Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οζονοθεραπεία ''δια πάσαν νόσον και μαλακίαν''

Μια άλλη ΜΑΓΙΚΗ συσκευή της "πλάκας" που ξεκίνησε το παραμύθι , "Θεραπευτήριον δια πάσαν νόσον και μαλακίαν". Οι κομπογιαννίτες άρχισαν το δούλεμα των τηλεθεατών από τα μικρά κανάλια, και λόγω της απίστευτης κονόμας , άρχισαν να το διαφημίζουν και στους ακριβότερους -πανελλήνιας εμβέλειας Τηλεοπτικούς Σταθμούς. Ο Ιατρικός κόσμος και οι αρμόδιες Αρχές παρακολουθούν αδιάφορα τουςνέους νερουλάδες στυλ Καματερού, να "δηλητηριάζουν" η να παίζουν με την υγεία των ανθρώπων, υποσχόμενοι ότι οι μπουρμπουλήθρες που παράγει το μηχάνημα που το πωλούν από 95-250 ευρώ θα λύσει όλες τις αρρώστιες τους.
'Οπως και ...
με τους Εξοικονομητές Ενέργειας που θα σας γλίτωναν εως και 45% στο λογαριασμό του Ηλεκ.ρεύματος , σας συμβουλεύουμε να φυλάξετε τις αποδείξεις αγοράς, γιατί αυτή την φορά, κάποιοι από τους αρμόδιους θα πληρώσουν για την αδρανειά τους, όταν γίνει αντιληπτό τι (κινδύνους) μπορεί να προκαλέσουν οι Οζονοθεραπευτές και ο αέρας ο οζονιστός που μας πασάρουν.
Λίγη υπομονή...
http://adena-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_4512.html

2 σχόλια:

  1. Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι η αδράνια του ιατρικού κόσμού. Υπάρχει σοβαρή παράλειψη στο σημείο αυτό, που πιθανόν να έχει και ποινική διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να πάνε να τα πουλήσουν με τον τρόπο που τα πουλάνε σε κάνα κράτος της προκοπής και θα τους είχαν μπουζουριασει
    εδώ βρίσκουν και κάνουν
    οχι χάπια για αδυνάτισμα
    μαγνητακια για την βενζίνη
    και πυκνωτές για το ρεύμα

    τριτοκοσμικό κράτος επιτρέπει τα πάντα ακόμα και τις άπατες
    θα βγουν μετά απο 2-3 χρόνια και θα τα σταματήσουν αλλά οι μάγκες θα τα έχουν τσεπώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή