Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

φυλάμε με κρατικά λεφτά τώρα και τα φτωχαδάκια τους προέδρους των Π.Α.Ε!!!

 14 περιπολικά,   φυλάσσουν οικίες παραγόντων ΠΑΕ !!!

 <<Λυπάμαι που το λέω αλλά χτες το απόγευμα σταθμοί της αμέσου δράσεως ήταν επιφορτισμένοι, αντί να είναι στο έγκλημα έξω και για την προστασία του πολίτη, να φυλάσσουν οικίες μεγαλοπαραγόντων ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές αυτών.>> δηλώσεις με αφορμή την δολοφονία των 2 αστυνομικών απο τον   αντιπρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Νίκου Καραδήμα... διαβάστε όλη του την δήλωση ...εδω

Για την δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας “Διας” χθες:
«Θα μείνει μόνο η σημερινή ημέρα. Αύριο δυστυχώς θα έχει ξεχαστεί το γεγονός. Εμείς καλούμε τους αξιωματικούς μας που έχουν σκυμμένα τα κεφάλια τους αυτή την στιγμή στις επετηρίδες για το ποιος θα προαχθεί στις επικείμενες κρίσεις, σε πρώτη φάση να τα ανασηκώσουν και να αναδιοργανώσουν την αστυνομία αλλιώς αν δεν μπορούν να έχουμε μια παραίτηση».

Για το γιατί δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη στην περιοχή:
«Λυπάμαι που το λέω αλλά χτες το απόγευμα σταθμοί της αμέσου δράσεως ήταν επιφορτισμένοι, αντί να είναι στο έγκλημα έξω και για την προστασία του πολίτη, να φυλάσσουν οικίες μεγαλοπαραγόντων ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές αυτών. Η διασταύρωση μας είναι αξιόπιστη πλέον και θα προσφύγουμε κι εμείς στην δικαιοσύνη. Διότι ο πολίτης έχει στερηθεί το περιπολικό και την ίδια ώρα βλέπουμε μη κυβερνητικές οργανώσεις, του τύπου οι ονειροπόλοι της Δράμας να χορηγούνται περισσότερα χρήματα απ' ότι η αστυνομία.

Χθες, το απόγευμα υπήρχαν 14 ακίνητοι στόχοι, οι οποίοι δεν λαμβάνουν σήματα. Είναι μόνο για την φρούρηση. Στα όμορα τμήματα της περιοχής του συμβάντος, υπήρχε μόνο ένα περιπολικό για τρεις περιοχές. Συνέδραμαν τα περιπολικά. Όταν όμως παίρνουν νεαρά αμούστακα παιδιά και τα εντάσσουν σε τέτοιες μονάδες που τις ίδρυσαν πριν λίγο καιρό, δίχως εκπαίδευση και χωρίς εξοπλισμό, χωρίς πλάκες στα αλεξίσφαιρα, χωρίς κράνη Κέβλαρ, ήταν αναπόφευκτο να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός. Έχει γεμίσει η Αθήνα ελεύθερους σκοπευτές. Ακόμα και μέσα στα υπουργεία σκοτώνονται άνθρωποι.

Δεν ήταν μόνο για την χτεσινή ημέρα ακινητοποιημένα τα περιπολικά. Είναι σε καθημερινή βάση. Συν τα περιπολικά που είναι ακινητοποιημένα λόγω του ότι δεν εγκρίνονται πλέον οι δαπάνες για την επισκευή τους. Εμείς είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων των αστυνομικών, από εκεί και πέρα την επιχειρησιακή προετοιμασία την έχουν οι αξιωματικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου