Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

μια χαρά περνάνε οι πλούσιοι στις Eλληνικές φυλακές!!!

Με… χρυσά κουτάλια τρώνε οι πλούσιοι κρατούμενοι στις φυλακές. Όποιος μπορεί να πληρώσει, μπορεί να φάει από αστακομακαρονάδα ή παϊδάκια στη λαδόκολλα μέχρι τσιπούρες, ντελίβερι από γνωστή ψαροταβέρνα.

Και δεν είναι μόνο το καλό φαγητό που μπορεί να απολαύσει όποιος έχει χρήματα και τις σωστές διασυνδέσεις στη φυλακή.

Μπορεί επίσης, όπως αναφέρει η Espresso, να έχει τηλεόραση plasma, λάπτοπ...

τελευταίας τεχνολογίας, γρήγορο ίντερνετ.

Σε τρεις φυλακές τις χώρας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συμμορίες Ρωσοποντίων κάνουν κουμάντο, χωρίς όμως να μπλέκονται στα... πόδια των Ελλήνων.

Η συνεργασία είναι άλλωστε επικερδής για όλους. Οι Ρωσοπόντιοι διακινούν ναρκωτικά, κάρτες sim και ελέγχουν πόστα εργασίας.

Στον Κορυδαλλό, πάντως, αρχηγοί είναι τρεις - τέσσερις Έλληνες βαρυποινίτες, «βαριά» ονόματα του υποκόσμου.

Οι βαρυποινίτες που κάνουν κουμάντο μπορούν να κάνουν δουλειές με τον υπόκοσμο, τρώνε στο κελί τους και όχι στο συσσίτιο της φυλακής, παραγγέλνουν ό,τι θέλουν απ’ έξω και το φαγητό τους φτάνει με «ειδική παραγγελία» στη φυλακή.


Μια κάρτα sim «καθαρή» (σε άλλο όνομα) κοστίζει ακόμα 1.000 ευρώ και δίνει τη δυνατότητα στον κρατούμενο ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο.
Ένα κινητό, επίσης «καθαρό» στοιχίζει λίγο περισσότερο: ξεκινά από 1.500 ευρώ και φτάνει μέχρι 3.000 ευρώ.

Ο Άκης και ο Λάκης

Κινητό είχε στην κατοχή του και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αλλά τον είδε ένας φύλακας και τους ζήτησε να του δώσει, για να μη φωνάξει τον αρχιφύλακα. «Εσένα θα σε στείλω στα Γρεβενά» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού, που αρχικά έκανε πως δεν καταλάβαινε και αρνούνταν πως έχει κινητό.

Ο Λάκης Γαβαλάς προσπαθεί να διατηρεί το στυλ του μέσα στη φυλακή. Τις Κυριακές πάει καλοντυμένος στην εκκλησία και είναι ευγενικός με όλους, ακόμη κι όταν δέχεται πειράγματα, όχι τόσο ευγενικά.

Ο Παύλος Ψωμιάδης της Ασπίς αφηγήθηκε σε συγκρατούμενό του μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν άλλο ένοικο των φυλακών Κορυδαλλού: τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Κάποτε, ο πρώην υπουργός δανείστηκε το σκάφος του Ψωμιάδη για να πάει βόλτα με μια φίλη του.

Στο μπαρ του σκάφους υπήρχαν κρασιά που η αξία τους έφτανε και τις 5.000 ευρώ. Αλλά ο Άκης ήθελε κάτι πιο ακριβό. Τηλεφώνησε λοιπόν στον πρόεδρο της Ασπίς και του είπε: «Άσε τα κρασιά των 5.000 ευρώ, ενώ θέλω κρασί που να κοστίζει 20.000 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου