Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Γιάνη (με ένα ν) μου το δαχτυλάκι σου !!!

5 σχόλια:

  1. http://tvxs.gr/news/ellada/zdf-etsi-peiraksame-binteo-toy-giani-baroyfaki-binteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την πάτησα και εγώ που έχω μεγάλη πείρα στην επεξεργασία βίντεο

    ΥΓ η κίνηση με το δάχτυλο έγινε σε άσχετη ομιλία για τους Γερμανούς
    'Στο βίντεο φαίνεται όντως να υψώνει το δάχτυλο. Όπως αναφέρει όμως ο διοργανωτής της εκδήλωσης, τη θέση του οποίου παρουσιάζει ως σωστή ο Γ.Βαρουφάκης, το δάχτυλο δεν αναφερόταν στη Γερμανία και ότι μεταδόθηκε εκτός συμφραζομένων ώστε να φαίνεται σαν να γινόταν προς τη Γερμανία''

    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=686409

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νεότερες πληροφορίες λένε οτι τελικά τοΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ και οτι ήταν φάρσα οτι το έφτιαξαν Γερμανοι

      Ηταν σάτιρα όσα υποστήριξε ο κωμικός μας λέει σήμερα το ZDF μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την «παραδοχή» σατιρικής εκπομπής ότι εκείνη έφτιαξε το βίντεο με το υψωμένο δάχτυλο Βαρουφάκη. Αρχικά δημιουργήθηκε σάλος καθώς φαινόταν ότι ο έλληνας υπουργός είχε δίκιο και οι παρουσιαστές του καναλιού είχαν μοντάρει το βίντεο. Τελικά όμως φαίνεται τώρα πως ήταν μπλόφα στη μπλόφα και άπαντες έπεσαν θύματα της σάτιρας. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βαρουφάκης που έσπευσε να υιοθετήσει την «ομολογία» του Γερμανού κωμικού γράφοντας στο Twitter: «Θα έρθει καμία απολογία από τον Guenther Jauch που χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο βίντεο για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή;».

      Διαγραφή
    2. Μπερδεύτηκα ρε γάτε. Δούλεμα στο δούλεμα;
      Τέλος πάντων, προσωπικά θα ήθελα πραγματικά να είχε υψώσει το δάχτυλο. Είμαι βέβαιος ότι ο γαμωσόιμπλες που όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον βρίζει, καθώς και η ολλανδέζα αδελφή, όταν δεν υπάρχουν κάμερες κάνουν πολύ χειρότερα.
      Και εν τέλει για μένα δεν έχει σημασία ότι ο Έλληνας απλά έδειξε το κωλοδάχτυλο. Σημασία έχει ότι οι ...εταίροι μας, μας το έχουν χώσει στ' αλήθεια!

      Διαγραφή
  3. έμενα με πείραξε ότι δεν το παραδέχτηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή