Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ατάκες για γέλια και χαμόγελα του 2012!!!

Οι Ατάκες για γέλια του 2012, μας έφεραν χαμόγελο, ικανοποίηση ή ήταν απλώς γελοίες. Κάποιες από αυτές τις ατάκες, ο Χειρουργός δεν άντεξε να τις αφήσει ασχολίαστες..
Η κατάταξη είναι αντίστροφη, με τις καλύτερες ατάκες να βρίσκονται στο τέλος. Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί έβαλα τις Ατάκες για κλάματα πρώτες και μετά τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι εύκολη: Για να μας μείνουν στη μνήμη οι αστείες και ευχάριστες στιγμές μιας δύσκολης χρονιάς.
Ακόμα, αν αναρωτιέστε γιατί οι Ατάκες για κλάματα ήταν περισσότερες από τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι επίσης προφανής: Οι στιγμές που ήταν για κλάματα ήταν...

περισσότερες!
Όπως και να ’χει,
Εύχομαι σε όλους το 2013 να περάσει γρήγορα!
Να περάσει γρήγορα, γιατί το 2014 σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα, το 2014 θα αρχίσει η ανάκαμψη. Βέβαια, έτσι μας έλεγαν και πέρυσι, και πρόπερσι, και αντιπρόπερσι, κ.ο.κ. Ε, που θα πάει, μια χρονιά θα την πετύχουν την μαντεψιά.


Ιερόδουλες της Ισπανίας: «Εμείς, οι πουτάνες, επισημαίνουμε ότι οι πολιτικοί δεν είναι παιδιά μας…».
 
Σχόλιο Χειρουργού: Μπορούμε να φανταστούμε ποιο σύνθημα ενάντια στους πολιτικούς προκάλεσε την αντίδραση των ιερόδουλων στην Ισπανία…

Ντεμίρ Νεκατί τούρκος καθηγητής: «Η Οινόη του Εύξεινου Πόντου είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική».

Βλάντιμιρ Πούτιν στον Αλεξέι Βενεντίκτοφ, αρχισυντάκτη και παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού της Μόσχας, Echo Radio: «Ρίχνεις διάρροια πάνω μου μέρα και νύχτα».

Πιτσιρίκος, από τις μεγάλες μορφές του διαδικτυακού κόσμου για το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη»: «Το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη» -εκτός από απαράδεκτο- είναι και περιττό. Υποθέτω πως η κυρία Μπακογιάννη θα επισκέπτεται τον τάφο πού και πού».

Τζούλια Γκίλαρντ πρωθυπουργός της Αυστραλίας σχετικά με την πρόθεση κάποιων μουσουλμάνων που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία: «Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ».


Ανδρέας Λοβέρδος: «Αν πειράξει τον Παπανδρέου ο Σαμαράς, θα γίνει μακελειό στην Ελλάδα».
Σχόλιο Χειρουργού: Μήπως θα γίνει μακελειό αν δεν τον πειράξει;

Φιντέλ Κάστρο για την περίπτωση να βγει ρεπουμπλικάνος στην αμερικανική προεδρία: «Η επιλογή αυτή είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ηλιθιότητας και άγνοιας που έγινε ποτέ».

Γιάννης Μπουτάρης στον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο που φλυαρούσε στο δημοτικό συμβούλιο: «Ερωτόκριτε, το ανέκδοτο με τον γρύλο το ξέρεις;»

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η Ελλάδα δεν πέφτει, ή τουλάχιστο δεν πέφτει φέτος».

Σωκράτης Ξυνίδης: «Οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η σωτηρία της χώρας».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».

Γιώργος Παπανδρέου: «Εμείς νοιαζόμαστε για τους νέους και το δείξαμε στην πράξη».
Σχόλιο Χειρουργού: Ανάγκασε την μισή νεολαία να μεταναστεύσει …

Εκρέμ Ερντέμ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας «Όνειρο 120.000 Ελλήνων είναι να πάρουν τουρκική υπηκοότητα».

Κώστας Αϊβαλιώτης, εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ: «Εγώ, λοιπόν, λέω στον κ. Τόμσεν: Αγαπούλα, την κουκούλα».

Γιώργος Κουτρουμάνης υπουργός Εργασίας: «Η τρόικα θα μας σώσει».

Γιώργος Τράγκας προς τον Κάρολο Παπούλια, πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Να μη μας λες ότι στα παιδικά και προ-εφηβικά σου χρόνια ότι ήσουν στην αντίσταση και να μη μας εμφανίζεσαι τώρα ως δοσίλογος των Γερμανών στην κατεχόμενη αποικία».


Χάρης Καστανίδης προς Παπανδρέου γα την απειλή διαγραφών όσων δεν ψηφίσουν το Μνημόνιο 2: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία όμως ότι αν σου έλεγα ότι κατέστρεψες τη χώρα και ούτε σε αποικία δεν πρέπει να είσαι υποψήφιος δεν θα με διέγραφες».

Γιώργος Τράγκας για τον Σόιμπλε: «Κάθε εβδομάδα τονε βλέπω δυο φορές, γυρίζουν τ’ άντερά μου, να λέει όπως το γκόλουμ: «Οι Έλληνες δεν μας ικανοποίησαν ακόμα».


Λιάνα Κανέλλη για τον Βενιζέλο: «Ο Βενιζέλος τελευταία έχει τα νεύρα του γιατί αυτό που παραλαμβάνει (το ΠΑΣΟΚ) του έρχεται μικρό. Πήγαινε για ολόκληρο το κεικ και τώρα του ‘ρχεται ένα κομματάκι μικρό. Υπολόγιζε μια τούρτα».

Γιώργος Τράγκας: «Μέχρι και η αρχιξεκωλιάρα του Βερολίνου η Μέρκελ παραδέχεται ότι δεν φταίνε άμεσα οι Έλληνες».

Πάνος Καμμένος στην ερώτηση Ποια η θέση του για την κατάργηση του πολυτονικού: «Μη με βάλετε πάλι να σκοτωθώ με τον Μπουμπούκο».

Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Μάκη Βορίδη: «Ήταν περαστικός στο ΛΑΟΣ, αισθάνθηκε ότι ήμαστε δημόσια τουαλέτα, για να αφοδεύσει, προκειμένου να συνεχίσει τον δρόμο του».

Πάνος Καμμένος: «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά αυτό άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες»


Λαμιώτης εργολάβος στον Απόστολο Γκλέτσο, δήμαρχο της Στυλίδας: «Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά (μίζες)».
Απόστολος Γκλέτσος για τον Λαμιώτη εργολάβο: «Γι αυτό που είπε τον έδειρα και θα τον ξαναδέρνω όποτε τον βρίσκω στον δρόμο και τον περιμένω το καθίκι να πάει στον εισαγγελέα».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος».

Βλάντιμιρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας: «Το ομαδικό σεξ λένε πως είναι καλύτερο από το ατομικό».

Αχιλλέας Μπεος: «Για 2 χρόνια κυβερνούσε την Ελλάδα ένας χασισοπότης»

Αλέξης Τσίπρας: «Αν ο κόσμος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παίρνει δώρο τη ΝΔ» 


Άδωνης Γεωργιάδης για Καμμένο: «Καμμένος είπα όχι κανονικός Έλλην. Οι Έλληνες είναι σοβαροί και όχι γελοίοι».

Λιονέλ Λικά, δεξιός Γάλλος βουλευτής επιτιθέμενος στον σοσιαλιστή Γάλλο υποψήφιο πρόεδρο Ολάντ για την σύντροφό του, τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριελβελέρ. «Ο Ολάντ ξαναβρήκε γυναίκα, τη Βαλερί Ροτβάιλερ. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το σκύλο!»

Άδωνις Γεωργιάδης για την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από προσφυγή στην δικαιοσύνη της συζύγου του Πάνου Καμμένου: «Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο;».

Μπαράκ Ομπάμα εκμυστηρεύτηκε για την Χίλαρι Κλίντον: «Πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα».


Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα κάνουμε έλεγχο σε όλους τους οίκους ανοχής».
Σχόλιο Χειρουργού: Στο ΠΑΣΟΚ;

Αντώνης Αραβαντινός, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρωνιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας: «Το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα μόνο στο ψυχιατρείο των φυλακών».

Κατερίνα Περλεπέ, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Αν τον έβρισκα στον δρόμο, θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο Βελόπουλος ήταν ο ρουφιάνος του κόμματος».

Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας την Ακρόπολη: «Αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στην κυρία Μέρκελ. Εγώ από το γραφείο μου έχω θέα σε 2500 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας κι εκείνη μόνο στο Ράιχσταγκ».


Θεόδωρος Πάγκαλος, για τα βρισίδια που εισπράττει στο Τwitter: «Έχω πολιτική ανατροφοδότηση. Και θα συνεχίσω να κάνω Τwitter».

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;»

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Αν ήταν σύζυγός μου η Κανέλλη, θα την χώριζα».

Νίκος Χατζηνικολάου: «Δε συμπαθώ το γαμωμνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη»!

Φραντσέσκο Μπαρμπάτο, Ιταλός βουλευτής: «Έχετε σπάσει τα αρχίδια της νεολαίας με αυτά που κάνετε».

Γρηγόρης Βαλιανάτος: «Πόσα μα πόσα αξιότιμα μέλη της Βουλής των Ελλήνων θα λειτουργούσαν πολύ πιο ουσιαστικά αν είχαν συμφιλιωθεί με τον δονητή τους».

Σχόλιο Χειρουργού: Εσύ σίγουρα χρειάζεται να συμφιλιωθείς με τον δονητή σου. Μαλώνεις κάθε μέρα.

Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσή Αυγή: «71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν. Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70».

Κωστής Στεφανόπουλος, πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε «κατακούτελα». Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής».

Πέτρος Τατσόπουλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «H κ. Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι».

Αχμέτ Νταβούτογλου: «Αν χρειαστεί μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά την Ευρώπη». 


Ηλίας Κασιδιάρης εκνευρισμένος με διαδηλωτές που τον γιούχαραν: «Θα τους γαμήσω όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ».

Πέτρος Τατσόπουλος στον Κασιδιάρη που τον αποκάλεσε Τσατσόπουλο: «Εντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω την ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις την ταυτότητα, να δω ότι σε λένε Μαλάκα;».

Μιχάλης Ταμήλος βουλευτής της ΝΔ: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχίδια μας».


Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, αμερικανό δημοσιογράφο: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».

Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Τρέμω στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Πάρης Κουκουλόπουλος «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι. Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».

Αλέξης Τσίπρας για υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη: «Είστε υπουργός άνευ αντικειμένου αφού η πραγματική ανεργία έχει φθάσει το 26%»!


Τονια Γκίλαρντ, πρωθυπουργός της Αυστραλίας: «Εναπομείναντες Αυστραλοί συμπολίτες μου, το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Τελικά το ημερολόγιο των Μάγιας είχε δίκιο. Αν και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Αυστραλίας δεν μπόρεσαν να το προβλέψουν, έχω την πεποίθηση ότι η πρόβλεψη του Triple J (ραδιοφωνικός παρουσιαστής και φαρσέρ) είναι αληθινή. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Είτε το τέλος έρθει από σαρκοφάγα ζόμπι, είτε από δαίμονες της κόλασης είτε από την επικράτηση του Κ-Pop (Κορεάτικη ποπ μουσική), ένα πράγμα ισχύει: θα μάχομαι για σας μέχρι το τέλος».


Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος ΗΠΑ σε απάντηση του γιου του ηθοποιού Will Smith για το αν υπάρχουν εξωγήινοι: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε και να αρνηθώ την ύπαρξη εξωγήινων. Μπορώ όμως να σου πω ότι αν γινόταν κάποια απολύτως μυστική συνάντηση και αν ήταν να γίνει κάποια συζήτηση γι’ αυτό, θα είχε γίνει σε αυτήν την αίθουσα». 


Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, πρωθυπουργός της Ρωσίας απαντώντας με αξιοθαύμαστη σοβαρότητα σε ερώτηση δημοσιογράφου (η οποία γελούσε όταν άκουγε την απάντηση) για την ύπαρξη εξωγήινων: «Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Όχι όμως πάρα πολύ. Αλλά όπως και να ‘χει, ξέρετε, δεν είμαι από αυτούς του ανθρώπους που μπορούν να πουν στα παιδιά ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Μαζί με την βαλίτσα πυροδότησης των πυρηνικών μας δίδεται ένας «Άκρως Απόρρητον» φάκελος, ο οποίος αφορά την επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η πληροφόρηση έρχεται από μία υπηρεσία η οποία ασχολείται με τον έλεγχο των εξωγήινων στην χώρα μας. Μπορείτε να πάρετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες εάν δείτε το ντοκυμαντέρ «Men in Black». Δεν μπορώ να σου πω πόσοι είναι ανάμεσά μας γιατί θα ξεκινήσει πανικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Στην ταινία «Men in Black» πρωταγωνιστεί ο Will Smith…
http://www.youtube.com/watch?v=MU9BRz3f2W8

Χρήστος Ζώης, Ανεξάρτητοι Έλληνες: «κ. Σαμαρά αντιγράφετε από την κόλλα του κ. Παπανδρέου του χειρότερου συμμαθητή σας».

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Εδώ και 9 μήνες μπήκα μέσα στο καμίνι, στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα μετά την κατάρρευση». 

Σχόλιο Χειρουργού: Ώστε έτσι εξηγείται ο τρόπος που πολιτεύεται!

Λιάνα Κανέλλη, όταν της έγινε η ερώτηση «Πως κλίνεται η λέξη αγγούρι»: «Το αγγούρι δεν κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Έλα Αντώνη στο ντιμπέιτ. Θα είμαι τρυφερός».

Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής σε Αδωνη Γεωργιάδη: «Αν δεν βγαίνετε (οικονομικά) να πάτε να πουλήσετε καμία εγκυκλοπαίδεια. Σας καλώ στο επόμενο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής επειδή τα χρήματα που παίρνετε είναι λίγα, να έρθετε να σας δώσουμε ένα πιάτο φαί».

Γιώργος Μπόμπολας μεγα-επιχειρηματίας στο Reuters: «Δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ μέσα ενημέρωσης τα οποία είναι ιδιοκτησία εταιρειών στις οποίες συμμετέχω (Σημ: MEGA, Έθνος κλπ) για την προώθηση συμφερόντων της εταιρείας Ελλάκτωρ».

Θόδωρος Πάγκαλος για Τσίπρα: «Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό».
Σχόλιο Χειρουργού: Ο Πάγκαλος στον γάμο του Καραγκιόζη: Ο Τσίπρας δεν έχει γίνει πρωθυπουργός ακόμα και ο Γ. Παπαδόπουλος προηγήθηκε της μεταπολίτευσης.

Νικολά Σαρκοζί: «Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη, αλλά τα ρούχα που φοράει…»


Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Ο Χατζηνικολάου έχει πάρει το καλαμάκι να μου πιει το αίμα».

Γιώργος Βουλγαρακης για τον Καμίνη: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μαλάκα δήμαρχο Αθηναίων»;

Χάρης Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν».

Μάκης Ιωσηφίδης, δήμαρχος Αμυνταίου: «Αγωνιστήκαμε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο μαζί με τους Γάλλους ενάντια στις δυνάμεις του άξονα».
Σχόλιο Χειρουργού: Δήμαρχε, ο Άξονας υπήρξε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όχι στον Πρώτο.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός οικονομικών για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 1: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρω πού είναι».
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 2: «Είναι για να λέμε ονόματα τέτοια ώρα;»
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 3: «Η σημασία που αποδίδεται στη λίστα από τη Γαλλία, είναι υπερβολική».


Τόμας Ντόνιλον, σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στον Πούτιν: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων; Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!

Έντουαρντ Λούτβακ, εκ των κορυφαίων στρατηγικών αναλυτών στον κόσμο, για τον Νταβούτογλου: «Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είναι βλάκας. Τον ξέρω προσωπικά. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος».

Αχμέτ Νταβούτογλου, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη ΠΓΔΜ: «Η Τουρκία, πάντα, ακόμη και στον επόμενο αιώνα, την επόμενη χιλιετία, θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα μας βρει γκόμενες. Όλα τα άλλα τα έχει πει».

Γρηγόρης Ψαριανός βουλευτής ΔΗΜΑΡ: «Αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες».

Σχόλιο Χειρουργού: Το ότι έχει αυτογνωσία είναι θετικό…

Πανος Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τροχίζουν τα κονσερβοκούτια».


Στέφανος Τοπαλίδης περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ: «Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν».

Γιάννης Δημαράς: «Τον Βενιζέλο, μαυροντυμένο να περιμένει στην είσοδο του Αχέροντα, χαμογελώντας με ικανοποίηση γιατί μας στέλνει όλους στον άλλον κόσμο, μπορώ να τον φανταστώ».

Λιάνα Κανέλλη, για τον ξυλοδαρμό της από τον Κασιδιάρη, χωρίς να γνωρίζει ότι οι κάμερες είναι ανοικτές: «Τα πουσταριά δε θα περάσουν».

Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση Κασιδιάρη: «Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει».



Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι αριστεροί-κομουνιστές είναι εχθροί μας και όπως πολεμάγαμε στον Γράμμο έτσι και τώρα είναι εχθροί μας».

Ευάγγελος Μειμαράκης στον Προκόπη Παυλόπουλο: «Από το να γλείφεις του Χατζηνικολάου, γλείψε τον δικό μου! Είναι πιο ωραίος».

Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι άθεος εβραίος μασόνος ισλαμιστής πούστης βιαστής γυναικών. Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε».


Νίκολα Γκρούεφσκι: «Οι γιατροί της χώρας μας να σέβονται τον όρκο του υποκριτή».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει του Ιπποκράτη…

Νίκολα Γκρούεφσκι, προσπαθώντας να βρίσει τον αντίπαλό του Βίκτωρ Τσερβενόφσκι: «Είναι αλτρουϊστικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει αυτιστικός…

Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής: «Το επόμενο που περιμένουμε είναι να έρθει εδώ η Μέρκελ να κολλάει αφίσες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δόθηκαν μίζες, αλλά δεν πήρα ούτε ένα ευρώ».

Γιάννος Παπαντωνίου: «Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δεν το ήξερα».


Άδωνις Γεωργιάδης στον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς».

Εγκεμέν Μπαγίς, Τούρκος υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη».

Γρηγόρης Ψαριανός: «Οι Τούρκοι είναι φίλοι και σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ».

Δημήτρης Αβραμόπουλος υπουργός Εθνικής Άμυνας για τα σύνορα: «Δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς να το μάθουμε».

Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον Τσίπρα: «Θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν».

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά».

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Το μνημόνιο το έχω διαβάσει. Θα σας έλεγα το ίδιο ακόμα και αν δεν το είχα διαβάσει».


Αλέξης Τσίπρας για τον Βενιζέλο: «Παριστάνει τον λέοντα στο εσωτερικό και την κότα στους πιστωτές».Οι Ατάκες για γέλια του 2012, μας έφεραν χαμόγελο, ικανοποίηση ή ήταν απλώς γελοίες. Κάποιες από αυτές τις ατάκες, ο Χειρουργός δεν άντεξε να τις αφήσει ασχολίαστες..
Η κατάταξη είναι αντίστροφη, με τις καλύτερες ατάκες να βρίσκονται στο τέλος. Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί έβαλα τις Ατάκες για κλάματα πρώτες και μετά τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι εύκολη: Για να μας μείνουν στη μνήμη οι αστείες και ευχάριστες στιγμές μιας δύσκολης χρονιάς.
Ακόμα, αν αναρωτιέστε γιατί οι Ατάκες για κλάματα ήταν περισσότερες από τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι επίσης προφανής: Οι στιγμές που ήταν για κλάματα ήταν περισσότερες!
Όπως και να ’χει,
Εύχομαι σε όλους το 2013 να περάσει γρήγορα!
Να περάσει γρήγορα, γιατί το 2014 σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα, το 2014 θα αρχίσει η ανάκαμψη. Βέβαια, έτσι μας έλεγαν και πέρυσι, και πρόπερσι, και αντιπρόπερσι, κ.ο.κ. Ε, που θα πάει, μια χρονιά θα την πετύχουν την μαντεψιά.


Ιερόδουλες της Ισπανίας: «Εμείς, οι πουτάνες, επισημαίνουμε ότι οι πολιτικοί δεν είναι παιδιά μας…».
 
Σχόλιο Χειρουργού: Μπορούμε να φανταστούμε ποιο σύνθημα ενάντια στους πολιτικούς προκάλεσε την αντίδραση των ιερόδουλων στην Ισπανία…

Ντεμίρ Νεκατί τούρκος καθηγητής: «Η Οινόη του Εύξεινου Πόντου είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική».

Βλάντιμιρ Πούτιν στον Αλεξέι Βενεντίκτοφ, αρχισυντάκτη και παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού της Μόσχας, Echo Radio: «Ρίχνεις διάρροια πάνω μου μέρα και νύχτα».

Πιτσιρίκος, από τις μεγάλες μορφές του διαδικτυακού κόσμου για το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη»: «Το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη» -εκτός από απαράδεκτο- είναι και περιττό. Υποθέτω πως η κυρία Μπακογιάννη θα επισκέπτεται τον τάφο πού και πού».

Τζούλια Γκίλαρντ πρωθυπουργός της Αυστραλίας σχετικά με την πρόθεση κάποιων μουσουλμάνων που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία: «Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ».


Ανδρέας Λοβέρδος: «Αν πειράξει τον Παπανδρέου ο Σαμαράς, θα γίνει μακελειό στην Ελλάδα».
Σχόλιο Χειρουργού: Μήπως θα γίνει μακελειό αν δεν τον πειράξει;

Φιντέλ Κάστρο για την περίπτωση να βγει ρεπουμπλικάνος στην αμερικανική προεδρία: «Η επιλογή αυτή είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ηλιθιότητας και άγνοιας που έγινε ποτέ».

Γιάννης Μπουτάρης στον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο που φλυαρούσε στο δημοτικό συμβούλιο: «Ερωτόκριτε, το ανέκδοτο με τον γρύλο το ξέρεις;»

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η Ελλάδα δεν πέφτει, ή τουλάχιστο δεν πέφτει φέτος».

Σωκράτης Ξυνίδης: «Οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η σωτηρία της χώρας».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».

Γιώργος Παπανδρέου: «Εμείς νοιαζόμαστε για τους νέους και το δείξαμε στην πράξη».
Σχόλιο Χειρουργού: Ανάγκασε την μισή νεολαία να μεταναστεύσει …

Εκρέμ Ερντέμ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας «Όνειρο 120.000 Ελλήνων είναι να πάρουν τουρκική υπηκοότητα».

Κώστας Αϊβαλιώτης, εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ: «Εγώ, λοιπόν, λέω στον κ. Τόμσεν: Αγαπούλα, την κουκούλα».

Γιώργος Κουτρουμάνης υπουργός Εργασίας: «Η τρόικα θα μας σώσει».

Γιώργος Τράγκας προς τον Κάρολο Παπούλια, πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Να μη μας λες ότι στα παιδικά και προ-εφηβικά σου χρόνια ότι ήσουν στην αντίσταση και να μη μας εμφανίζεσαι τώρα ως δοσίλογος των Γερμανών στην κατεχόμενη αποικία».


Χάρης Καστανίδης προς Παπανδρέου γα την απειλή διαγραφών όσων δεν ψηφίσουν το Μνημόνιο 2: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία όμως ότι αν σου έλεγα ότι κατέστρεψες τη χώρα και ούτε σε αποικία δεν πρέπει να είσαι υποψήφιος δεν θα με διέγραφες».

Γιώργος Τράγκας για τον Σόιμπλε: «Κάθε εβδομάδα τονε βλέπω δυο φορές, γυρίζουν τ’ άντερά μου, να λέει όπως το γκόλουμ: «Οι Έλληνες δεν μας ικανοποίησαν ακόμα».


Λιάνα Κανέλλη για τον Βενιζέλο: «Ο Βενιζέλος τελευταία έχει τα νεύρα του γιατί αυτό που παραλαμβάνει (το ΠΑΣΟΚ) του έρχεται μικρό. Πήγαινε για ολόκληρο το κεικ και τώρα του ‘ρχεται ένα κομματάκι μικρό. Υπολόγιζε μια τούρτα».

Γιώργος Τράγκας: «Μέχρι και η αρχιξεκωλιάρα του Βερολίνου η Μέρκελ παραδέχεται ότι δεν φταίνε άμεσα οι Έλληνες».

Πάνος Καμμένος στην ερώτηση Ποια η θέση του για την κατάργηση του πολυτονικού: «Μη με βάλετε πάλι να σκοτωθώ με τον Μπουμπούκο».

Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Μάκη Βορίδη: «Ήταν περαστικός στο ΛΑΟΣ, αισθάνθηκε ότι ήμαστε δημόσια τουαλέτα, για να αφοδεύσει, προκειμένου να συνεχίσει τον δρόμο του».

Πάνος Καμμένος: «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά αυτό άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες»


Λαμιώτης εργολάβος στον Απόστολο Γκλέτσο, δήμαρχο της Στυλίδας: «Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά (μίζες)».
Απόστολος Γκλέτσος για τον Λαμιώτη εργολάβο: «Γι αυτό που είπε τον έδειρα και θα τον ξαναδέρνω όποτε τον βρίσκω στον δρόμο και τον περιμένω το καθίκι να πάει στον εισαγγελέα».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος».

Βλάντιμιρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας: «Το ομαδικό σεξ λένε πως είναι καλύτερο από το ατομικό».

Αχιλλέας Μπεος: «Για 2 χρόνια κυβερνούσε την Ελλάδα ένας χασισοπότης»

Αλέξης Τσίπρας: «Αν ο κόσμος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παίρνει δώρο τη ΝΔ» 


Άδωνης Γεωργιάδης για Καμμένο: «Καμμένος είπα όχι κανονικός Έλλην. Οι Έλληνες είναι σοβαροί και όχι γελοίοι».

Λιονέλ Λικά, δεξιός Γάλλος βουλευτής επιτιθέμενος στον σοσιαλιστή Γάλλο υποψήφιο πρόεδρο Ολάντ για την σύντροφό του, τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριελβελέρ. «Ο Ολάντ ξαναβρήκε γυναίκα, τη Βαλερί Ροτβάιλερ. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το σκύλο!»

Άδωνις Γεωργιάδης για την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από προσφυγή στην δικαιοσύνη της συζύγου του Πάνου Καμμένου: «Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο;».

Μπαράκ Ομπάμα εκμυστηρεύτηκε για την Χίλαρι Κλίντον: «Πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα».


Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα κάνουμε έλεγχο σε όλους τους οίκους ανοχής».
Σχόλιο Χειρουργού: Στο ΠΑΣΟΚ;

Αντώνης Αραβαντινός, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρωνιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας: «Το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα μόνο στο ψυχιατρείο των φυλακών».

Κατερίνα Περλεπέ, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Αν τον έβρισκα στον δρόμο, θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο Βελόπουλος ήταν ο ρουφιάνος του κόμματος».

Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας την Ακρόπολη: «Αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στην κυρία Μέρκελ. Εγώ από το γραφείο μου έχω θέα σε 2500 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας κι εκείνη μόνο στο Ράιχσταγκ».


Θεόδωρος Πάγκαλος, για τα βρισίδια που εισπράττει στο Τwitter: «Έχω πολιτική ανατροφοδότηση. Και θα συνεχίσω να κάνω Τwitter».

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;»

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Αν ήταν σύζυγός μου η Κανέλλη, θα την χώριζα».

Νίκος Χατζηνικολάου: «Δε συμπαθώ το γαμωμνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη»!

Φραντσέσκο Μπαρμπάτο, Ιταλός βουλευτής: «Έχετε σπάσει τα αρχίδια της νεολαίας με αυτά που κάνετε».

Γρηγόρης Βαλιανάτος: «Πόσα μα πόσα αξιότιμα μέλη της Βουλής των Ελλήνων θα λειτουργούσαν πολύ πιο ουσιαστικά αν είχαν συμφιλιωθεί με τον δονητή τους».

Σχόλιο Χειρουργού: Εσύ σίγουρα χρειάζεται να συμφιλιωθείς με τον δονητή σου. Μαλώνεις κάθε μέρα.

Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσή Αυγή: «71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν. Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70».

Κωστής Στεφανόπουλος, πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε «κατακούτελα». Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής».

Πέτρος Τατσόπουλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «H κ. Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι».

Αχμέτ Νταβούτογλου: «Αν χρειαστεί μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά την Ευρώπη». 


Ηλίας Κασιδιάρης εκνευρισμένος με διαδηλωτές που τον γιούχαραν: «Θα τους γαμήσω όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ».

Πέτρος Τατσόπουλος στον Κασιδιάρη που τον αποκάλεσε Τσατσόπουλο: «Εντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω την ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις την ταυτότητα, να δω ότι σε λένε Μαλάκα;».

Μιχάλης Ταμήλος βουλευτής της ΝΔ: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχίδια μας».


Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, αμερικανό δημοσιογράφο: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».

Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Τρέμω στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Πάρης Κουκουλόπουλος «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι. Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».

Αλέξης Τσίπρας για υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη: «Είστε υπουργός άνευ αντικειμένου αφού η πραγματική ανεργία έχει φθάσει το 26%»!


Τονια Γκίλαρντ, πρωθυπουργός της Αυστραλίας: «Εναπομείναντες Αυστραλοί συμπολίτες μου, το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Τελικά το ημερολόγιο των Μάγιας είχε δίκιο. Αν και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Αυστραλίας δεν μπόρεσαν να το προβλέψουν, έχω την πεποίθηση ότι η πρόβλεψη του Triple J (ραδιοφωνικός παρουσιαστής και φαρσέρ) είναι αληθινή. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Είτε το τέλος έρθει από σαρκοφάγα ζόμπι, είτε από δαίμονες της κόλασης είτε από την επικράτηση του Κ-Pop (Κορεάτικη ποπ μουσική), ένα πράγμα ισχύει: θα μάχομαι για σας μέχρι το τέλος».


Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος ΗΠΑ σε απάντηση του γιου του ηθοποιού Will Smith για το αν υπάρχουν εξωγήινοι: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε και να αρνηθώ την ύπαρξη εξωγήινων. Μπορώ όμως να σου πω ότι αν γινόταν κάποια απολύτως μυστική συνάντηση και αν ήταν να γίνει κάποια συζήτηση γι’ αυτό, θα είχε γίνει σε αυτήν την αίθουσα». 


Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, πρωθυπουργός της Ρωσίας απαντώντας με αξιοθαύμαστη σοβαρότητα σε ερώτηση δημοσιογράφου (η οποία γελούσε όταν άκουγε την απάντηση) για την ύπαρξη εξωγήινων: «Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Όχι όμως πάρα πολύ. Αλλά όπως και να ‘χει, ξέρετε, δεν είμαι από αυτούς του ανθρώπους που μπορούν να πουν στα παιδιά ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Μαζί με την βαλίτσα πυροδότησης των πυρηνικών μας δίδεται ένας «Άκρως Απόρρητον» φάκελος, ο οποίος αφορά την επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η πληροφόρηση έρχεται από μία υπηρεσία η οποία ασχολείται με τον έλεγχο των εξωγήινων στην χώρα μας. Μπορείτε να πάρετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες εάν δείτε το ντοκυμαντέρ «Men in Black». Δεν μπορώ να σου πω πόσοι είναι ανάμεσά μας γιατί θα ξεκινήσει πανικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Στην ταινία «Men in Black» πρωταγωνιστεί ο Will Smith…
http://www.youtube.com/watch?v=MU9BRz3f2W8

Χρήστος Ζώης, Ανεξάρτητοι Έλληνες: «κ. Σαμαρά αντιγράφετε από την κόλλα του κ. Παπανδρέου του χειρότερου συμμαθητή σας».

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Εδώ και 9 μήνες μπήκα μέσα στο καμίνι, στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα μετά την κατάρρευση». 

Σχόλιο Χειρουργού: Ώστε έτσι εξηγείται ο τρόπος που πολιτεύεται!

Λιάνα Κανέλλη, όταν της έγινε η ερώτηση «Πως κλίνεται η λέξη αγγούρι»: «Το αγγούρι δεν κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Έλα Αντώνη στο ντιμπέιτ. Θα είμαι τρυφερός».

Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής σε Αδωνη Γεωργιάδη: «Αν δεν βγαίνετε (οικονομικά) να πάτε να πουλήσετε καμία εγκυκλοπαίδεια. Σας καλώ στο επόμενο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής επειδή τα χρήματα που παίρνετε είναι λίγα, να έρθετε να σας δώσουμε ένα πιάτο φαί».

Γιώργος Μπόμπολας μεγα-επιχειρηματίας στο Reuters: «Δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ μέσα ενημέρωσης τα οποία είναι ιδιοκτησία εταιρειών στις οποίες συμμετέχω (Σημ: MEGA, Έθνος κλπ) για την προώθηση συμφερόντων της εταιρείας Ελλάκτωρ».

Θόδωρος Πάγκαλος για Τσίπρα: «Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό».
Σχόλιο Χειρουργού: Ο Πάγκαλος στον γάμο του Καραγκιόζη: Ο Τσίπρας δεν έχει γίνει πρωθυπουργός ακόμα και ο Γ. Παπαδόπουλος προηγήθηκε της μεταπολίτευσης.

Νικολά Σαρκοζί: «Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη, αλλά τα ρούχα που φοράει…»


Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Ο Χατζηνικολάου έχει πάρει το καλαμάκι να μου πιει το αίμα».

Γιώργος Βουλγαρακης για τον Καμίνη: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μαλάκα δήμαρχο Αθηναίων»;

Χάρης Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν».

Μάκης Ιωσηφίδης, δήμαρχος Αμυνταίου: «Αγωνιστήκαμε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο μαζί με τους Γάλλους ενάντια στις δυνάμεις του άξονα».
Σχόλιο Χειρουργού: Δήμαρχε, ο Άξονας υπήρξε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όχι στον Πρώτο.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός οικονομικών για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 1: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρω πού είναι».
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 2: «Είναι για να λέμε ονόματα τέτοια ώρα;»
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 3: «Η σημασία που αποδίδεται στη λίστα από τη Γαλλία, είναι υπερβολική».


Τόμας Ντόνιλον, σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στον Πούτιν: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων; Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!

Έντουαρντ Λούτβακ, εκ των κορυφαίων στρατηγικών αναλυτών στον κόσμο, για τον Νταβούτογλου: «Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είναι βλάκας. Τον ξέρω προσωπικά. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος».

Αχμέτ Νταβούτογλου, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη ΠΓΔΜ: «Η Τουρκία, πάντα, ακόμη και στον επόμενο αιώνα, την επόμενη χιλιετία, θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα μας βρει γκόμενες. Όλα τα άλλα τα έχει πει».

Γρηγόρης Ψαριανός βουλευτής ΔΗΜΑΡ: «Αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες».

Σχόλιο Χειρουργού: Το ότι έχει αυτογνωσία είναι θετικό…

Πανος Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τροχίζουν τα κονσερβοκούτια».


Στέφανος Τοπαλίδης περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ: «Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν».

Γιάννης Δημαράς: «Τον Βενιζέλο, μαυροντυμένο να περιμένει στην είσοδο του Αχέροντα, χαμογελώντας με ικανοποίηση γιατί μας στέλνει όλους στον άλλον κόσμο, μπορώ να τον φανταστώ».

Λιάνα Κανέλλη, για τον ξυλοδαρμό της από τον Κασιδιάρη, χωρίς να γνωρίζει ότι οι κάμερες είναι ανοικτές: «Τα πουσταριά δε θα περάσουν».

Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση Κασιδιάρη: «Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει».



Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι αριστεροί-κομουνιστές είναι εχθροί μας και όπως πολεμάγαμε στον Γράμμο έτσι και τώρα είναι εχθροί μας».

Ευάγγελος Μειμαράκης στον Προκόπη Παυλόπουλο: «Από το να γλείφεις του Χατζηνικολάου, γλείψε τον δικό μου! Είναι πιο ωραίος».

Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι άθεος εβραίος μασόνος ισλαμιστής πούστης βιαστής γυναικών. Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε».


Νίκολα Γκρούεφσκι: «Οι γιατροί της χώρας μας να σέβονται τον όρκο του υποκριτή».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει του Ιπποκράτη…

Νίκολα Γκρούεφσκι, προσπαθώντας να βρίσει τον αντίπαλό του Βίκτωρ Τσερβενόφσκι: «Είναι αλτρουϊστικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει αυτιστικός…

Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής: «Το επόμενο που περιμένουμε είναι να έρθει εδώ η Μέρκελ να κολλάει αφίσες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δόθηκαν μίζες, αλλά δεν πήρα ούτε ένα ευρώ».

Γιάννος Παπαντωνίου: «Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δεν το ήξερα».


Άδωνις Γεωργιάδης στον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς».

Εγκεμέν Μπαγίς, Τούρκος υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη».

Γρηγόρης Ψαριανός: «Οι Τούρκοι είναι φίλοι και σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ».

Δημήτρης Αβραμόπουλος υπουργός Εθνικής Άμυνας για τα σύνορα: «Δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς να το μάθουμε».

Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον Τσίπρα: «Θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν».

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά».

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Το μνημόνιο το έχω διαβάσει. Θα σας έλεγα το ίδιο ακόμα και αν δεν το είχα διαβάσει».


Αλέξης Τσίπρας για τον Βενιζέλο: «Παριστάνει τον λέοντα στο εσωτερικό και την κότα στους πιστωτές».Οι Ατάκες για γέλια του 2012, μας έφεραν χαμόγελο, ικανοποίηση ή ήταν απλώς γελοίες. Κάποιες από αυτές τις ατάκες, ο Χειρουργός δεν άντεξε να τις αφήσει ασχολίαστες..
Η κατάταξη είναι αντίστροφη, με τις καλύτερες ατάκες να βρίσκονται στο τέλος. Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί έβαλα τις Ατάκες για κλάματα πρώτες και μετά τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι εύκολη: Για να μας μείνουν στη μνήμη οι αστείες και ευχάριστες στιγμές μιας δύσκολης χρονιάς.
Ακόμα, αν αναρωτιέστε γιατί οι Ατάκες για κλάματα ήταν περισσότερες από τις Ατάκες για γέλια, η απάντηση είναι επίσης προφανής: Οι στιγμές που ήταν για κλάματα ήταν περισσότερες!
Όπως και να ’χει,
Εύχομαι σε όλους το 2013 να περάσει γρήγορα!
Να περάσει γρήγορα, γιατί το 2014 σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα, το 2014 θα αρχίσει η ανάκαμψη. Βέβαια, έτσι μας έλεγαν και πέρυσι, και πρόπερσι, και αντιπρόπερσι, κ.ο.κ. Ε, που θα πάει, μια χρονιά θα την πετύχουν την μαντεψιά.


Ιερόδουλες της Ισπανίας: «Εμείς, οι πουτάνες, επισημαίνουμε ότι οι πολιτικοί δεν είναι παιδιά μας…».   Σχόλιο Χειρουργού: Μπορούμε να φανταστούμε ποιο σύνθημα ενάντια στους πολιτικούς προκάλεσε την αντίδραση των ιερόδουλων στην Ισπανία…
Ντεμίρ Νεκατί τούρκος καθηγητής: «Η Οινόη του Εύξεινου Πόντου είναι μια πανάρχαια τουρκική πατρίδα, εδώ και 5.000 χρόνια. Η κυρίαρχη κουλτούρα στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας για τουλάχιστον πέντε χιλιάδες χρόνια ήταν η τουρκική».
Βλάντιμιρ Πούτιν στον Αλεξέι Βενεντίκτοφ, αρχισυντάκτη και παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού της Μόσχας, Echo Radio: «Ρίχνεις διάρροια πάνω μου μέρα και νύχτα».
Πιτσιρίκος, από τις μεγάλες μορφές του διαδικτυακού κόσμου για το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη»: «Το σύνθημα «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη» -εκτός από απαράδεκτο- είναι και περιττό. Υποθέτω πως η κυρία Μπακογιάννη θα επισκέπτεται τον τάφο πού και πού».
Τζούλια Γκίλαρντ πρωθυπουργός της Αυστραλίας σχετικά με την πρόθεση κάποιων μουσουλμάνων που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία: «Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσαστε εδώ».
Ανδρέας Λοβέρδος: «Αν πειράξει τον Παπανδρέου ο Σαμαράς, θα γίνει μακελειό στην Ελλάδα». Σχόλιο Χειρουργού: Μήπως θα γίνει μακελειό αν δεν τον πειράξει;
Φιντέλ Κάστρο για την περίπτωση να βγει ρεπουμπλικάνος στην αμερικανική προεδρία: «Η επιλογή αυτή είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ηλιθιότητας και άγνοιας που έγινε ποτέ».
Γιάννης Μπουτάρης στον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο που φλυαρούσε στο δημοτικό συμβούλιο: «Ερωτόκριτε, το ανέκδοτο με τον γρύλο το ξέρεις;»
Γιώργος Καρατζαφέρης: «Η Ελλάδα δεν πέφτει, ή τουλάχιστο δεν πέφτει φέτος».
Σωκράτης Ξυνίδης: «Οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η σωτηρία της χώρας».
Γιώργος Καρατζαφέρης: «Το '89 μας ήρθε μια καταγγελία ότι ένας νεαρός σημάδευε τις αφίσες του Μητσοτάκη με ένα αεροβόλο. Πήγαμε και είδαμε τον Πάνο Καμμένο».
Γιώργος Παπανδρέου: «Εμείς νοιαζόμαστε για τους νέους και το δείξαμε στην πράξη». Σχόλιο Χειρουργού: Ανάγκασε την μισή νεολαία να μεταναστεύσει …
Εκρέμ Ερντέμ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας «Όνειρο 120.000 Ελλήνων είναι να πάρουν τουρκική υπηκοότητα».
Κώστας Αϊβαλιώτης, εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ: «Εγώ, λοιπόν, λέω στον κ. Τόμσεν: Αγαπούλα, την κουκούλα».
Γιώργος Κουτρουμάνης υπουργός Εργασίας: «Η τρόικα θα μας σώσει».
Γιώργος Τράγκας προς τον Κάρολο Παπούλια, πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Να μη μας λες ότι στα παιδικά και προ-εφηβικά σου χρόνια ότι ήσουν στην αντίσταση και να μη μας εμφανίζεσαι τώρα ως δοσίλογος των Γερμανών στην κατεχόμενη αποικία».
Χάρης Καστανίδης προς Παπανδρέου γα την απειλή διαγραφών όσων δεν ψηφίσουν το Μνημόνιο 2: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία όμως ότι αν σου έλεγα ότι κατέστρεψες τη χώρα και ούτε σε αποικία δεν πρέπει να είσαι υποψήφιος δεν θα με διέγραφες».
Γιώργος Τράγκας για τον Σόιμπλε: «Κάθε εβδομάδα τονε βλέπω δυο φορές, γυρίζουν τ’ άντερά μου, να λέει όπως το γκόλουμ: «Οι Έλληνες δεν μας ικανοποίησαν ακόμα».
Λιάνα Κανέλλη για τον Βενιζέλο: «Ο Βενιζέλος τελευταία έχει τα νεύρα του γιατί αυτό που παραλαμβάνει (το ΠΑΣΟΚ) του έρχεται μικρό. Πήγαινε για ολόκληρο το κεικ και τώρα του ‘ρχεται ένα κομματάκι μικρό. Υπολόγιζε μια τούρτα».
Γιώργος Τράγκας: «Μέχρι και η αρχιξεκωλιάρα του Βερολίνου η Μέρκελ παραδέχεται ότι δεν φταίνε άμεσα οι Έλληνες».
Πάνος Καμμένος στην ερώτηση Ποια η θέση του για την κατάργηση του πολυτονικού: «Μη με βάλετε πάλι να σκοτωθώ με τον Μπουμπούκο».
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Μάκη Βορίδη: «Ήταν περαστικός στο ΛΑΟΣ, αισθάνθηκε ότι ήμαστε δημόσια τουαλέτα, για να αφοδεύσει, προκειμένου να συνεχίσει τον δρόμο του».
Πάνος Καμμένος: «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά αυτό άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες»
Λαμιώτης εργολάβος στον Απόστολο Γκλέτσο, δήμαρχο της Στυλίδας: «Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά (μίζες)». Απόστολος Γκλέτσος για τον Λαμιώτη εργολάβο: «Γι αυτό που είπε τον έδειρα και θα τον ξαναδέρνω όποτε τον βρίσκω στον δρόμο και τον περιμένω το καθίκι να πάει στον εισαγγελέα».
Άκης Τσοχατζόπουλος: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος».
Βλάντιμιρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας: «Το ομαδικό σεξ λένε πως είναι καλύτερο από το ατομικό».
Αχιλλέας Μπεος: «Για 2 χρόνια κυβερνούσε την Ελλάδα ένας χασισοπότης»
Αλέξης Τσίπρας: «Αν ο κόσμος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ παίρνει δώρο τη ΝΔ» 
Άδωνης Γεωργιάδης για Καμμένο: «Καμμένος είπα όχι κανονικός Έλλην. Οι Έλληνες είναι σοβαροί και όχι γελοίοι».
Λιονέλ Λικά, δεξιός Γάλλος βουλευτής επιτιθέμενος στον σοσιαλιστή Γάλλο υποψήφιο πρόεδρο Ολάντ για την σύντροφό του, τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριελβελέρ. «Ο Ολάντ ξαναβρήκε γυναίκα, τη Βαλερί Ροτβάιλερ. Κι αυτό δεν είναι καθόλου κολακευτικό για το σκύλο!»
Άδωνις Γεωργιάδης για την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου μετά από προσφυγή στην δικαιοσύνη της συζύγου του Πάνου Καμμένου: «Κρύβεται πίσω από την γυναίκα του και έχετε το θράσος να με λέτε εμένα μπουμπούκο;».
Μπαράκ Ομπάμα εκμυστηρεύτηκε για την Χίλαρι Κλίντον: «Πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα».
Ανδρέας Λοβέρδος: «Θα κάνουμε έλεγχο σε όλους τους οίκους ανοχής». Σχόλιο Χειρουργού: Στο ΠΑΣΟΚ;
Αντώνης Αραβαντινός, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρωνιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας: «Το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα μόνο στο ψυχιατρείο των φυλακών».
Κατερίνα Περλεπέ, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Αν τον έβρισκα στον δρόμο, θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».
Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο Βελόπουλος ήταν ο ρουφιάνος του κόμματος».
Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας την Ακρόπολη: «Αυτό είναι το πλεονέκτημά μου απέναντι στην κυρία Μέρκελ. Εγώ από το γραφείο μου έχω θέα σε 2500 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας κι εκείνη μόνο στο Ράιχσταγκ».
Θεόδωρος Πάγκαλος, για τα βρισίδια που εισπράττει στο Τwitter: «Έχω πολιτική ανατροφοδότηση. Και θα συνεχίσω να κάνω Τwitter».
Νίκος Μιχαλολιάκος: «Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;»
Νίκος Μιχαλολιάκος: «Αν ήταν σύζυγός μου η Κανέλλη, θα την χώριζα».
Νίκος Χατζηνικολάου: «Δε συμπαθώ το γαμωμνημόνιο! Να τη χέσω την ευρωζώνη»!
Φραντσέσκο Μπαρμπάτο, Ιταλός βουλευτής: «Έχετε σπάσει τα αρχίδια της νεολαίας με αυτά που κάνετε».
Γρηγόρης Βαλιανάτος: «Πόσα μα πόσα αξιότιμα μέλη της Βουλής των Ελλήνων θα λειτουργούσαν πολύ πιο ουσιαστικά αν είχαν συμφιλιωθεί με τον δονητή τους». Σχόλιο Χειρουργού: Εσύ σίγουρα χρειάζεται να συμφιλιωθείς με τον δονητή σου. Μαλώνεις κάθε μέρα.
Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προς Χρυσή Αυγή: «71 βουλευτές διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζωή να 'χουν. Μην με κακομαθαίνετε. Στείλτε κανένα από τα βλαμμένα σας και στους υπόλοιπους 70».
Κωστής Στεφανόπουλος, πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε «κατακούτελα». Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής».
Πέτρος Τατσόπουλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «H κ. Ζαρούλια μισεί τους ξένους γιατί είναι ρατσίστρια, αλλά εμείς αγαπάμε τη Ζαρούλια γιατί είμαστε φιλόζωοι».
Αχμέτ Νταβούτογλου: «Αν χρειαστεί μπορούμε να βοηθήσουμε οικονομικά την Ευρώπη». 
Ηλίας Κασιδιάρης εκνευρισμένος με διαδηλωτές που τον γιούχαραν: «Θα τους γαμήσω όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ».
Πέτρος Τατσόπουλος στον Κασιδιάρη που τον αποκάλεσε Τσατσόπουλο: «Εντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω την ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις την ταυτότητα, να δω ότι σε λένε Μαλάκα;».
Μιχάλης Ταμήλος βουλευτής της ΝΔ: «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχίδια μας».

Ρένα Δούρου στον Κρις Χέρθ, αμερικανό δημοσιογράφο: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».

Νίκος Χανιάς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Τρέμω στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Πάρης Κουκουλόπουλος «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι. Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».

Αλέξης Τσίπρας για υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη: «Είστε υπουργός άνευ αντικειμένου αφού η πραγματική ανεργία έχει φθάσει το 26%»!


Τονια Γκίλαρντ, πρωθυπουργός της Αυστραλίας: «Εναπομείναντες Αυστραλοί συμπολίτες μου, το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Τελικά το ημερολόγιο των Μάγιας είχε δίκιο. Αν και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Αυστραλίας δεν μπόρεσαν να το προβλέψουν, έχω την πεποίθηση ότι η πρόβλεψη του Triple J (ραδιοφωνικός παρουσιαστής και φαρσέρ) είναι αληθινή. Πλησιάζει το τέλος του κόσμου. Είτε το τέλος έρθει από σαρκοφάγα ζόμπι, είτε από δαίμονες της κόλασης είτε από την επικράτηση του Κ-Pop (Κορεάτικη ποπ μουσική), ένα πράγμα ισχύει: θα μάχομαι για σας μέχρι το τέλος».


Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος ΗΠΑ σε απάντηση του γιου του ηθοποιού Will Smith για το αν υπάρχουν εξωγήινοι: «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε και να αρνηθώ την ύπαρξη εξωγήινων. Μπορώ όμως να σου πω ότι αν γινόταν κάποια απολύτως μυστική συνάντηση και αν ήταν να γίνει κάποια συζήτηση γι’ αυτό, θα είχε γίνει σε αυτήν την αίθουσα». 


Ντιμίτρι Μεντβέντεβ, πρωθυπουργός της Ρωσίας απαντώντας με αξιοθαύμαστη σοβαρότητα σε ερώτηση δημοσιογράφου (η οποία γελούσε όταν άκουγε την απάντηση) για την ύπαρξη εξωγήινων: «Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη. Όχι όμως πάρα πολύ. Αλλά όπως και να ‘χει, ξέρετε, δεν είμαι από αυτούς του ανθρώπους που μπορούν να πουν στα παιδιά ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Μαζί με την βαλίτσα πυροδότησης των πυρηνικών μας δίδεται ένας «Άκρως Απόρρητον» φάκελος, ο οποίος αφορά την επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας. Η πληροφόρηση έρχεται από μία υπηρεσία η οποία ασχολείται με τον έλεγχο των εξωγήινων στην χώρα μας. Μπορείτε να πάρετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες εάν δείτε το ντοκυμαντέρ «Men in Black». Δεν μπορώ να σου πω πόσοι είναι ανάμεσά μας γιατί θα ξεκινήσει πανικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Στην ταινία «Men in Black» πρωταγωνιστεί ο Will Smith…
http://www.youtube.com/watch?v=MU9BRz3f2W8

Χρήστος Ζώης, Ανεξάρτητοι Έλληνες: «κ. Σαμαρά αντιγράφετε από την κόλλα του κ. Παπανδρέου του χειρότερου συμμαθητή σας».

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Εδώ και 9 μήνες μπήκα μέσα στο καμίνι, στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα μετά την κατάρρευση». 

Σχόλιο Χειρουργού: Ώστε έτσι εξηγείται ο τρόπος που πολιτεύεται!

Λιάνα Κανέλλη, όταν της έγινε η ερώτηση «Πως κλίνεται η λέξη αγγούρι»: «Το αγγούρι δεν κλίνεται. Δεν λυγίζει. Είναι σκληρό και μπαίνει ολόκληρο, αφού θέλεις την απάντηση».

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Έλα Αντώνη στο ντιμπέιτ. Θα είμαι τρυφερός».

Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής σε Αδωνη Γεωργιάδη: «Αν δεν βγαίνετε (οικονομικά) να πάτε να πουλήσετε καμία εγκυκλοπαίδεια. Σας καλώ στο επόμενο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής επειδή τα χρήματα που παίρνετε είναι λίγα, να έρθετε να σας δώσουμε ένα πιάτο φαί».

Γιώργος Μπόμπολας μεγα-επιχειρηματίας στο Reuters: «Δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ μέσα ενημέρωσης τα οποία είναι ιδιοκτησία εταιρειών στις οποίες συμμετέχω (Σημ: MEGA, Έθνος κλπ) για την προώθηση συμφερόντων της εταιρείας Ελλάκτωρ».

Θόδωρος Πάγκαλος για Τσίπρα: «Τι κοινό έχει ο Γ. Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό».
Σχόλιο Χειρουργού: Ο Πάγκαλος στον γάμο του Καραγκιόζη: Ο Τσίπρας δεν έχει γίνει πρωθυπουργός ακόμα και ο Γ. Παπαδόπουλος προηγήθηκε της μεταπολίτευσης.

Νικολά Σαρκοζί: «Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη, αλλά τα ρούχα που φοράει…»


Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Ο Χατζηνικολάου έχει πάρει το καλαμάκι να μου πιει το αίμα».

Γιώργος Βουλγαρακης για τον Καμίνη: «Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μαλάκα δήμαρχο Αθηναίων»;

Χάρης Καστανίδης: «Ο Πάγκαλος είναι ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν».

Μάκης Ιωσηφίδης, δήμαρχος Αμυνταίου: «Αγωνιστήκαμε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο μαζί με τους Γάλλους ενάντια στις δυνάμεις του άξονα».
Σχόλιο Χειρουργού: Δήμαρχε, ο Άξονας υπήρξε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και όχι στον Πρώτο.

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργός οικονομικών για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 1: «Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν ξέρω πού είναι».
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 2: «Είναι για να λέμε ονόματα τέτοια ώρα;»
Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για την λίστα Λαγκάρντ που έθαψε 3: «Η σημασία που αποδίδεται στη λίστα από τη Γαλλία, είναι υπερβολική».


Τόμας Ντόνιλον, σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στον Πούτιν: «Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων; Ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού»!

Έντουαρντ Λούτβακ, εκ των κορυφαίων στρατηγικών αναλυτών στον κόσμο, για τον Νταβούτογλου: «Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είναι βλάκας. Τον ξέρω προσωπικά. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος».

Αχμέτ Νταβούτογλου, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας στη ΠΓΔΜ: «Η Τουρκία, πάντα, ακόμη και στον επόμενο αιώνα, την επόμενη χιλιετία, θα χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα μας βρει γκόμενες. Όλα τα άλλα τα έχει πει».

Γρηγόρης Ψαριανός βουλευτής ΔΗΜΑΡ: «Αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες».

Σχόλιο Χειρουργού: Το ότι έχει αυτογνωσία είναι θετικό…

Πανος Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τροχίζουν τα κονσερβοκούτια».


Στέφανος Τοπαλίδης περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας της ΝΔ: «Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν σαπούνι, εγώ με μερικούς έγχρωμους θα κάνω χρωμοσαμπουάν».

Γιάννης Δημαράς: «Τον Βενιζέλο, μαυροντυμένο να περιμένει στην είσοδο του Αχέροντα, χαμογελώντας με ικανοποίηση γιατί μας στέλνει όλους στον άλλον κόσμο, μπορώ να τον φανταστώ».

Λιάνα Κανέλλη, για τον ξυλοδαρμό της από τον Κασιδιάρη, χωρίς να γνωρίζει ότι οι κάμερες είναι ανοικτές: «Τα πουσταριά δε θα περάσουν».

Ντόρα Μπακογιάννη για την επίθεση Κασιδιάρη: «Αν ήμουν εγώ θα τον είχα πλακώσει».



Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι αριστεροί-κομουνιστές είναι εχθροί μας και όπως πολεμάγαμε στον Γράμμο έτσι και τώρα είναι εχθροί μας».

Ευάγγελος Μειμαράκης στον Προκόπη Παυλόπουλο: «Από το να γλείφεις του Χατζηνικολάου, γλείψε τον δικό μου! Είναι πιο ωραίος».

Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι άθεος εβραίος μασόνος ισλαμιστής πούστης βιαστής γυναικών. Μην τα λέμε και τα ξαναλέμε».


Νίκολα Γκρούεφσκι: «Οι γιατροί της χώρας μας να σέβονται τον όρκο του υποκριτή».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει του Ιπποκράτη…

Νίκολα Γκρούεφσκι, προσπαθώντας να βρίσει τον αντίπαλό του Βίκτωρ Τσερβενόφσκι: «Είναι αλτρουϊστικός».
Σχόλιο Χειρουργού: Αυτήν την λέξη ήξερε, αυτή είπε. Προφανώς ήθελε να πει αυτιστικός…

Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής: «Το επόμενο που περιμένουμε είναι να έρθει εδώ η Μέρκελ να κολλάει αφίσες της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δόθηκαν μίζες, αλλά δεν πήρα ούτε ένα ευρώ».

Γιάννος Παπαντωνίου: «Τα λεφτά στην Ελβετία ήταν της συζύγου μου και δεν το ήξερα».


Άδωνις Γεωργιάδης στον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Δεν είναι δύσκολο να κάνει κανείς τον έξυπνο σε κάποιον σαν εσάς».

Εγκεμέν Μπαγίς, Τούρκος υπουργός για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Αν προκληθεί η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας, θα μετανιώσει και η Κύπρος και η Ευρώπη».

Γρηγόρης Ψαριανός: «Οι Τούρκοι είναι φίλοι και σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ».

Δημήτρης Αβραμόπουλος υπουργός Εθνικής Άμυνας για τα σύνορα: «Δεν περνάει ούτε κουνούπι χωρίς να το μάθουμε».

Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής για τον Τσίπρα: «Θα τον παρακαλούσα να είναι πιο ήπιος στις ανακοινώσεις του για να μην σκίσει κανένα καλσόν».

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Αντώνη Σαμαρά».

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: «Το μνημόνιο το έχω διαβάσει. Θα σας έλεγα το ίδιο ακόμα και αν δεν το είχα διαβάσει».


Αλέξης Τσίπρας για τον Βενιζέλο: «Παριστάνει τον λέοντα στο εσωτερικό και την κότα στους πιστωτές».


μια πολύ καλή δουλειά του φίλου του χειρούργου από το Αμύνταιο   http://xeirourgeio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου