Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πατριώτες από κούνια!!!

 ME ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ!

Από το : dimokratianews
Ο "περίεργος" βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου τού ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, ο οποίος επί μία δεκαετία εξαπατούσε διαρκώς, με πλαστά έγγραφα τις Στρατιωτικές Αρχές για να αποφύγει την στράτευσή του ή στην χειρότερη γι αυτόν περίπτωση να...
υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες -όπερ και επέτυχε χάρις στον αλήστου μνήμης τ. Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα- είναι πλέον στα χέρια της… Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!!!

"Φωτιές" στον βουλευτή και εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη, ανάβει η...απαντητική επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών Φρανκ Μπάρετ, προς το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την "Δημοκρατία της Κυριακής" ο κ. Μπάρετ αφήνει ακάλυπτο τον βουλευτή, σχετικά με το θέμα της αναβολής από τη στράτευσή του, αρνούμενος ότι υπέγραψε βεβαίωση εργασίας του κ. Αϊβαλιώτη στην γραμματεία του κόμματος "Ένωση για την Ευρώπη", ως δόκιμος υπάλληλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τονίζει μάλιστα ότι το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο, διαφορετικό από αυτό που θα χρησιμοποιούσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο κ. Αϊβαλιώτης έχει πάρει αναβολή από τη στράτευση, χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό που φερόταν να έχει υπογράψει ο κ. Μπάρετ. Στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος τον σχετικό νόμο, υπηρέτησε μειωμένη θητεία, εξαγοράζοντας τον υπόλοιπο χρόνο.

Όμως η απάντηση του Γ.Γ. του Ευρωπαϊκού Κόμματος, πιθανότατα θα δημιουργήσει προβλήματα στον βουλευτή, καθώς αμφισβητείται η γνησιότητα του πιστοποιητικού που χρησιμοποίησε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, στις ευνοϊκές διατάξεις δεν υπάγονται όσοι είτε με τη χρήση πλαστών δικαιολογητικών είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκάλεσαν ή προκαλούν την έκδοση παράνομων διοικητικών πράξεων, προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμενων ή να αποφύγουν την υποχρέωση στράτευσή τους.

Η επιστολή Μπάρετ που δημοσιεύει η "Δημοκρατία της Κυριακής" έχει όπως παρακάτω:

«Αγαπητή κυρία πρόξενε,
Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.

Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.

Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.

Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο».

Online-Press: Και αυτός ο βολευτάκος - ψευταράκος είναι έτοιμος να ψηφίσει την αύξηση της θητείας των παιδιών μας;

Politiko Safari: Επειδή το θέμα με τον "βίο και πολιτεία" του "περίεργου" αυτού Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη, δεν εξαντλείται σε ένα δημοσίευμα, προς το παρόν ρωτάμε:
Το κόμμα του ΛΑΟΣ και ο Καρατζαφέρης που σηκώνουν σάριζες και περικεφαλαίες και διατείνονται ότι είναι… "πατριώτες", θα ανεχθούν στην Κοινοβουλευτική τους ομάδα και μάλιστα ως Εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑΟΣ, ένα βουλευτή, που εκτός από το ποινικό αδίκημα της χρήσης πλαστού εγγράφου διέπραξε το ατιμωτικό αδίκημα της αποφυγής της Στρατιωτικής του υποχρέωσης;;; Αυτός ο "περίεργος" βουλευτής θα έχει την ασυλία και στήριξη του καναλιού του Καρατζαφέρη, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, για να κοροϊδεύει και να εμπαίζει με την άγνοια του αφελούς κοσμάκη, ισχυριζόμενος ότι πήρε απολυτήριο από τον Έβρο, επειδή από τις 45 ημέρες που υπηρέτησε τις δύο τελευταίες πήγε στον Έβρο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου