Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Διάλογοι της Χρονιάς του 2012

Γιώργος Παπαδάκης - Ευάγγελος Βενιζέλος
Γιώργος Παπαδάκης σε Ευ. Βενιζέλο:«Εύχομαι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, να είσαστε πρόεδρος του κόμματος το οποίο θα έχει αλλάξει ονομασία». Ευάγγελος Βενιζέλος: «Δεν είπαμε ότι θ' αλλάξει ονομασία! Κι εγώ πρέπει να...
σας πω, πως με την ίδια χαρά θα σας ξαναδώ στην εκπομπή σας εάν την έχετε!»


Θεοδώρα Τζάκρη
Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής ΠΑΣΟΚ μέσα στην βουλή για την ψήφιση του 3 Μνημονίου: «Θα ψηφίσω τα μέτρα με το πιστόλι στον κρόταφο».
Κάποιος από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα βρεθεί ένας μαλάκας να πατήσει την σκανδάλη»;

Έυα Καϊλή - Νίκος Τσώνης και Χρήστος Αηδόνης
Έυα Καϊλή οργισμένη προς τους βουλευτές που έβλεπαν ποδόσφαιρο στο καφενείο της βουλής την ημέρα της ψηφοφορίας για το μνημόνιο: «Είναι δυνατόν τέτοια ημέρα να βλέπετε αγώνα»: Νίκος Τσώνης και Χρήστος Αηδόνης βουλευτές ΠΑΣΟΚ: «Φύγε από τη μέση, δε βλέπουμε».

Άδωνις Γεωργιάδης - Πάνος Καμμένος Άδωνις Γεωργιάδης για τον Πάνο Καμμένο: «Πρόκειται για τον μεγαλύτερο καραγκιόζη του Ελληνικού κοινοβουλίου». Πάνος Καμμένος για Άδωνη Γεωργιάδη: «Μην ασχολείστε, είναι προστατευόμενος, είναι ο εθνικός μας μαλάκας».

Γιάννης Μπουτάρης - Κώστας Γκιουλέκας Γιάννης Μπουτάρης σε Κώστα Γκιουλέκα: «Είσαι χοντροκέφαλος» Κώστας Γκιουλέκας σε Γιάννη Μπουτάρη: «Μην μου μιλάς εμένα έτσι, όπως μιλάς στα μπαρ που πας!».

Αλέξης Τσίπρας - Χρυσή Αυγή Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι: «Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους» Χρυσή Αυγή: «».

Γιώργος Καρατζαφέρης - Μάκης Βορίδης Γιώργος Καρατζαφέρης για τους Βορίδη και Γεωργιάδη: «Είναι Εφιάλτες, Ιούδες και Βρούτοι». Μάκης Βορίδης σε απάντηση: «Προφανώς ο Γ. Καρατζαφέρης θεωρεί εαυτόν Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα».

Αλέξης Τσίπρας - Ευάγγελος Βενιζέλος Αλέξης Τσίπρας για Βενιζέλο: «Έχει ξεφύγει». Ευάγγελος Βενιζέλος σε απάντηση: «θα χρησιμοποιήσω και εγώ μια έκφραση από την ίδια διαφήμιση: τράτζικ».

Πέτρος Τατσόπουλος - Φαήλος Κρανιδιώτης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή».
Απαντήσεις που πήρε ως απάντηση:
Φαήλος Κρανιδιώτης της Ν.Δ.: «Ρε Τατσόπουλε κατούρα και λίγο!». Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ: «Προτείνω για υπουργό Οικονομικών τον κ. Τατσόπουλο. Στο Eurogroup θα τα γαμήσει όλα!».

Αλέξη Τσίπρας - Θόδωρος Πάγκαλος Αλέξη Τσίπρας για Θόδωρο Πάγκαλο: «Τι έχει κάνει ο κ. Πάγκαλος στη ζωή του;» Θόδωρος Πάγκαλος για Τσίπρα: «Δε θα με κρίνει ο κάθε τσόγλανος».

Πέτρος Τατσόπουλος - Στέλιος Σταυρίδης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R0xjxws-Ers Πέτρος Τατσόπουλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ηλίθιε». Στέλιος Σταυρίδης, υποψήφιος της ΔΡΑΣΗΣ στον πολύ επιθετικό Π. Τατσόπουλο: «Δείρε με βρε ανθρωπάκο». Τατσόπουλος: «Αντε γαμήσου μαλάκα» (σηκώνεται και φεύγει). Σταυρίδης: «Να είσαι καλά αγόρι μου, στο καλό». Τατσόπουλος: «Να πας να γαμηθείς».

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Ηλίας Κασιδιάρης http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R9-ZtIz0uAs Κωνσταντίνος Πλεύρης θεωρητικός της ακροδεξιάς στην Ελλάδα: «Δικάζεστε για ληστεία και για ξυλοδαρμό». Ηλίας Κασιδιάρης, Χρυσή Αυγή: «Αφήστε τις υποδείξεις σε μένα. Είναι βλακείες όσα λέει ο κ. Πλεύρης». Πλεύρης: «Τον έδειρε τον Άδωνι και του ζήτησε και συγγνώμη. Μπορεί να διαπιστωθεί αυτό με ένα τηλέφωνο. Τώρα τον παίρνω τηλ, τον παίρνω» (Βγάζει το τηλ. και επιχειρεί κλήση!). Κασιδιάρης: «Είναι αστειότητες όσα λέτε». Πλεύρης: «Εμείς στο ΛΑΟΣ ανοίγουμε αυτιά, δεν κόβουμε αυτιά όπως η Χρυσή Αυγή». Κασιδιάρης: «Το ΛΑΟΣ μένει εκτός Βουλής, χάνει τα λεφτά των επιχορηγήσεων και έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό είναι το θέμα. Και κυνηγά ο κ. Πλεύρης καμιά ψήφο». Πλεύρης: «Χάρισμά σας τα χρήματα». Κασιδιάρης: «Εμείς τα δίνουμε σε κοινωνικό έργο. Εσύ, όμως, τα άρπαζες. Τι έγινε με το Ελλήνιο (σ.σ.: μηνιαίο περιοδικό). Είναι γλυκά τα λεφτά κε Πλεύρη». Πλεύρης: «Αύριο στον εισαγγελέα! Θα πάω στον εισαγγελέα». Κασιδιάρης: «Να πάτε! Κάνει και τον αντισιωνιστή ο Πλεύρης που είναι στο κόμμα που έφερε στην Ελλάδα το Μνημόνιο και τον Παπαδήμο». Πλεύρης: «Δε γίνεται να μιλάω και να διακόπτει συνέχεια ο κύριος. Είναι θέμα αγωγής». Κασιδιάρης: «Δεν έχουμε αγωγή όταν μας προσβάλλουν. Σέβομαι όμως, ότι είσαι 160 χρονών». Πλεύρης: «Τι πράγμα; Όταν θα βγω έξω δείρε με. Μην ανησυχείς, εγώ δεν είμαιΓεωργιάδης να τις τρώω. Θα σε ξαπλώσω κάτω! Έβγα έξω ρε, να δούμε τον ανδρισμό σου». Κασιδιάρης: «Έχω εξοργιστεί που έχετε στο πάνελ έναν ηλικιωμένο ανθρωπάκο που λέει ότι θα με δείρει». Πλεύρης: «Η διαφοράς μας με τη Χρυσή Αυγή είναι ότι δεν είμαστε υπέρ της οικογενειοκρατίας. Βγήκε πχ ο κ. Μιχαλολιάκος και έβγαλε και τη σύζυγό του». Κασιδιάρης: «Εσείς δεν είστε; Ο γιος σου δεν ήταν ικανός να κουβαλάει φακέλους στο δικηγορικό σου γραφείο και τον έβγαλες βουλευτή επειδή είχες όνομα».

http://xeirourgeio.blogspot.gr

2 σχόλια: