Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Άγριος καυγάς Ξηρού – Εφραίμ στη φυλακή

Άγριος καυγάς Ξηρού – Εφραίμ στη φυλακή Χαμός έγινε πριν από λίγες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού όταν βρέθηκαν τετ-α-τετ ο ηγούμενος Εφραίμ και ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαίδιου όταν να χαιρέτησε τον Χριστόδουλο Ξηρό, δεν περίμενε με τίποτα το ξέσπασμα του τελευταίου που του είπε «Φύγε από...
μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις».
Δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ ο ηγούμενος Εφραίμ και ο Χριστόδουλος Ξηρός συνέχισε την επίθεση του λέγοντας «τολμάς εσύ να μου μιλάς που μέσα σ΄ αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας;».
Ο Εφραίμ προσπάθησε να αντιδράσει και υπενθύμισε στο Ξηρό πως δεν μπορεί να μιλάει έτσι ο γιος ενός ιερέα, για να δεχθεί μία ακόμα έξαλλη επίθεση «μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευΐτης που ήταν» σύμφωνα με το kentrinews.gr.
Φεύγοντας από το σημείο ο Χριστόδουλος Ξηρός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Τίμια Ζώνη της Παναγίας και στην εκμετάλλευσή της από τη Μονη Βατοπεδίου λέγοντας προς τον ηγούμενο Εφραιμ «Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που έχεις βγάλει ακόμη και το «βρακί της Παναγίας» στη γύρα. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου».

 http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου