Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το μεγάλο δώρο της Μερκελ για ανακουφιστούμε από την κρίση

Πατήστε εδώ για να δείτε τι μας έδωσε... ύστερα από τα παρακάλια του Αντώνη!!!!


5 σχόλια:

  1. καλό!!!!!
    τώρα ανακουφίστηκα και θα ξέρω τι με περιμένει. "Γλίστρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκρινιαρόγατε ωραίος είσαι μ΄αρέσεις, αλλά αυτό που έχεις δεξιά με τα ελληνικά προϊόντα να το σατυρίσεις λίγο. Σήμερα Σάββατο όλοι στο Lidl ήτανε, γερμανικό κατάστημα και φέρνει ελληνικά προϊόντα και φτηνά. Αρβανιτίδης έχει γίνει χάλια σε ποιότητα και ακριβός, Μασούτης το ίδιο. Μήπως φταίμε και εμείς οι Έλληνες λιγάκι και που τους ψηφίζουμε και μετά γκρινιάζουμε και που είμαστε η χώρα του άρπα κόλα και μετά φταίνε οι άλλοι που μας λένε απατεώνες. εγώ πάντως προτιμώ ελληνικά προϊόντα όταν αισθάνομαι ότι δεν με κοροϊδεύουν.
    Χθές είπα να πάρω ένα γύρο από τα κολομάγαζα της έδεσσας 2,50e και έπιανε την πίτα,τις πατάτες με τα χέρια και μετά τα χρήματα με τα ίδια χέρια. Ο γερμανός θα σιχαθεί όταν τα δει αυτά και να μην υπάρχει κανένας έλεγχος.
    Σατύρισε λίγο και εμάς μπας και διορθωθούμε με τις ωραίες εικόνες που φτιάχνεις
    Γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις , για τα μαύρα μας τα χάλια , που για όλα νομίζουμε , ότι μας φταίνε οι άλλοι και εμείς είμαστε ‘’αθώες περιστερές’’ και για αυτό φτάσαμε στη κατάντια αυτή. Υπάρχουν και στη πόλη μου δύο καταστήματα Lidl , αλλά είναι 8 χιλιόμετρα έξω από τη πόλη. Κάθε βδομάδα έρχεται διαφημιστικό με τις προσφορές του Lidl , αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ . Μία φορά που περνούσα έξω από ένα κατάστημα για άλλη δουλειά , μπήκα για να αγοράσω ένα είδος που το είχε σε προσφορά . Ρώτησα και μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί και δεν αγόρασα τίποτα άλλο. Απότι είδα υπάρχει το ίδιο σύστημα που υπάρχει στα SUPER MARKET της Γερμανίας , με τους διαδρόμους , τους σεκιουριτάδες κ.λ.π. Επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε βιομηχανία Γερμανικής πολυεθνικής , από εμπειρία σας λέω ότι οι Γερμανοί είναι πειθαρχημένος λαός , έξυπνος αλλά όχι κουτοπόνηρος. (Εμείς έχουμε όμως το Ελληνικό δαιμόνιο!!!!). Στη πόλη μου , υπάρχουν SUPER MARKET , 4 εταιρειών .Από είδη μαναβικής σπάνια ψωνίζω από κατάστημα (έχω δικά μου ή τα προμηθεύομαι από φίλους ή λαϊκές , αλλά πέρυσι το φθινόπωρο , είδα σε SUPER MARKET , οι Ελληνικές τομάτες να πωλούνται 1,36 €/κιλό και τομάτες Βελγίου 1,16 €/κιλό. Πως κοστολογούνται τα προϊόντα ; Γιατί αυτή η διαφορά; Τομάτες παράγονται και στα περίχωρα της πόλης μου. Από εμπειρία σας προτείνω , να κάνετε έρευνα αγοράς , εφόσον μπορείτε. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν διαφορές , μερικές φορές απίστευτα μεγάλες , για το ίδιο τυποποιημένο προϊόν της ίδιας κατασκευάστριας εταιρείας , στα SUPER MARKET.

      Διαγραφή
  3. στο θέμα με τα supermarket έχεις δίκιο μας ψιλό δουλεύουν εδω πάνω για τον γύρο τυχερός είσαι που δεν έπιασε τίποτε ...άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή