Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κύμα φυγής των υπαλλήλων της Βουλής μπας και προλάβουν να πάρουν τα 200.000 ευρώ του εφάπαξ !!!


Συνεχίζεται η αναστάτωση στο Κοινοβούλιο με τους υπαλλήλους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν τα προνόμια τους. Η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να δώσει ...
τέλος στα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής τόσο με την τροπολογία Στουρνάρα όσο και με τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή....
Ο κ. Σαμαράς έθιξε το θέμα του υπερβολικού διπλού εφάπαξ που παίρνουν οι υπάλληλοι άρχισε να προκαλεί τους πρώτες τριγμούς, καθώς ετοιμάζεται κύμα φυγής.

Διευθυντικά στελέχη και υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Βουλής καταθέτουν μαζικά από την προηγούμενη εβδομάδα αιτήσεις συνταξιοδότησης φοβούμενοι ότι οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες των επόμενων ημερών θα πλήξουν τις συντάξεις και τα εφάπαξ τους. Ήδη 27 στελέχη έχουν καταθέσει αιτήσεις ενώ μετά τη χθεσινή παρέμβαση Σαμαρά οι αιτήσεις αναμένεται να αυξηθούν.


Υπενθυμίζεται πως κατά προσέγγιση το εφάπαξ για τους υπαλλήλους της Βουλής ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, την ώρα που των δημοσίων υπαλλήλων φτάνει περίπου τα 35.000 ευρώ.


Το κύμα συνταξιοδότησεων προκαλεί πονοκέφαλο στους επιτελείς του προέδρου της Βουλής καθώς όπως έλεγαν υψηλόβαθμα κοινοβουλευτικά στελέχη «χάνουμε τους ικανούς υπαλλήλους που δουλεύουν και έχουν προσόντα και θα μείνουμε με τους τεμπέληδες που ανοίγουν τα κομπιούτερ για να παίξουν πασιέντζα».


 http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου