Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Έτσι αρμόζει στους γαϊδουρίστας !

Τελικά οι άνθρωποι που κατοικούν και εργάζονται πέριξ της πλατείας Εξαρχείων έχουν πάντα πρωτοποριακές και κυρίως ...ανατρεπτικές ιδέες.
Δείτε με ποιό τρόπο έλυσαν το πρόβλημα που δημιούργησε ο ιδιοκτήτης του μάυρου Audi στην οδό Στουρνάρη το μεσημέρι.
Ο εν λόγω μαλάκας οδηγός λοιπόν παρκάρε σαν κύριος το αυτοκίνητο του στη στροφή Σπ. Τρικούπη και Στουρνάρη απ όπου διέρχονται λεωφορεία.
Το κομφούζιο που δημιουργήθηκε ήταν απίστευτο εξαιτίας αυτού του μαλάκα που για να κάνει τη δουλειά του έγραψε στα @@ του τους πολίτες που ανυπομονούσαν να φτάσουν στις δουλειές τους είτε με τη συγκοινωνία είτε με το δικό τους μεταφορικό μέσο.
Αφου λοιπον ο μαλάκας δεν εμφανιζόταν να μετακινήσει το αυτοκίνητο του αποφάσισαν να το μετακινήσουν οι αγανακτισμένοι πολίτες. Κι επειδή δεν υπήρχε γερανός εύκαιρος το έκαναν με το δικό τους τρόπο!!!
Καλό θα είναι το συγκεκριμένο περιστατικό να γίνει μάθημα και στους άλλους επίδοξους μαλάκες που διπλο παρκάρουν στην Στουρνάρη αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκαλούν.

3 σχόλια:

  1. Α, το έχω πει εδώ και χρόνια. Να δίνεται η δυνατότητα στον καθένα μας - που συναντάει παρόμοιες "μαγκιές" - από το νόμο να ξεπατώνει το αυτοκίνητο του κάθε καραγκιόζη που δεν μας σέβεται.
    Αν ο κάθε πανίβλακας ήξερε πως θα βρει τα λάστιχα σκισμένα και το αυτοκίνητο χαραγμένο κάθε φορά που θα παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο, σε διάβαση πεζών, σε στροφές, σε θέσεις αναπήρων κλπ κλπ δεν θα το έκανε.
    Ν' αγιάσουν τα χεράκια τους λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο έχεις 100% δίκιο ''έλα ρε τι θα μου κάνουν μια κλήση θα μου δώσουν''τυχερός ήταν που δεν του το μπουμπούνισαν κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή