Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ο γιαλαντζι αναρχικός υπαλληλος του Ο.Τ.Ε...!!!

Υπάλληλος του ΟΤΕ Καστοριάς ήταν ο «αναρχικός» - κατά δήλωσή του- βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος..
 Παρά το "αντιεξουσιαστικό" του προφίλ, στο βιογραφικό του αναφέρεται ότι διορίστηκε το... 2006 (επί κυβέρνησης ΝΔ παρακαλώ! ), ως τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και... μετάδοσης πληροφορίας, ενώ προηγουμένως εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε πρότζεκτ για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.
Ήταν μάλιστα και πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς.
«Η δράση μου, μέσω του κοινοβουλευτισμού, έρχεται ως συνέχεια στην πολιτική μου δραστηριότητα από τα πρώιμα μαθητικά συμβούλια, ως τα αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά κινήματα» είχε δηλώσει ο ίδιος.
Ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε ή αυτός μας δουλεύει…

 http://greece-salonika.blogspot.com

8 σχόλια:

  1. Και τι έγινε που διορίστηκε επί ΝΔ;; ...κι εγώ διορίστηκα επί ΝΔ (με ΑΣΕΠ) και δεν έχω τίποτα κοινό με αυτή ιδεολογικά...το ό,τι εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε πρότζεκτ για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναρχικός με γεμάτη κοιλιά!!! και πορτοφόλι!!! ...!!!
      ενάντια στο σύστημα ...!!!


      υ γ αλλά ξέρω μπήκε για να χτυπήσει το σύστημα από μέσα

      Διαγραφή
  2. όποιος πιστεύει πως οι αριστεροί και οι αναρχικοί πρέπει να είναι φτωχοί και κουρελήδες για να είναι γνήσιοι ας ανοίξει λίγο τους ορίζοντες του (δεν στο λέω με κακία,οι περισσότερες αναρτήσεις σου είναι πολύ έξυπνες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο
      αλλά για την περίπτωση του ''συγκεκριμένου'' αναρχικού κρατάω μικρο καλάθι
      δεν μπορείς να είσαι
      1 αναρχικός με γεμάτες τσέπες !!!
      2 να είσαι υπάλληλος του συστήματος και μάλιστα από τους ποιο ευνοημένους !!!
      3 και να υπηρετείς αυτά που καταδικάζεις!!!!
      4 και εργατοπατέρας αναρχικός

      και για αυτό έγραψα γιαλαντζί αναρχικός στο τίτλο

      υγ 1 τους αριστερούς και τους αναρχικούς γιατί τους έβαλες μαζί;
      έχουν τεράστιες διαφορές μην μπαίνουμε στο κολπάκι των άλλων
      α αριστερός άρα είναι και αναρχικός ...

      υγ 2 πιστεύω να γνωρίζεις τι σημαίνει γιαλαντζί το χρησιμοποιούμε πολύ εδώ
      επάνω στην μακεδονία

      Διαγραφή
  3. Πριν απο λίγο καιρό ήταν και θερμός υποστηριχτής των βουλευτικών προνομίων . Εφαρμόζει την τακτική αν βρεις φαγητό φάε αν δεις να πέφτει ξύλο φύγε.
    Κακόμοιρη Αριστερά όλο φυντάνια βγάζει τις κρίσιμες στιγμές και το αποτέλεσμα είναι γνωστό απο την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμένος βουλευτής ανήκει σε ένα αριστερό κόμμα γι αυτό και κάνω αναφορά στη λέξη "αριστερός"...ξέρω πολύ καλά τις διαφορές αριστερού - αναρχικού(π.χ μία βασική διαφορά είναι ότι ο αναρχικός είναι ενάντια σε κάθε μορφή κράτους,ενώ ο αριστερος όχι)...ΔΕΝ δηλώνει αναρχικός φίλε γκρινιαρόγατε,είπε ότι έχει στο σπίτι του τον τσελεμεντέ του αναρχικού...το να έχω ένα βιβλίο κηπουρικής στο σπίτι μου δεν με κάνει κηπουρό... (το αν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν αναρχικός είναι κάτι άλλο)....ξέρω τι σημαίνει η λέξη "γιαλαντζί"...καμία από τις προτάσεις 4 που αριθμείς δεν είναι αυταπόδεικτη αλλά χρίζουν επιχειρημάτων για να στηριχθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να το κλείσουμε το θέμα το μόνο σίγουρο είναι η παρακάτω δήλωση του αν είναι αναρχικός η όχι
      τα υπόλοιπα ναι θέλουν μεγάλη συζήτηση
      για έμενα η παρακάτω δήλωση ζημιά έκανε και οχι καλό γενικά στον χώρο που ανήκει



      «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», δήλωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 989” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και πρόσθεσε ότι, αναρχικός είναι ένας άμεσα δημοκράτης.


      Πηγή:www.capital.gr

      "Οι χώροι αυτοί (βίλα Αμαλία) που έχουν εγκαταλειφθεί συνδέονται με πράγματα επίκαιρα. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης. Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο....

      Όταν τελειώνουν τα καρότα, περισσεύουν τα μαστίγια. Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επανασταστήσει σήμερα, ενώ το 2008 είχαμε μια εξέγερση. Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης",

      Διαγραφή
    2. Δεν είχα γνώση των νεότερων δηλώσεων του.Δεν ξέρω επίσης τι έχει στο μυαλό του.Πιστεύει στην άμεση δημοκρατία αλλά είναι βουλευτής στην αστική δημοκρατία...όπως οι κομμουνιστές που πιστεύουν ότι θα φτάσουμε στην αταξική κοινωνία χωρίς κράτη αφού πρώτα ιδρύσουν ένα κομμουνιστικό κράτος που θα αυτοκαταργηθεί από την ίδια την κοινωνία (εδώ διαφέρουν οι κομμουνιστές από τους αναρχικούς που πιστεύουν στη μετάβαση στην αταξική κοινωνία χωρίς ενδιάμεσο στάδιο το κράτος)...στην πράξη μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί όσοι πιστεύουν σε ενδιάμεσα στάδια που αυτοκαταργούνται...να σαι καλά για την πληροφορία με τις νέες του δηλώσεις

      Διαγραφή