Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

φάγαν φάγαν φάγαν !!!και στο τέλος πήραν και τα μαχαιροπίρουνα μαζί τους!!!


Το αληθινό ελληνικό δράμα των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας πιθανότατα δεν θα γραφτεί στις σελίδες του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει η πρόεδρος του "Αθήνα 2004", Γιάννα Αγγελοπούλου, αλλά αναφέρεται στο πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής. 
Που σπαταλήθηκαν τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε η οργανωτική επιτροπή "Αθήνα 2004";

Ο έλεγχος που έγινε στις πιστωτικές κάρτες που χορηγούνταν σε γενικούς διευθυντές, μέλη διοικητικού συμβουλίου και ...παρατρεχάμενους ήταν αποκαλυπτικός. Ο κάθε ένας από αυτούς τον χρόνο είχε δικαίωμα να χρεώσει την πιστωτική του κάρτα από 8.211 ευρώ έως και 24.994 ευρώ ανάλογα με την θέση του. Όλοι σχεδόν είχαν ξεπεράσει το όριο φτάνοντας συνολικά τις 51.3326 ευρώ, αγοράζοντας για τον εαυτό τους ή για... αιθέριες υπάρξεις πανάκριβα δώρα.

ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ...ΠΑΛΑΤΙΑ

Η οργανωτική επιτροπή "Αθήνα 2004" κάλυπτε και μέρος του μισθώματος των σπιτιών που έμεναν τα στελέχη. Έτσι πλήρωνε νοίκι για μονοκατοικία στην Φιλόθεη που έμενε υψηλόβαθμο στέλεχος το ποσό των 2935 ευρώ το μήνα περά από την αμοιβή του. Η γαλαντόμος οργανωτικοί επιτροπή Αθήνα 2004 πλήρωσε για νοίκι κατοικίας στο Καστρί σύμβουλου σε θέματα σχεδίασης και εφαρμογής του προγράμματος ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων το ποσό των 4000 τον μήνα για τον πρώτο χρόνο δίνοντας άλλα 400 ευρώ για την ανανέωση του ενοικίου. Το πιο φοβερό είναι ότι ο ίδιος άνθρωπος πήρε για τις συμβουλές του 1.300.000 ευρώ.

ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΝΟΥΣ

Η οργανωτική επιτροπή 2004 χρυσοπλήρωνε τα στελέχη της που σημειωτέον τα προσελάμβανε απευθείας χωρίς προκήρυξη. Δείτε τους μισθούς που έπαιρναν οι πρίγκιπες που μάλλον δεν θα αναφερθούν σε...βιβλίο. Στελέχη με μισθούς από 31000 ευρώ έως και 117388 ευρώ έπαιρναν επιπλέον χρήματα για διαμονή, διατροφή κινητά τηλεφωνά και μετακίνηση. Τα έξοδα μετακίνησης των εταιρικών αυτοκίνητων στην διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων έφτασαν τα 4.668.292 ευρώ.

Δικηγόρος πήρε 132000 ευρώ για να δίνει συμβουλές για ενάμιση χρόνο, ενώ δικηγορικο γραφείο πήρε συνολικά 843.000 ευρώ για την νομική υποστήριξη της διεύθυνσης τελετών έναρξης και λήξης των ολυμπιακών αγώνων συν 180 ευρώ για την κάθε ώρα υπερωρίας.

ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μια Ελληνίδα ήρθε από το εξωτερικό που έμενε μόνιμα για να συντονίζει τους λαμπαδηδρόμους με μισθό το μήνα 4200 ευρω, αεροπορικά εισιτήρια για την χώρα που κατοικούσε πριν προσληφθεί και άλλες 4000 ευρώ για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης στη χώρα μας. Η ερεύνα της επιτροπής έδειξε οτι ήταν μόνιμος κάτοικος Καλλιθέας.

ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ

Το μενού της οργανωτικής επιτροπής "Αθήνα 2004" δεν περιελάμβανε άρτο και θεάματα, αλλά χαβιάρι και θεάματα. Γεύματα, δεξιώσεις και κοκτέιλ πάρτι για φίλους και άσχετους από εταιρείες που φρόντιζαν για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων των Ολυμπιακών αγώνων.



Πηγή: Real News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου