Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

θα το ξύνουν !!! και θα περνούν 720 ευρώ!!!

Μια ακόμη ομάδα προνομιούχων συνταξιούχων βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών καθώς...(τους έκαναν τη μάπα κρέας) με απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων μειώνονται στα 720 ευρώ, κατ' ανώτερο όριο.
  σύμφωνα με την...
εγκύκλιο η οποία πρόκειται να αποσταλεί εντός των προσεχών ημερών στο υπουργείο Εργασίας σε εφαρμογή της σχετικής διάταξης του νόμου 4039/2012, η σύνταξη ακόμη και αυτών των 720 ευρώ θα αναστέλλεται εφόσον οι δικαιούχες έχουν άλλα εισοδήματα που ξεπερνούν το συνολικό ποσό της σύνταξης που λαμβάνουν.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο:
-Μειώνονται οι κύριες συντάξεις των άγαμων θυγατέρων στα 720 ευρώ, αλλά δεν κόβονται επικουρικές και μερίσματα.

 

χαζές είναι να παντρευτούν και να χάσουν αυτά που οι άλλοι για να τα βγάλουν δουλεύουν σαν τα σκυλιά από το πρωί ως το βράδυ  και αν τα πάρουν ...

2 σχόλια:

  1. Για να συνεχίσουν να παίρνουν την σύνταξη οιάγαμες θυγατέρες , θα πρέπει κάθε 6μηνο ή μια φορά τον χρόνο τουλάστιστον , να προσκομίζουν πιστοποιητικό παρθενίας , από δημόσιο νοσοκομείο ή καλύτερα από ιατροδικαστή. Σε περίπτωση που τη χάσουν , θα χάνουν και τη σύνταξη.
    Αν δηλαδή δεν παντευτούν αλλά μπορούν να αποκτήσουν παιδιά με ελεύθερη συμβίωση ή σαν μονογονεϊκές οικογένειες , γιατί να παίρνουν σύνταξη???
    Η σύνταξη αυτή καθιερώθηκε σε εποχές που οι σχέσεις και η γέννηση παιδιών εκτός γάμου , ήταν κατακριτέες από την κοινωνία. Τα πράγματα έχουν αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή