Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

μαλάκυνση εγκεφάλου απο την παρατεταμένη έλλειψη ηλίου στην Δανία!!!

Υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στη Δανία σκότωσαν καμηλοπάρδαλη 18 μηνών, τη διαμέλισαν και την έδωσαν στα λιοντάρια για να τη φάνε!

Και όλα αυτά τα έκαναν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης, ανάμεσα στους οποίους δεκάδες μικρά παιδιά!

Ο Μάριους ήταν 18 μηνών και απόλυτα υγιής. Αλλά οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης τον έκριναν...

ανεπιθύμητο. Βασικά, έκριναν πως δε... χωρούσε στο ζωολογικό κήπο της δανικής πρωτεύουσας γιατί είχε πολλά κοινά γονιδιακά χαρακτηριστικά με τις άλλες καμηλοπαρδάλεις και θέλησαν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της ενδογαμίας. Και υποστήριξαν πως δε μπόρεσαν να του βρουν νέο σπίτι για να σωθεί, άρα έπρεπε να θανατωθεί! 
 Όμως σύμφωνα με τη Daily Mail, το πάρκο άγριων ζώων του Yorkshire έκανε μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπάθεια να αναλάβει τον Μάριους και να τον φιλοξενήσει, ενώ ιδιώτης προσέφερε 500.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Επίσης, συγκεντρώθηκαν 20.000 υπογραφές για να μην θανατωθεί το ζώο. Αλλά οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Κοπεγχάγης φαίνεται πως είχαν πάρει την απόφασή τους.

Το σοκαριστικό ήταν πως ό,τι έκαναν, το έκαναν σε δημόσια θέμα, Κυριακή μεσημέρι, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Ο Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, υποστηρίζοντας πως η μακάβρια «παράσταση» έγινε για εκπαιδευτικούς λόγους!

2 σχόλια:

 1. Είχα διαβάσει αυτή την αηδία και αρχικά είχα σκεφτεί να τη σχολιάσω στις "Γελοίες".
  Τόσο μεγάλη όμως γελοιότητα δεν την άντεξα!
  Η πλάκα είναι που οι πωλητικοί μας και κάτι μαλακισμένα που τους ακολουθούν θέλουν να πιστεύουν πως εμείς βρισκόμαστε πίιιισω από την "πολιτισμένη" Δανία.
  Ακόμη και ανάπηρο να ήταν το ζώο θα έπρεπε να το φροντίσουν και όχι να το κόψουν κομματάκια μπροστά στα πιτσιρίκια.

  Να χέσω στον πολιτισμό σας.
  Μαλάκες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ψυχρός λαός νερόβραστος καθόντουσαν οικογενειακώς και έβλεπαν οι κάφροι ορισμένοι μπορεί να είχαν και ποπκόρν!!!

   Διαγραφή