Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παιδιά, εγγόνια, ανήψια, ξαδέλφια. Χωρίς ιδιαίτερη έρευνα διαπιστώνεις ότι μας κυβερνάει μια οικογένεια!

Με κληρονομικό χάρισμα 
ο ανασχηματισμός…

Οικογενειακή υπόθεση η νέα κυβέρνηση.
Παιδιά, εγγόνια, ανήψια, ξαδέλφια. Η αγία νεοφιλελεύθερη οικογένεια με…

μπλε και πράσινους κόκους. Ο νεποτισμός καλά κρατεί. Χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη έρευνα, παραθέτουμε τους 10 πιο γνωστούς «δεσμούς αίματος» στη νέα κυβέρνηση. Αξιολόγηση ή κληρονομικό δικαίωμα η πολιτική;
Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος:Σίμος Κεδίκογλου γιός του... πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου
Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Συμεών Κεδίκογλου, ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου και ξάδελφος του Σίμου Κεδίκογλου που ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ
Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης, γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.
Υπουργός Ναυτιλίας: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας: Φώφη Γεννηματά: Κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Γεννηματά
Υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης: Παντελής Καψής, γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδελφός του Μανώλη Καψή, στελέχους του Μέγκα.
Υπουργός τουρισμού: Όλγα Κεφαλογιάννη,  κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, και της Ελένης Βαρδινογιάννη, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας (αδελφή του βουλευτή Ρεθύμνου Παύλου Βαρδινογιάννη)
Υφυπουργός υγείας: Ζέτα Μακρή, κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μακρή
Υπουργός Επικρατείας: Δημήτρης Σταμάτης, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Σταμάτη.
Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού: Πάνος Παναγιωτόπουλος, γαμπρός του βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ και της ΝΔ Αθανάσιου Τσαλδάρη (που ήταν με τη σειρά του τέκνο του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Τσαλδάρη)
Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας: Αθανάσιος Δαβάκης: συγγενής των βουλευτών της ΕΡΕ και της Ν.Δ. Δημήτριου και Ιωάννη Δαβάκη…

4 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάς όμως , ότι όλες οι κυβερνήσεις και οι βουλευτές όλων των κομμάτων ,μετά το 1974 , εχουν εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες.
    Προφανώς στην εκλογή των ανωτέρων βουλευτών και άλλων , έχει παίξει σημαντικό ρόλο , το όνομα κάποιου συγγενή τους , πολιτικού.
    Και εμείς όμως , έχουμε την ευθύνη ποιον ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο είμαστε σε θέση να ψηφίσουμε αύριο τον γιο του γαπ και μετά να βρίζουμε το σύστημα

      Διαγραφή