν λειτουργησει αυτο πατε σε ασφαλη λειτουργια (safe mode) και στο μενου εναρξη (στην αναζητηση) plhktrologiste msconfig απο εκει στα στοιχεια εκκινησης θα δειτε οτι εχει μεπει να ξεκιναει μαζι με το λειτουργικο και ενα περιεργο αρχειο..(ενα αλλοπροσαλο ονομα προφανως τυχαιο και διαφορετικο σε καθε υπολογιστη). Αποεπιλεξτε το και λογικα δεν θα εχετε αλλο προβλημα..Για καλο και για καο μετα απο αυτο καντε μια επαναφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kolisa kapoia ekdosi neoteri kai den mpainei se kamia "Safe mode ". Opoio "safe mode" kia n epilekso kanei aytomata shut down kai epanekinisi. Kserei kaneis tropo antimetopisis toy ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Paides h monh lush einai ena dhnato format

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. WWW.IOS-ELLINIKI-ASTYNOMIA.INFO ΗΡΘΕ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. paidia epesa kai egw ston io alla exw windows 8 me esetnod 32 6 kai dn nomizw na to kollisa ton io gt dn vriskw pouthena auto to arxeio an einai auto HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\ - See more at: http://www.netcomm.gr/posts/ios-dioxis-ilektronikoy-egklimatos-katharismos#sthash.fr6GfELB.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. paidia exw windows 7 k molis bghke t mhnyma me thn hlektronikh diwksh k na plhrwsw to prostimo twn 100 euro kolhse o ypologisths k apla pathsa termatismos k otan t ksanaanoiksa leitoyrghse kanonika ... tha hthela na rwthsw an k gw epesa ontos thyma apaths h einai ontos apo thn ellhnikh astynomia ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kai gw to idio epatha..ejafanisthke monos tou otan ekana termatismo.efyge;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kai gw to idio epatha....ejafanisthke monow toy;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: WWW.SUPERCOMPUTER.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΩΝ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ: rstrui.exe ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ.. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ.. (ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ)
    PS ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έκλεισα τον υπολογιστη αμέσως .........μόλις τον άνοιξα , ο ιος είχε εξαφανιστεί........ μήπως όμως υπάρχει κάπου μέσα και έχω κάποιο πρόβλημα αργότερα ???? antivirus δεν έχω ακόμη και σκέφτομαι να αγοράσω αλλά δεν ξέρω ποιο να πάρω.......μπορείς να μου προτείνεις κάποιο αξιόπιστο???? ευχαριστώ προκαταβολικα......

      Διαγραφή
    2. μάλλον την γλύτωσες
      AVG FREE 2014 ΤΖΑΜΠΑ κατέβασε το

      Διαγραφή
    3. rstrui.exe στην αναζήτηση και το πρόβλημα λύνεται..ευχαριστώ ανώνυμε..ακόμα κι εγώπου είμαι άσχετη τα κατάφερα...

      Διαγραφή
  40. Δ Ε Ν Μ Π Α Ι ΝΕ Ι Σ Ε S A F E mode!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ SAFE MODE (WINDOWS 8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. παιδιά, εμφανίστηκε και σε μένα ο ιός αυτός,δεν έκλεινε με τίποτα η σελίδα,έκανα έξοδο(έχω windows 8),τον επανέφερα και είχε εξαφανιστεί.έχει περάσει μια μέρα και δεν έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου,ούτε στο internet ούτε πουθενά.Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει και να μου προκαλέσει πρόβλημα αργότερα ή την γλύτωσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΣΕΡΕΥΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΟΝΤ Κ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ Μ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΕΡ ............ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΟΥΖΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ν ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΥΝΙΘΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ> ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ? ΕΚΕΙ ΕΙΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ Κ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. PX TA LEO APLA Γ ΝΑ ΤΑΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ..Malwareurlblock.com/block.php ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

    Ο δικτυακός τόπος Malwareurlblock.com/block.php Δεν είναι μια legit σελίδα, αλλά ένα ανατριχιαστικό ιό αεροπειρατή browser που έχει δημιουργηθεί από τους χάκερ στον κυβερνοχώρο με σκοπό να κερδίσετε χρήματα παράνομα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό αυτός ο ιός είναι, δυστυχώς, μέχρι να γίνει ένα από τα θύματά του.Γενικώς, Malwareurlblock.com/block.php μεταδίδεται μέσω των spam e-mails και το ελεύθερο λογισμικό, έτσι ώστε κατά την πλοήγηση στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να μην ανοίγουν ύποπτα links / αρχεία εύκολα.Μια φορά Malwareurlblock.com/block.php γλιστρά με επιτυχία στο σύστημά σας, την εμπειρία περιήγησης σας σύντομα θα γίνει μια καταστροφή.Πρώτα απ 'όλα, Malwareurlblock.com/block.php θα αλλάξει browsers και τις ρυθμίσεις DNS, έτσι ώστε να αναλάβει προγράμματα περιήγησης στο Web σας.Ως αποτέλεσμα, η ιστοσελίδα σας θα αντικατασταθούν από Malwareurlblock.com/block.php χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

    Η μολυσμένα PC θα τρέξει αργά και να εκτελέσει με καθυστέρηση.Αν και ορισμένες από τις διαφημίσεις φαίνονται ελκυστικά, δεν μπορείτε ακόμα να τους πιστεύουν, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς συνδέουν σε ιστοσελίδες phishing και έχουν ως στόχο να εξαπατήσει τα χρήματα.Όταν κάνετε online αναζητήσεις, όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης θα πρέπει να κατευθυνθούν σε ανεπιθύμητους ιστότοπους.Ο λόγος είναι ότι Malwareurlblock.com/block.php έχει εγχυθεί τους κωδικούς του στο μητρώο των Windows, έτσι ώστε να μπορεί αναδρομολόγηση ερωτήματα αναζήτησης σας.Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, εκτός από πειρατής του προγράμματος περιήγησης και adware, Malwareurlblock.com/block.php παίζει επίσης το ρόλο ως κατάσκοπος, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται για να παρακολουθεί τις δραστηριότητες περιήγησης και να κλέψει ευαίσθητα δεδομένα.Έτσι, αν το κρατήσει στον υπολογιστή σας, μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρές συνέπειες.Συνολικά, που αντιμετωπίζει Malwareurlblock.com/block.php, Που υποτίθεται ότι πρέπει να προσπαθήσουμε το καλύτερο για σας για να απαλλαγούμε από αυτό. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εγω απλα εκλεισα το λαπτοπ απο το κουμπι του και οταν το ξανα ανοιξα ολα ηταν οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. εγω απλα το εκλεισα απο το κουμπι του το λαπτοπ και ολα οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Και εγώ το έπαθα πριν κάτι μέρες.Στην αρχή φρίκαρα τελείως αλλά μετά το ψιλιάστηκα ότι ήταν ιός και απλά έκλεισα τον υπολογιστή και όταν τον ξανάνοιξα όλα ήταν οκ.
    Επίσης,δεν είναι απαραίτητο να έχεις μπει σε σελίδα με τσόντες για να σου εμφανιστεί ο ιός.Εμένα μου εμφανίστηκε από το facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αν εχεισ antivirus υπαρχει προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Μου έβγαλε σήμερα ένα τέτοιο μήνυμα (στο λαπτοπ) και δεν μπορουσε αρχικα να κλεισει το Browser ( ελεγε οτι πρεπει να δωσω 100 ευρω σε 48 ωρες και οτι μπορω να πληρωσω με paypal και τετοια) τεσπα το εκλεισα απο το κουμπι... τωρα ολα τρεχουν κανονικα και το browser, δεν εμφανιζεται τπτ και τα λοιπα... σημερα εληξε το antivirus μου και μαλλον εχει καποια σχεση.... πρεπει να ανησυχω η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. geia sas mou exei vgei autos o ios.den mporw na kleisw to parathuro.t na kanw na kanw ta parapanw vimata pou lete h na ton kleisw kai na ton ksanaanoiksw.as mou dwsei kapoios mia apantisei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Emena de m afini na kanw asfali liturgis sthn 3kinisi. Pathsa to f8 kai ta veli de liturgoun. Kai kani kanoniki ekinisi apo mono tou. Dixni to logotipo, meta grafi kalosorisate k istera kani mono tou epanekinisi paarapoles fores kai twra stamathse edw k ora k grafi:
    Intel 1 UNDI, pxe -2, 0 build 082
    Copuright c 1997 -2000 inel corporation
    For realtek rtl8139 x/8130/810x pci fastethern2t controller v2.13 020326
    RXE-E61: mediatest failure, check cable
    PXE-M0F:ExtingPXE ROM.
    Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
    Τοση ωρα αυτο μου γραφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Geia sas. Emena xthes m emfanistike auth h eidopoihsh apthn ell. astyn. k m elege gia plhrwmh prostimou k loipa. Prospathisa na kleisw to browser alla m ebgale mhnhma apo t chrome oti exoun sylex8ei stoixeia gia thn tautothta m k oti exei apokryptografh8ei. kati tetoio.. tote pathsa termatismo leitourgeias mesw twn windows k xanaanoiksa to laptop. de m ebgale tipota kai mporousa na mpw kanonika sto internet alla otan ekana skan me to avast m evgale 5 apeiles ypshlhs sobarothtas me thn onomasia win32:Malware-gen. Ta metakinhse sto kibwtio k epeita pathsa na ginei sarwsh kata thn ekkinhsh t ypologisth k ta xanaentopise k m vgazei sto telos oti metakinh8ikan sto kibwtio. exw windows 7. twra xreiazetai na pathsw F8 k n mpei se asfalh leitourgeia opws lete pio panw h eimai ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. kai ego tin patisa prin 2 imeres. ekana epanaekinisi tou ipologisti kai stamatise na mou vgazei to minima. ekana kai safe mode. tha exo provlima stin sinexeia sxetika me tis apiles pou elege to minima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ...ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ F8 ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΩΝ.ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ rstrui.exe ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΟΓΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια κι εδω http://www.elgreko.gr/showthread.php?9479
    προσφερονται 4 λυσεις με αναλυτικα βηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πραγματικά με σωσαστε, ημουν ετοιμη να τα πληρωσω... Στον πανικο μου εκλεισα το λαπτοπ και οταν το ξανα-ανοιξα λειτουργουσαν ολα κανονικα και υπηρχε το λινκ σε κινεζικα. Εκει την ψιλιάστικα λιγο, και εψαξα απο το κινητο περι τινος προκειτε... Με δυο διαφορετικά antivirus ημουν οκ. Απλά δεν μπορώ να ηρεμήσω ακόμα, υπαρχει περιπτωση να ειναι πραγματικο; Πρεπει να εχασα 10 χρονια απο την ζωη μου, και απο απλή αναζήτηση εικόνων να παθω κατι τετοιο; Ελεγε για 48 ωρες μετά παει ποινικο και φυλάκιση κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. emena den thimame ti m evgaze alla tr den to vgazi kai den xero an ine alithino
    mpori na me voithisi kapios?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. το CC αρκεί για να του κάνει βίαιη διαγραφή όταν ανοίξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπέρα! Το Ιός νομίζω πως έχει επιδιορθωθεί για τα νέα Windows 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλησπερα! Ρε παιδια μου εμφανιστηκε ενα μνμ απο ιντερπολ κ καλα στο κινητο μου ομως. Εχω κανει επανεκκινηση πολλες φορες αλλα το μνμ παραμενει εκει κ δεν μπορω να κανω τπτ απ το κινητο. Ουτε μνμτ να δω ουτε κλησεις να κανω τιποτααα. Τι να κανω? Βοηθειαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εγω εχω αυτο το προβλημα στο κινητο μου μπορειτε μηπως να βοηθησετε?? με το που το ανοιγω μου βαζει την κλασικη αυτη σελιδα χωρις να μου επιτρεπει να κανω οποιαδηποτε αλλη ενεργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημερα. Εμενα μου πλοκαρε το safari στο ipad 1ης γενιας π εχω. Πως μπορω να το διορθωσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή